Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

stimata doamna Ada, esti delicioasaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Oana, , ia de aici mami niste cu dragoste si pupici, normal!!
Mami, tu stii mai bine cum sa procedezi cu David, si e adevarat ca a trecut prin multe in ultimul timp, asa ca poate e mai safe sa mergi pe mana doctorului. Oricum, daca te incalzeste cu ceva... noi eram dezastru la inceput. Am incercat eu vreo saptamana sa ii obisnuiesc cu lingurita si le dadeam laptic cu ea. Dezastru total, de fiecare data... cand nu-l scuipau in freza mea, deschideau guritza laaarg si il dadeau afara cu cel mai inocent zambet pe buze.... apoi am trecut direct la solide, ca nu ma mai tineau nervii. La cereale, adica. Papau max. 3-4 lingurite/masa... adica vreo 20gr. Am perseverat, am ajuns si la legume... au avut vreo 2 saptamani in care nu treceau de 50-70gr, apoi dintr-o data au sarit la 120gr... mai ales la masa de fructe de dimineata. Asta se intampla exact la o luna de cand am inceput, e adevarat, fara pauze, fara sa ne imbolnavim... voi cred ca si din cauza problemelor cu stomacul va miscati mai greut putin...

Nu zic cat papa acum... de fapt zic, papa exact cat o sa pape si David peste o luna.

Si sincer, il vad si pe Gruia cam la fel. In maximum o luna, o sa ne umiti... stiu eu. Si nu spun asta pentru incurajare, chiar cred ca asa va fi.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza bobocime!
si
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi

Miruna
Stie cineva cum ca bimbomarket nu ar mai livra in RO?
So, felicic, cristinescu keep in touch. Le-am timis mesaj sa-i intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gagici, unde gasesc dispozitiv d'ala de scos mucii gen "batista" dar te folosesti de gura?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu am folosit "batista" si cu gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

asa tot din ciclu floricele pe campii
si-au dat seama in sfarsit astia de la romtelecom ca de la ei e buba, si sa ii fi auzit aseara ce ma apostrofau...partea proasta e ca nu stiu cat mai dureaza sa repare, ca eu tot legata pe shest sunt acum si nu prea imi da pace constiinta .....

iesim si noi afara acum

De ce mai, el plateste, tu platesti, mai conteaza care la care se conecteaza?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laura, Andy si petrecere cum si-a dorit. Chiar asa, ce cadou, ce cadou?

Azi vreau in parc dar ajung in cora ca nu mai am scutece si de-astea exclusiviste de care folosesc eu nu se gasesc pe toate drumurile.

Am ramas fara cafea in viata reala si aia virtuala ma face sa salivezzzz moaaama nu va imaginati, balosenia de andutza e mic copil pe langa mine.

Gagici ne bagam si noi la rand cu dintisorii pe minus. de cate ori pe zi maxim se poate da cu dentinox Calgel si pansoralau aaceleasi substante active? Asta are inctura de musetel si un compus al lidocainei... iar prospectul spune de 3 ori pe zi si noi am epuizat 2.

Lala tu ziceai de pansoral: ce contine?

Oricum apropos de ieri cred ca vantul ala nenorocit si gingiile au facut-o pe fata mea de nerecunoscut. Cam acelasi lucru am patit sambata... Sa mai plec cu carutul sau sa-mi rup direct spatele?

Fete eu nu stiu cum mergeti voi cu copiii IN BRATE si impingand carutul?
Pai doamnelor am exersat si eu varianta asta vreo 300 de metri si mi-au cazut mainile nu alta... De acum incolo leg wrapul si pentru distante mici.

Ma intorc la miorlaila pe care il iau in scoica s-o vada pe gratioasa de m-sa facand un dus.

Aveam sa va zic multe si persoanlizat dar nu merge frate, ei asta ei, imaginati-va si voi ca am stat de vorba ca eu asa fac si parca-mi mai trece ciuda.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va salut bobocime!!

Am facut si noi 6 lunite..nici nu-mi vine sa cred..nu stiu cand eu trecut..deja am inceput sa ma uit la pozele de cand s-a nascut Radu si ma apuca nostalgia

VA multumesc mult pentru urari:Babytza, Andy_galro, Anca,Anamona, Luminita, Cd27,

La multi ani si de la noi Andy de LAura!!
si bobocimii Mina de andreea_and , Bianca de Raluca

Noi am sarbatorit deja printr-un meniu nou astazi..banana cu branzica calcica..a fost yamiiiiiiii

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fetelor din bucuresti ati iesit azi afara? cum imbracam picii? de la geam nu prea imi dau seama

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FETE DE HERASTRAU VENIM SA VA VIZITAM!!!!!CARE E PE ACOLO???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

CD eu as imbraca o pe Karinutza asa mai pitzipoanca sau mai bine ca o matracuca???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput