Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hai mah nikolici dupa ce ca te duci astazi in herastrau cand nu suntem noi, nici nu-mi dai informatii detaliate iote ca n-avusei timp sa vad ce si cum cu pitzipoancele si nu stiu daca sa-i dau strampi sau nu sau daca merge hanoracul nou cu gluga inblanita

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

noi de cateva zile iesim asa: body bumbac cu maneca scurta, salopeta din bumbac mai des si captusita (deci asa ca un blug sa zicem, grosime totala) cu pieptar si bretele si deasupra ori bluza de trening ori jacheta tricotata.
In picioare sosete cu talpa dublata cu piele. ca niste opincute. Fara alte sosete.

Doar ieri m-am temut ca ii e frig, pt ca batea un vant oribil de rece in parc. In rest parea ca ii e cald, in sling l-am tinut fara jacheta.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

anunt deosebit de important pentru tara.

azi, 7 aprilie, marti, Radu a gustat si altceva decat lapte.
L-am pus frumos in fund pe canapea si l-am tentat cu neste pure lichid (am mai pus eu apa fiarta in el) de piersici bio de la Hipp, "dupa 4 luni".

A gustat, a tinut pe limba, s-a trambat si a scuipat ca ala din Twin Peaks (new shoes, new shoes ptiu!)
Apoi m-a prins de mana si mi-a tint-o el, sa-i balotez vreo 5-6 lingurite mici de tot, apoi gata.
Am trecut la biberonul cu laptic, ca deja ii facea ochi dulci.

Acum inteleg ce zicea Lumi "mi le-au scuipat in freza".

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MommyMagda

'Neatza bobocime!
si
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi

Miruna
Stie cineva cum ca bimbomarket nu ar mai livra in RO?
So, felicic, cristinescu keep in touch. Le-am timis mesaj sa-i intreb.

MommyMagda mami de Miruna Anisia (08.09.2008)

Acum putin timp in urma livrau, noi am facut ultima comanda cred. Apoi am avut nevoie de service la un produs; sper ca nu din cauza noastra si-au inchis pravalia. Ce s-a intamplat iti spune ca nu se livreaza in Ro cand faci comanda sau ai alt mesaj? Poate iti pot fi de ajutor cu ceva...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetelor, lansez si eu o intrebare.

Incepand cu ce varsta ii veti pune pe olita? V-ati gandit?

Al meu face 8 luni, credeti ca e prea devreme?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

bai, cum poate sa manance Davidutzu, ma fascineaza! Deci eu pentru 10 lingurite fac precum Anca, toate jucarelele, balonsele, cantecelele si scamatoriile de pe lume
Lumi, sa te auda DD, dar eu sunt taaaaare sceptica ... e drept ca am si motiv: eu am fost copilul care este Gruia, si nu mi-a trecut decat pe la 13-14 ani, cand au bagat hormoni in mine (nu intrebati de ce, nici eu n-am fost intrebata )

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Depinde ce intelegi prin pusul la olita. Daca stii cand face caca, ii prinzi semnalele, da e ok de ce nu. Daca vrei sa il dresezi sa stea pe oala, sa il tii cu orele fara sa stii daca ii vine sa faca sau nu atunci, dupa parerea mea e inutil, frustrant si o pierdere de timp.

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Fetelor, lansez si eu o intrebare.

Incepand cu ce varsta ii veti pune pe olita? V-ati gandit?

Al meu face 8 luni, credeti ca e prea devreme?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Giuliana, eu am inceput cu Alexa pe la 7 luni, dar exact cum spune Miruna, dimineata la trezire poc pe olita ca facea kk. O vedeam cum se crispa, se scremea. Pt pipi dupa 1 an.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Mda, exact cum am banuit...cand mancam piure de legume cu carne e bun de tot, pe cand fara...cahhhh
Tre' sa o sponsorizez cu niste pui pe matusi-mea de la tara ca fii-mea o sa-i haleasca toti puii din batatura. Sau daca nu, ma apuc de crescut pui pe balcon

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Toata lumea la plimbare; acum plecam si noi.

"Lala tu ziceai de pansoral: ce contine?"

Nu ziceam eu ca nici eu nu stiu ce-i ala. Scuze!

Din cate stiu, cu gel se da nu mai des de trei ore. Eu daca nu ma intelegeam cu ea ii mai dadeam si Nurofen cateodata ca o durea de nu putea sa doarma mititica.
Mie mi s-a parut f bun Oragelul. Mi-am lins un deget o data si mi-a amortit limba.

Noi am fost sambata la gratar, unde ne-am distrat copios. Anna s-a "conversat" cu o alta fetita, de 10 luni. Atata s-au batut pe un castron...

LA PICNIC

TOT LA PICNIC

Mergi la inceput