Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anamonaaaaaa azi imi vine sling-ul !!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza nu ma mai joc, s-a uitat fi-mea la Davidutza si mi-a zis mai mama cum mine nu te joci cand pap asa cu servetzele pe fatza.Am sa incerc si eu varianta asta caci in curand nici sobolanul sforaitor nu o sa o mai faca sa deschida guritza, sau paleta zornaitoare pe care o mai scap din cand in cand pe parchet de ma speriu eu de mor dapa i fi-mea.

CDEEEEE cum sa nu vreau sa te vad, dar ziceam si eu asa ca sa inviti si pe noi in cartierul francez .Parca as venii intr-o zi din saptamana asta prin Herastrau...sa-l vad pe Mikul si alti mici de ai nostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babytza nu ma mai joc, s-a uitat fi-mea la Davidutza si mi-a zis mai mama cum mine nu te joci cand pap asa cu servetzele pe fatza.Am sa incerc si eu varianta asta caci in curand nici sobolanul sforaitor nu o sa o mai faca sa deschida guritza, sau paleta zornaitoare pe care o mai scap din cand in cand pe parchet de ma speriu eu de mor dapa i fi-mea.

Pai Nico...explica-i tu mandrutei tale ca acest jos se practica dupa terminarea mancaricii din bol, nu inainte. Poate o pacalesti

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza, ce frumos, sa ne zici cum te simti cu el
am vazut soricelul ce scump e :) si noi ne jucam cucu bau :))

gaia.nevia, vad ca suntem gand la gand, se vede ca urmarim aceleasi subiecte in uktimul timp :))) lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anamona lasam amantele si o dam pe pitzipoance???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

asa tot din ciclu floricele pe campii
si-au dat seama in sfarsit astia de la romtelecom ca de la ei e buba, si sa ii fi auzit aseara ce ma apostrofau...partea proasta e ca nu stiu cat mai dureaza sa repare, ca eu tot legata pe shest sunt acum si nu prea imi da pace constiinta .....

iesim si noi afara acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nikolici te asteptam in herastrau dar dupa 1 mai si mergem si prin cartierul francez, sunam pe usi si pretindem ca o cautam pe buni sa vedem si noi ce pitziponace se ascund in spatele usilor

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Pai si cum o iei, calda sau rece? Daca e rece, cum o incalzesti? daca e calda, nu mai trebuie geanta .. M-am intrebat si eu asta

calda sigur nu, ei si legumele le mananca la temperatura camerei, nu incalzite... ma gandeam la un iaurt/piureut de fructe, pe care sa le pun in geanta la o temp medie, sa zicem cea a camerei. geanta nici nu incalzeste, dar nici nu raceste, ci pastreaza temp produsului respectiv... asa ca nu mai trebuie sa fac nimic mai apoi cu papa. decat s-o servesc hunilor.

adevarul e insa ca n-am testat asta, nu stiu cum se pastreaza papica si cat timp si daca nu se altereaza.... dar asa imi propun sa fac si, pe cat posibil, sa testez inainte...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

anamona, stai linistita, noi aveam internet prin cablu si nu il foloseam deloc, sotu se conecta numai la o retea wireless, era mult mai comod, dar plateam abonamentul si cand oprea nenea accesul al reteaua wireless, pac baga sotu'cablul
cat despre cei de la internet (de oriunde) cred ca sunt niste imbecili si incompetenti, de peste o saptamana nu am net, iar daca o s ama puna sa platesc pe aprilie ii

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu am termos pentru iesiri scurte. Pun mancarea calda in el si ramane la fel de calda pana il deschid.
alt termos pt apa (laptele lui Radu)...

pentru iesiri luuuungi, borcanele Hipp, Nestle, sigilate, si in masina am incalzitorul de biberoane, borcanele s.a.m.d. care merge pe bricheta de la masina. (primii pasi).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput