Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
andreutac spune:
Sunt la zi cum informatiile ...am terminat de citit si cu amantele, s-a cam fasait subiectul spre sfarsit.
Daca mai apare ceva interesant trambitati sa stim si noi.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
anamona spune:
atentie cu merele golden din carrefour,
am unul de vreo 3 luni intr-un cos in living....din verde s-a facut galben dar tot tare e...nu s-a fleshcait deloc...
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!! SARBATORITILOR DE AZI:
MINA ALEXANDRA DE ANDREEA AND
BIANCA FLORENTINA DE RALUCA83
RADU GABRIEL DE BABY BOY(aveti deja 6 luni super!!)
si un LA MULTI ANI!! special pentru
ANDY DE ANDY.P
Ce baiat mare ai mami!!Felicitari sa iti traiasca sa fie sanatos si fericit impreuna cu surioara lui!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babytza spune:
Nerantula , Anca la noi faza cu jucarele, cutiute, zdraganele, cantecele nu tine Asta micu daca inchide portile de fier, inchise raman Pot sa ma scalambai in toate felurile ca tot nu mai deschide gurita...Uite mai devreme, la ora de pranz , m-am dus frumos la frigider sa iau papi sa ii incalzesc. Si ...nema papi. uitasem ca nu mai am facuta , eram convinsa ca mai am si pt azi...in fine. Deschid un borcanel cu spaghete, brocoli si pui. Si a mancat cu strambaturi cateva lingurite...mai mai sa vomite...apoi mai deschid unul cu pui orez si legume....acelasi efect Asa ca nu imi mai fac griji ca o sa ii placa mai mult la borcanas. Acum e tati cu el la plimbare si eu i-am facut dovlecel, cartofior si pui. Il astept cu papa calda
Giuliana nu pot sa te ajut ca eu cu Tina am inceput dupa 1 an jumate. Asa ca nu ma bag sa spun tampenii Dar bafta daca incepeti
Ada felicitari mami !!!!! Bravo Radu !!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Nu zic cat papa acum... de fapt zic, papa exact cat o sa pape si David peste o luna. |
Lumi,,sa dea Domnul sa fie asa.
Intrebare:tie ti se pare ca gemeneii se influenteaza unul pe altul pozitiv?Adica daca se vad unul pe altul mancand mananca mai bine?Ca ma gandeam sa il pun fata in fata cu Crina (care mananca, nu gluma).Poate ii dau idei
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona atentie cu merele golden din carrefour, am unul de vreo 3 luni intr-un cos in living....din verde s-a facut galben dar tot tare e...nu s-a fleshcait deloc... |
Anamona si eu la fel, il am de vreo 2 luni si arata la fel doar ca e galben tare!!!In rest nici urma de a se strica.
Eu nu ii dau lui Andrei decat mere golden luate din piata de la o cunostinta si alea dupa o 2 sapt incep sa faca puncte din alea maro adica sa se strice pe cand asta din supermarket parca e din plastic asa bine arata!!1
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
musettepink spune:
Hello!!!!!!!!
La multi ani Andy si distractie placuta la club
Laura sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
La multe lunite Raducu de baby boy care face 6 lunite
si pt toti sarbatoritii!
Noi am fost o tura pe afara,am mancat si acum ne pregatim pt inca o tura.
Giuliana daca are o ora fixa cand face kk cred ca poti incerca ...dar metoda in care pui copilul pe oala in ideea de a se familiariza cu ea,il pui in baie in timp ce tu stai pe wc si te scremi ca sa-i arati cum se face....iarta-ma dar mi se pare prea de tot,eu nu sunt de acord cu aceasta metoda pe care am auzit-o la mamicile din parc....,mi se pare pierdere de timp.
de Luca
baby_boy spune:
Multumim mult Dyanira si Musettepink
Daca vreti sa ne vedeti www.flickr.com/photos/37184571@N06/show/" target="_blank"> Raducu
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
_giulianna_ spune:
Dimineata la trezire face intotdeauna. Numai ca eu sunt prea adormita atunci cand se trezeste el, il aud asa ca prin vis cum se screme. Intrebam in ideea ca as vrea sa-l obisnuiesc, nicidecum sa-l traumatizez sau sa stau langa el in zadar aratandu-i ce si cum trebuie sa faca. Si eu cred ca este prea devreme dar ma gandeam ca deprinderea asta se invata inca de pe acum.
Nu-i o urgenta, exista pampersi peste tot, slava Domnului! :)
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Monyca.C spune:
Nerantula, nu stiu ce sa-ti zic..cat a luat de cand am inceput diversificarea sau cat a scazut, nu o cantaresc zilnic..ceea ce iti pot spune este ca vineri cand am mers la control avea 8.700 la 6 lunite si 2 saptamani. Cred ca m-as stresa si mai rau dc as cantari-o zilnic...doctorul mi-a zis in felul urmator : (acum, nu stiu dc o sa-l ascult sau nu)deci, avand in vedere ca nu vrea sa pape solid..s-o mai las 2 sapt si apoi dc nu vrea sa pape cand e ora mesei, s-o las, sa nu o fortez dar in schimb nici tzitzi sa nu-i dau, apoi peste o jum de ora iar sa incerc si tot asa..chiar dc ea va plange dupa tzitzi eu sa nu cedez si sa incerc iar cu masa de fructe sau de legume...explicatia lui fiind, ca nu bebe ne face noua programul, ci noi trebuie sa i-l facem lui ! dc continuam sa-i dam lapte imediat dupa ce ea refuza fructele sau legumele se va invata asa si va sti ca pana la urma tot i se va face pe plac si va primi ce va vrea ea...adica ce-i place cel mai mult..ma mai gandesc pana atunci..vad cum va reactiona..acum nici s-o las sa planga de foame nu ma lasa inima..indiferent ce-i voi da..
Felictari ptr Gruia !!! a inceput sa pape cat de cat..cu 10 lingurite stati fff bine..tineti-o tot asa !!!..eu ce sa mai zic..astazi am incercat mar cu portocala..refuz total...incepe sa planga si-si strange buzitele pe dinauntru si gata !!! ma streseaza la max..in loc sa crestem cantitatea, noi scadem pe zi ce trece..
Oana si voi stati super bine, zic eu..mai ales ca a avut cateva zile in care nu s-a simtit f bine, cred ca este ok acum ptr inceput
Anca felicitari ptr Carla, ma bucur ca esti mai linistita si a inceput sa ia in greutate mai bine..vad ca ai reusit si cu merisorul..tineti-o tot asa..bine ca functioneaza la voi jucarele, cutii etc..la noi..nyet..nimik..poate ieri era atrasa de o sticla de bere..cand i-am dat-o sa se uite la ea in timp ce eu ma chinuiam sa-i prind gurita deschisa era sa-mi traga una in cap cu ea..
Babytza cand ma uit la soricelul tau cum papaaaa cu cata pofta imi vine sa-l mananc...este un scump..si ce a crescut !!!
Baby_boy, lala eu nu pot vedea pozele.. din ce cauza oare ???
si nici ieri am incercat sa le vad pe cele puse de CD si imi aprea prima pagina de la picasa unde-mi cereau mailul si parola..
Claudina vazut sprintenelul tau.. isi face curaj s-o ia la fuga deja ? pup micul papacios !!!
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai