Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Alina nu e nimic intre Mikul si Andutza, ba e, un pachet de servetele si niste mesaje amuzante din partea Andutzei, dar Mikul e baiat serios, o asteapta pe Alexia Nu mai pui si tu poze ca nu v-am mai vazut de un secol (sau ai pus pe undeva si io ca de obicei nu le-am vazut?)

Eu am pus de-o supa, dar nu stiu ce sa mai pun in ea, ca s-o fi plictisit si Mikul de morcov, cartof, pastranac si dovlecel a..si carne

Laura eu vreau tot ce dai acolo, sa va distrati

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Noi cand vom papa afara, nush cand va fi, o sa luam papa solida in geanta termoizolanta. Babytza, eu tot nu vreau sa le dau papa de la borcanel... nush de ce, da' nu ma convinge papica asta deloc.... n-am incredere ca e cu adevarat BIO, ca n-are sare... sau conservanti....

Pai si cum o iei, calda sau rece? Daca e rece, cum o incalzesti? daca e calda, nu mai trebuie geanta .. M-am intrebat si eu asta

Cam astea sunt si intrebarile mele ...cum le luam in gentuta aia ???

Oana eu nu sunt sceptica vis-a-vis de Hipp. Doar ca m-am mirat cat de mare scrie Organicks pe astea din Suedia si pe astea de la noi nu scrie pe toate. Eu asta am vrut sa stiu , daca cele pe care nu scrie sunt totusi bio. Incredere ca sunt facute in conditii de maxima igiena si ca nu au conservanti asa cum cu spun , am .Deci eu cu Bio aveam dubii... Asa nici pe cele de la Nestle nu vad unde e scris BIO....Desigur ca nici ce ii iau din piata nu e bio, dar de la astia am pretentii

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc de raspunsuri!
Eu sunt aproape fericita ca tocmai am numarat vreo 10 lingurite mici, mici, dar nu foarte diluate de para .. e mmmare lucru pentru noi!
Andy de Laura, , la multi si fericiti anisori!
Anca, nu pot spune decat WOW! Tineti-o tot asa!
Andreuta, multumim de complimente, chiar ma gandeam ca am trecut neobservati

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani!

Mina de andreea_and
Bianca de Raluca
Radu de Baby_boy
Andy de Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, incet incet va papa Gruia. haiducelul dragalas. Ceva poze noi?

Am cantarit-o pe Carla ieri, 7.880 g, a luat 380 g in 3 saptamani. Sunt super multumita de micuta mea Red Bull

Babytza, delicios soricelul tau. Si papa frumos, eu inca trebuie sa ma maimutaresc si sa scot arsenalul de cutii, dopuri, staniol de pe ciocolata etc. Altfel nu sta o clipa locului sa-i pot nimeri gurita.

Eu nu i-am mai dat Carlei nici un fel de mancare de la borcanel in ultimul timp, dar pentru afara si calatorii am sa incalzesc borcanelul si-l pun in geanta termoizolanta. Pentru plimbari de 1-2 ore (pana nu da canicula) merge si mancarea facuta de mine, pusa in borcanel, incalzita si pusa in termoizolanta, nu are cum sa se strice. Dar inca n-am curaj sa-i dau mancare la pranz afara, venim acasa, papam si o luam iarasi la picior. Desi e cam obositor pentru mine...

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ada alias gaia.nevia habar nu aveam ca exista o definitie a matracucei.Oricum in nici un caz nu a fost vreun gand de prin definitia aia.
Mamamaaaaaaaaaa....si eu care credeam ca e o vorba asa, gen pitzipoanca dar mai stii o a avea si asta definitie in DEX.

Scuze si un carnat de floricele pe campiiii

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxana si eu la voi, e mortal David:)))
Roxana Mikului, ma invrednicesc si pun poze noi, azi miine, promit.
nerantula, felicitari mincaciosului!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nikoliciule, sa-ti imbogatesc vocabularul si cu definitia pitzipoancei?!
http://pitzipoanca.org/

si acu o poveste veche... stateam la o coada. Si s-a iscat un tumult, o discutie in contradictoriu... (cineva a vrut sa se baga in fatza sau asa ceva) care a degenerat in scandal... si cum nu prea imi tace mie gura... am intrat si eu in gura lupului luand apararea cuiva nevinovat de p'acolo...
Bineinteles ca mi-am luat-o... verbal, de la persoane muuult mai abile lingvistico-stradal decat mine... si am ramas la un moment dat fara cuvinte... si fara argumente.
Si pentru ca nu mai gandeam prea clar... si ma enervasem ingrozitor, i-am trantin interlocutoarei mele ceva de genul "sa nu imi vorbiti asa, si daca mai aveti sa imi spuneti ceva sa va adresati cu 'stimata doamna'"/
Respectiva a ramas un pic interzisa, probabil ca n-a priceput din prima cui ma adresam cu VA... apoi a continuat sa ma injure "bai stimata doamna de bag in..."

So... poti sa imi zici stimata doamna cand nu-ti gasesti cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

ada alias gaia.nevia habar nu aveam ca exista o definitie a matracucei.Oricum in nici un caz nu a fost vreun gand de prin definitia aia.
Mamamaaaaaaaaaa....si eu care credeam ca e o vorba asa, gen pitzipoanca dar mai stii o a avea si asta definitie in DEX.

Scuze si un carnat de floricele pe campiiii

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

floricele si de la mine
http://pitipoancasicocalarul.blogspot.com/
m-am spart de ras :)) vezi dreapta poze pe categorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
"bai stimata doamna de bag in..."

So... poti sa imi zici stimata doamna cand nu-ti gasesti cuvintele.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput