Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nikolici ma alatur eu

mi-a picat conexiunea de internet-ul de la romtelecomu' lu grecu' si dupa ce m-am certat ore cu aia la telefon ca spuneau ca e de la mine, eu nu si nu ca e de la ei din retea....vad ca a mai aparut in sat o conexiune wireless disponibila si hop si eu pe ea :)))
habar nu am de la care vecin e....am doar o liniuta la ea dar cert e ca merge binisor :)))

CD pretul pe care l-ai vazut e din pacate corect...70 RON pt 50 ml....eu am o crema mica mica cat o p....de furnica :) 15 ml la 40 RON..jegmaneala pe fata
vazut mikul in wrap, va sta tare bine :) si da, sunteti amandoua niste slabaturi misto :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

matracuca?! buh?! Pai daca tu care ma cunosti face-a-face zici asa... asa sa fie

citez din DEX:
'MATRAC'UCa;, matracuci, s.f. (Pop. si fam.) Femeie urāta; si prost īmbracata; femeie proasta, bleaga; femeie rea si vulgara; femeie stricata. - Cf. ngr. matrak'uka "mandragora".'

Sa te vedem Nikolici....la ce te refereai ????
Si eu tocmai vroiam sa las amantele si sa ma duc la culcare...poate batem audienta de acolo...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

La multi ani Andy de Laura !!!!!! Sa fi fericit si iubit, sa ai o petrecere superba si sa primesti tot ce ti-ai dorit !!!!!! Laura sa iti traiasca puiul !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eu eram cea cu compotul de zarzare. e indulcit cu sweet n low. bunica-mea are diabet. somn usor!

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

La multe lunite Mina de andreea_and , Bianca de Raluca , Radu de Baby_boy ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

eu eram cea cu compotul de zarzare. e indulcit cu sweet n low. bunica-mea are diabet. somn usor!

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Atunci te-ai scos, cu piticania adica
Multa sanatate bunicii si sa mai faca si alte bunataturi

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

eu am comandat si pentru tine o punga de cereale de ovaz MILUPA...aseara am facut comanda..intr-o saptamina sunt sanse sa vina...din experientele anterioare

Eu am esuat lamentabil a doua oara cu cerealele de orez ...in disperare de goluti...am zis sa ii mai dau un pic de cereale...dar refuzul a fost foarte categoric...
am incercat la jumate de ora si cu lapte NAN ..din bibe...din lingurita ...refuz TOTAL ...
asa ca trebuie sa resuscitez ...OBLIGATORIU...ca altfel imi plinge puiul de foame

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Pot sa-ti dau sa incerci si orez+porumb+tapioca, poate ajuta ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Uf...ce tampenie...nu m-am uitat pana cum la continutul de sare, ca nici nu i-am dat.Am facut eu mereu si i-a placut , nu am fost nevoita sa desfac niciun borcanel. Dar acum ca a venit caldura si stam mai mult pe afara nu pot sa iau cu mine mancarica facuta de mine, ca se poate strica...asa cu borcanelul e simplu. Pana il desfaci e ok acolo in gentuta, iar dupa a papat nu a papat il arunci...
Voi ati dat la bebei cu putina sare ? Ce sa fac ? Ma gandesc sa nu o refuze pe a mea daca da de gust...

Cu sarea iti spun eu maine cum e, o sa-mi intreb pediatra, ca Gruia lipaie la greu apa din piscina, purificata cu electroliza salina

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

vazut Carla, Anca sa stii ca o scoatem pe Carla din clubul mofturosilor, daca ma gandesc bine il scoatem si pe Griua si iesim si noi, de 2 zile

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Neah, noi mai stam, nu parasim postu' asa usor.
Spuneti-mi si mie cum vi se pare (dar nu incurajari, ci pe bune, va rog): 30 ml de supita strecurata + 2 lingurite de piure din ce a fiert in supa(astea aruncate in guritza, ca nu-i place textura), pot considera ca a mancat sau nu? Oricum nu deschide gura nici la zeama asta, dar macar o inghite dupa ce ajunge acolo ..

MonycaC
, cum a luat Eva in greutate dupa ce ati inceput diversificarea? Noi ne 'laudam' cu 100gr in 3 saptamani

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

babytza am observat si eu ca nu mai scrie in ultima vreme pe toate. Era un cerculet albastru si scria in el dar nu mai scrie pe toate din pacate.

Nerantula ovaz ii poti lua de la plafar si il maruntesti tu fie in rasnita de cafea din aia veche fie in blender (dar nu in partea aia cu maner ci daca ai in partea cu borcan (cutie nu stiu acum sa ii zic). La fel si cu alte cereale pe care vrei sa i le dai.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Multam de idee, dar m-am scos cu ajutoare de la prietene de data asta! Ca nu cred ca ce prestam eu la blender (ca rasnita n-am) s-ar fi dizolvat la fel de bine ca astea de bebei, si Gruia sigur ma sanctiona imediat

Hypnotic Parade

Mergi la inceput