Regimul disociat (4)
Raspunsuri - Pagina 5
ancamari spune:
Strumfitza - se duc si colacii. Depinde si de conformatie. Scrie si tu cate kg ai acum, la cat vrei sa ajungi, inaltimea, poate te trece Delphinas in tabel. Mult succes!
strumfitza5 spune:
Multumesc pentru raspuns.
Ideea este ca pana acum 2 ani totul era ok, eram slabuta, cu o talie subtirica rau (60 de cm), dar dupa multe vizite la fast food iata ca am multi colacei si burtica.
Cat despre tabel, parca nu a svrea sa va incurc, nici nu am cantar acasa ca sa ma cataresc mereu..oricum daac ma razgandesc va anunt
Multumesc
cristina07 spune:
Buna tuturor!
Am 14 ani jumatate si ... surpriza ... vreo 15 kg in plus..
NU va speriati ca nu arat atat de hidos pe cat o spun cifrele. TRebuie sa ajung la 60 de kg de la 75cate am in prezent, la inaltimea de 1,69. La varsta si conformatia mea se presteaza un regim disociat? Va intreb in speranta ca a mai fost cineva in situatia mea si as vrea sa stiu ce rezultate a obtinut... Si teoretic cel putin( din experienta voastra) in cat timp as putea sa dau jos kg sus numite? Help me!! Am in iunie banchet si as vrea sa arat cat de cat decent.![]()
PS: kg aste( multe ce-i drept) le-am dobandit repede acum doi ani, probabil fetele stiu de ce.. habar n-am care e treaba cu hormonii, stiu doar ca m-am ingrasat vreo 10 kg in aproape jumatate de an.. fara sa constientizez.. si dupa am mai luat treptat vreo 5..
HELP!!
Micaela_gl spune:
Cristina,nu stiu dak e cazul sa incepi dietele tocmai d la varsta asta. Eu am facut greseala asta si acu am stomacul distrus. Si makr d as fi avut nevoie. Dar mi se parea k modelele d p fashion tv ar avea un kg mai putin k mine. Inceark sa-ti schimbi doar stilul alimentar. Mai multe legume si fructe,mancare fiarta sau la cuptor,seara papa lejer,ceva usor,multa apa si ceai,renunta la acid si fast-food. Vei vedea cum kg vor dispare iar tu vei ramane sanatoasa. Oricum,odata cu varsta si greutatea va creste. Dar nu t panik. Oasele sunt mai grele,pana si carnea,deoarece incepi sa capeti constitutie d femeie. Mult succes si rabdare,pt k e nevoie. Slabitul nu se face brusc
senz_benz spune:
am lipsit un timp,e clar ca am uitat complet de regim,insa de maine revin in club:D
cu atatea sarbatori si atata mancare si bautura,nici nu am avut timp macar sa ma gandesc la regim si acum imi pare rau,ca vad ca incepe sa revina burtik:(
am avut si calculatorul stricat si v-am simtit lipsa,sustinatoarelor!

,dar de maine...fructe:p...abia astept,si de data asta nu o sa mai dau gres!
voi ce mai faceti?

http://madootza19.hi5.com
dulcetica spune:
buna,
Am revenit
,din pacate mai catastrofal ca oricind:60.5kg.De azi nu mai maninc seara si fac stepper,abdomene,etc.![]()

Micaela_gl spune:
Va dau voie sa ma certati. Nu-mi vine sa cred. Am revenit la 76. Mi-e ciuda d mor. Dar am o stare d kkt,scuzati expresia. Insa tre sa-mi revin neaparat. D maine reincep in forta. Din pakte tre sa mai rezist o luna aici si imi e tot mai greu. Sa vad cum o scot la kpat. Pt inceput elimin cina. Dak reusesc sa mananc singura,maine tin legume. Mult succes tuturor. Bine ati revenit benz si dulcetica
senz_benz spune:
si mie imi vine sa mor:((
ieri am mancat grefe si ananas si am baut 2 l de apa plata si azi am mancat shaorma,alune si am baut cola...parca imi e si rusine sa mai intru
sper ca de maine sa pot!Doamne ajuta!
http://madootza19.hi5.com
Micaela_gl spune:
Nu am reusit niciodata sa-mi explic d c e asa d greu sa incep ceva din moment ce imi doresc atat d mult. Maine nu stiu ce pot face,dar d vineri am 3zile libes si am d gand sa profit d ele pt a reincepe dieta. Odata inceputa imi va fi mai usor,da aici inchisa park e greu tare. Nu va lasati si nu ma lasati. O putem face. Benz,cum merge la tine? Buna shaorma? Spor la slabit fetelor.
Micaela_gl spune:
Ce faceti fetelor,ati abandonat toate? Sau ink sarbatoriti 1mai? Eu am reusit sa ma redresez,ce-i drept nu prin disociat. Nu reusesc,pt k baba sta cu mine la pranz. Asa k eu ma duc la 'cel mai usor regim',caci am eliminat cina d p lista. Va doresc mult succes la slabit tuturor si o sa va mai urmaresc...dak mai intrati. V-am pupat p toate.