Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
Muuh spune:
Nerantula nu e nici foarte bine nici foarte rau. E un pas inainte. Incearca cu zeama si treptat si piure vezi cum merge.
Nerantula spune:
Miruna, Dimitri cat a luat in greutate de cand cu 'diversificarea'? Daca el doar gusta chestii si nu-mi imaginezi ca insisti, cum testezi, totusi, noi alimente? Adica sa-i dai 4 zile la rand, daca nu-i place din prima?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Muuh spune:
Nerantula Dimitri nu a mai luat decat 150 gr luna asta. Eu ii dau o data si daca il vad ca stramba prea rau nu mai bag acel aliment cam o saptamana si reiau apoi din nou. Dar sa ne intelegem el stramba la orice (inclusiv banana, borcanel de piersica si alte dulcegarii). La noi cred ca e si treaba de timing, parca niciodata nu ii dau sa manance la momentul potrivit. Nu am introdus inca cereale pentru ca nu vreau sa ma mulg sa i le fac cu laptele meu asa ca ma aman un pic momentul.
_giulianna_ spune:
Neata!
La multi ani Andy de Andy.p!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
neatza!
zen + fresh => Robi dormit de la 21.30 la 06.30 si Edi dormit de la 21.30 la 04.00, papat, apoi dormit iar pana la 06.30.
Musette, ma bucur mult ca e totul ok (ma refer la rezultatul Pap)
Nerantula , multumesc de gandurile bune. Pediatra ne recomanda o crema de protectie solara cu SPF 50. Personal, spune ca prefera Nivea sau Avene. Noi o sa luam Nivea, suntem fan...
eu zic ca Gruia incepe sa pape. nu e mult, dar e bine ptr inceput. La mai mare!
Cosmy, am si noi frumoasele din Alba. Eu nu le dau flour bebeilor. Da' de ce intrebi?
Baby_boy, eu si banana si branzica le bag la blender. Banana am dat-o si singura si amestecata cu alte fructe (nectarina, para, mar), branza mereu o amestec cu alte fructe. Folosesc blenderul de mana aka mixer cu picior, ca e mai practic.
Babytza am soricelul, dar si pe frumoasa Tina. Ia si tu niste galbejiti, daca-ti plac asa mult:
Feli , ia te uita, ca si tu ai revenit la ganduri mai bune si ne bucuri cu prezenta! si hunilor le place mult brocolli, mie mi se pare de-a dreptul scarbos....
Oana, nu mai numara zilele alea, ca le numar eu ptr tine! Mami, dar incearca-le pe toate (fructele/legumele), care e baiul? Nu vrea Golden sau alt tip de mar, ok, dam para. Nu vrea para, ok, dam piersica sau banana. Nu vrea nici astea, atunci mergem pe nectarina, portocala, morcov crud etc (ordinea e aleasa la intamplare...). Trebuie sa ii placa ceva, sunt sigura, chiar daca o sa dureze pana te prinzi...of.
Claudinna, avem cam acelasi program de mese si papa cam la fel hunii mei ca si Razvi! Singura diferenta e ca nu am ajuns inca la masa de la 18.00...
Ada mult matracuca!!!!!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Noi cand vom papa afara, nush cand va fi, o sa luam papa solida in geanta termoizolanta. Babytza, eu tot nu vreau sa le dau papa de la borcanel... nush de ce, da' nu ma convinge papica asta deloc.... n-am incredere ca e cu adevarat BIO, ca n-are sare... sau conservanti....
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
andy_galro spune:
Neatza! noi suntem ceva mai bine...adica Andrei nu a mai facut febra deloc peste noapte si vad ca nici de dimineata...sper sa se mentina d-ne ajuta...dar maraiala aia specifica tot existasi dintisor nu se vede deloc
La multi ani Andy!!!!! Laura sa-ti traiasca puisorul!!!
la multe lunitze si boboceilor nascuti in data de 7!!!
Mina de andreea_and
Bianca de Raluca
Radu de baby_boy
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
luminita2008 spune:
La multe lunite
Mina de andreea_and
Bianca de Raluca
Radu de Baby_boy
si
LA MULTI ANI Andy de Laura!!
Sa fiti sanatosi puiuti!!
Laura, sa ne spui cum a fost petrecerea puiului si, evident, vrem pozeeeeeeeeeeeeeeee!!
_
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Andy_galro , ma bucur ca sunteti mai bine! Chiar ii spuneam ieri sotului de voi, ca si pe noi ne chinuie dintii, dar n-am facut febra... of.
Sanatate multa si sper sa iasa repejor dintisorii, sa nu va mai chinuie.
_
GHIDUL MAMEI
gaia.nevia spune:
neatza, , si la multi ani, Andy de Laura!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri