Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
Monyca.C spune:
daca nu ne-ati mai vazut de mult si va face placere,
cateva poze recente cu Eva, cu noi..
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
sanziana27 spune:
salutare
Am inceput si noi marea diversificare si merge super bine, am inceput cu combinatii de "aburite" (morcov, mar, para, nectarina), dupa o saptamana si-a inlocuit masa de 9-10 (adica nu mai vrea tzitzi dupa si papa 100g de piure) si urmatoarea masa e la 2-2,5 ore. Eu ma declar super multumita.
I-au iesit deja 4 dintisori in 2 saptamani (2 lateral sus si 2 central jos)
Si in saptamana asta a luat 200g, aseara avea 6925g!
pupici tuturor
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
lala77 spune:
Monyca.C , ai o scumpica de fetita. Imi place tare mult poza cu baticul. Are asa un botic dulce...
Giulianna, eu am de gand sa mai astept cu olita. Muuuult si bine, pana pe la 12-18 luni, poate chiar mai tarziu. Pe Alice am invatat-o direct la WC cand a vrut ea sa faca la fel ca noi. Ii luasem olita de mica sa se invete/joace cu ea si in cazul nostru asta n-a fost o idee buna; s-a jucat cu ea pana cand a vazut-o ca pe o jucarie si n-a vrut sa faca pipi acolo cu nici un chip.
BabyBoy, nici eu nu-l vad pe Raducu. Imi spune site-ul ca n-a gasit nimic.
Nici link-urile mele nu merg. Stie cineva de ce?
lala77 spune:
Mai pun o data link-urile. Nu ma injurati, va rog! Poate de data asta merg.Deci:
LA PICNIC
TOT LA PICNIC
alexa si mami spune:
sanziana, bravo voua, stati f bine la cap diversificare si ditisori
am trimis o invitatie sa vedeti poze, pe yahoo.
alexa, cipri si mami
baby_boy spune:
offff pusesem pozele pe private..sper ca acum sa mearga
www.flickr.com/photos/37171228@N06/show/" target="_blank"> poze cu Raducu
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
baby_boy spune:
lala vezi ca poate le-ai pus si tu pe private..eu asa facusem
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona atentie cu merele golden din carrefour, am unul de vreo 3 luni intr-un cos in living....din verde s-a facut galben dar tot tare e...nu s-a fleshcait deloc... |
anamona, sincer, sunt f putine fructe si legume cu care s anu se intample asta acum, in aceasta perioada...fie ele si cumparate de la tarani, fie ele si mai uratele... eu am cumparat prim aoara ptr huni mere romanesti, parca asa le zicea, de la tarani, niste mere uraaaaate, miiiici si rosii, pline de bubite... am pastrat cateva, tot asa, sa vad cat dureaza... vreo luna
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
Salutari!
Ne-am intors si noi de afara, azi suntem singurele, tata e plecat in delegatie...Mi-e urat dar nu am ce face
Monyca, m-am uitat la printesa ta, ai acolo o scumpete de fetita. Iar de tine ce sa mai zic, esti superba
Sanziana, felicitari pentru debutul bun in diversificare! Keep it up!
Gagici, voi adaugati rosie in mancare picilor? Fara seminte, bineintels. Parca parca as incerca, poate am noroc si ii place micutei mele mofturoase.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare