Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

neata nu da nimeni nimic? ia sa pregatesc eu
La multe lunite sarbatoritilor
Mina de andreea_and
Bianca de Raluca
Radu de Baby_boy

La Multi Ani Andy!!! Laura sa iti traiasca si sa te bucure multi, multi ani d-acum inainte

Si zi asa Nikolici nu ma vrei, ce sa fac ziceam si eu sa va vaz, daca in herastrau nu vine nimeni. Sa ma mut in cartierul francez n-as putea, decat poate intr-un cotez de caine Stau si eu asa mai la o aruncatura de ghiulea

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna dimi bobocime,
Astazi e o zi speciala pt. mine...acum un an am simtit pt. prima oara miscarile bebelinei, ceva asemenator unei inimioare care batea la mine in burtica, iar azi cand ma uit la ea si vad ce mare s-a facut, cate progrese face si ce frumos creste nu-mi vine sa cred cum zboara timpul.
Ieri am iesit afara cu prietena mea si fetita ei de 2 saptamani...Doamne cum trece timpul, parca am si uitat cand Eva mea era un gandacel...asa mica mi s-a parut Ilinca.
Asa...din ciclul legumele mele fierte (a treia oara mi-a iesit), trebuie sa va spun ca in ciuda "stradaniei" mele, Eva le-a scuipat cu brio pe mine. Oare pt. ca n-aveau si un pic de carnita cum servise domnita cu o zi inainte? Vedem azi
Nerantula, mie mi se pare un pas inainte faptul ca Gruia a acceptat si altceva in afara de laptic si cereale. Nu e extraordinar, insa e ceva. va tin pumnii sa fie din ce in ce mai bine.
Daaa...si am vazut poze frumoase cu Gruia si mamica lui, filmuletul cu Amalia cea vorbareata. Super!!!
Andy-g, ma bucur ca Andreiut este bine acum. Vaam
boboceilor de 7, inclusiv lui Andy de Laura

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mina, Bianca, Radu & Andy

Noi am papat azi mar . Uraaaa, am reusit. Mar cu para si branza, 180 g .

Va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa Duracell-ului meu

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
ANDY Laura sa va traiasca puiutii si sa va umple sufletele de bucurii!!! petrecere frumoasa!
Lau, vazut printesele, sunt frumoase foc, si vb serios, fara floricele pe cimpii. Bia e bine dospita si cu frezutza aia pletoasa ii dai cel putin 10 luni.
Mikul si Anduta nu prea imi miroase bine relatia asta, cuscrelor fiti pe faza, glumesc evident

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Pentru ca azi baietzelul meu iubit implineste frumoasa varsta de 7 ani va invitam cu mare drag la:

Babytza,giulianna,andy_g,Lumi,Ada,Roxana,andreutac,Anca,Alinamii de ici ..va multumim de urari

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, multumim, multumim. ce cadou i-ati luat sau mai bine zis ce-si doreste Andy?
Anca, felicitari Carlei, e f vioaie si acum si papacioasa!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata bobocime. Multam de cafeluta Ada si mai ales de bunataturi Laura

Lumi pupicei la Huni Si unul mare si pentru tine muaaaaaah

andy_galro ma bucur ca sunteti mai bine

Ancule pupam papacioasa

Nerantula nu e foarte mult dar este un inceput si unul bun chiar...Tot asa mamico, la multe progrese si castronele pline depapa mancate

Alina muuuulti pupici pt voi toti

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi

Felicic, nu mananca nici jumatate cat as vrea, dar deocamdata nu disper!Sa inteleg ca voi ati scapat de inhibitii?Sau nu ati facut inca cunostiinta cu fetite?

Monyca, recordul lui David e de 70 de ml inainte sa fie bolnavior si 30 acum...rusinos,nu?.Si eu zic ca o sa manance toti la un moment dat.

Babytza m-am uitat pe un borcanel de Hipp si e un cerc albastru in care scrie cu verde 'Bio'.In cercul albastru scrie 'I guarantee this product...BIO...Claus Hipp'.E destul de mare bulina...al meu e morcov cu mar.Vad ca ti-au raspuns si fetele...

Vad ca vorbiti de palariute de soare si altele asemenea.Am luat ieri de la Miniblu genul:de bumbac, cu cozoroc si cu acoperitoare la spate.17 RON.Aveau exact aceeasi culoare si gen diferind doar putin desenul facut pe ele cu 37 ron.Nu am inteles diferenta de pret, dar erau frumoase si unele si altele.

CD, si eu am fost sceptica la inceput, dar m-am uitat pe site-ul Hipp si spune ca sunt vidate bine si alte chestii pe care le fac ei.Si nu contin conservanti.Eu am incredere, adica afara cred ca ar primi amenzi mari daca nu e cum zic ei.

Nerantula, mie mi se pare ca a mancat dar putin.Nu am de ce sa te incurajez gratuit, ca doar suntem in aceeasi situatie si stii ca nici eu nu sunt prea incantata...

Luminita.Eu nu prea pot sau nu am nervi sa fac experimente cu burtica lui.Pentru ca si acum e pe Biotics baby si burtica lui a fost destul de terorizata de diareea aia uracioasa.Asa ca fac strict cum zice medicul.Adica mi-ar placea si mie sa ma adaptez mai usor, dar din pacate mergem doar foarte incet inainte...
Eu nu numar zilele ca daca o tine tot asa o sa castig
Pepsi-ul unde e?Sau cand esti zen nu dai?

Ca vad ca sunteti sceptice la Hipp.De pe siteul lor:
" * The food in our jars is sterilised within vacuum-sealed jars during the jarring process, and this sterilisation ensures that no food spoilage will occur through growth of bacteria or moulds. The integrity of the vacuum seal therefore guarantees the quality of our products.
* This same guarantee of food safety could not be achieved if you tried to preserve home-cooked baby foods. If vegetable or fruit purees were put in jars at home, there would still be air in the jar, which could result in the growth of microorganisms such as moulds in the food. Also, you would not be able to achieve the same high temperatures during the heat preservation stage as we do this under pressure.
"

Laura, pupici speciali pentru Andy

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Noi cand vom papa afara, nush cand va fi, o sa luam papa solida in geanta termoizolanta. Babytza, eu tot nu vreau sa le dau papa de la borcanel... nush de ce, da' nu ma convinge papica asta deloc.... n-am incredere ca e cu adevarat BIO, ca n-are sare... sau conservanti....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Pai si cum o iei, calda sau rece? Daca e rece, cum o incalzesti? daca e calda, nu mai trebuie geanta .. M-am intrebat si eu asta

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Soricelul meu plescaie si se joaca "cucu-bau"

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput