Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata si de la mine, mamici dragi!
In legatura cu placenta, si mie mi-a zis dr. Iosup ca e gradul 2 de maturitate, la fel nu mi-a spus ca ar fi o problema, apoi cand am ajuns la doctora mea mi-a spus ca am gradul 1-2, sa nu-mi fac nicio grija...asa ca nu m-am mai gandit la asta...
Azi imi planificasem sa merg sa-mi fac analizele, dar se pare ca nu m-am invrednicit...o sa incerc maine dimineata.
Stiti cumva vreo clinica buna unde se fac analize care sa faca si analiza asta de glicemie provocata?
Adriana, tu azi ai fost la analize. Ai facut si analiza asta? Si unde ai fost sa faci?
Va huguiesc cu drag pe toata, sa aveti o zi minunata!

Iulia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Mica- trece te rog si la mine, pe prima pagina, Maternitatea Giulesti, dr. Ion Ionut Adrian ; mersi
Alinax- felicitari pt. fetita !

Fetelor- care aveti 20-21 de sapt., unde simtiti voi miscarile lui bebe, caci eu simt bebitza miscand f. f. jos si f. rar o simt aproape de buric ?

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.21 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DARIAIOANAXX la fel si eu.Simt tremuraturi,asa vibratii exact in zonele pe care le spui tu..sau asa ca un carcel mic rotund,dar e perfect normal.M-am dus eu la doctoritza speriata ca nu simt la 19 saptamani nimica si a ras de mine.Abia acum incepem sa percepem ceva.Mai ales daca ai placenta anterioara....simti si mai greu.Dar copilu` se joaca ,mananca,etc...asa ca.....stai linistita

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Alina eu ma spal din cand in cand cu Head & Shoulders Sensitive(din pacate este singurul la cateva incercate ce ma scapa de matreata) si in genere cu un sampon Herbal Essences pt par uscat si vopsit.Imi pun o masca ieftina dar buna si ulei pt varfuri de la Wella profesional,dar mai am unul ieftin si la fel de bun,chiar mai bun,de la Kallos cred ca e,unguresc.Am perioade cand imi fac tratament cu ulei de ricin si ulei de masline(de la dereglarile hormonale din dotare imi cade mult par-vb de perioadele extrasarcina).
Giova imi pare rau ca nu ai gasit nimic si ma gandesc cu groaza ca poate iar nu voi avea noroc.Probabil ca al meu are dreptate:nu mai se comanda multa marfa din cauza de criza.Si eu as merge...pana in America,acum sa vedem unde ajungem cu burtica la pumparaturi.Ca si mie mi-e frica sa ma incumet parca pana in Austria.
Dariaioanax eu simt la fel ca tine pe bbica,zilele astea asa am simtit-o.Intr-o zi parca a depasit cu putin nivelul superior al buricului.Oricum se plimbaceste peste tot pana la buric cand are chef,nu miscoteste permanent.
Si ca vb de pozitie somn si eu intru in categoria pe o parte semiburtaSi aseara mi-a tras niste suturi!!! sa nu mai stau pe burtica ei deloc,da?Acum sunt sigura ca au fost sughituri ce am simtit in urma cu 2 zile.Nu am mai avut parte de ele nici inainte si nici dupa dar abia le astept, e o senzatieeee O iube mult pe puia mea!!!
Legat de spalatul meu pe par,asa mi-era mai comod sa o fac.Voi incerca din vana,in genunchi si daca mere bine,daca nu imi chem sotul.As prefera sa nu ...ca el ma si vopseste si pune suflet,atat de mult suflet incat daca m-ar si spala as ramane cheala
Ce porcarii am mai facut ieri?Am mancat Mac-Mac,pizza, lubenitza,eclere cu cioco si baut o bere fara alcool.Am zile in care mananc ca flamandul si zile in care chiar imi indes ceva sa nu fie burta goala.Daca mai mi-a ramas vreun neuron in cap e clar sarit la ce combinatii am ajuns sa fac...dupa lubenitza i-am terminat portia de cartofi a lui al meu cu adaos de telemea de oaie,vreau sa psun imediat dupa lubenitzaSi berea a venit dupa eclere,tot imediat
va pupacim si va dorim o zi splendida!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Eumada- eu simt lovituri combinate cu miscari care seamana cu zbaterea unui muschi, de curand, cand misca mai tare, am pus mana si am si simtit o, dar mi se par totusi f. f. jos, parca ar exersa mersul in picioare

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.21 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Si la mine a inceput sa se miste fff tare,il simnt cum se intoarce cum urca spre buric ,mai da si suturi in vezica,incepe sa se observe si la suprafata, deocamdata se vede doar cum tresare burta. CRED ca am o pb. cand fac pipi,mi se pare ca e cam galben inainte era mai incolor,la voi e tot asa? si apa beau mai mult de 2,5l pe zi.

Meleea 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza si de la noi!

alinutza, multumesc pentru informatiile gasite. si eu am gasit ieri si de bine si de rau despre gradul 2, asa ca astept ce imi va zice dr meu abia marti cind merg la control.

Pogos, valorile au fost apropiate de ale tale, abia astept sa vad ce imi va zice. Iosup mi-a zis doar mai multa odihna si lichide (si dca nici eu nu beau apa, sotul meu imi zice ratza).

si la mine miscarile sint foarte jos, mai ales acum, cum stau pe scaun, le simt ...in chilotila ecografie era cu capul in jos, asa ca cred ca se joaca cu minutzele pe acolo, ca simt multe miscari rapide si gidilaturi. cind stau cu burta in sus, le simt si mai sus, sub forma de bobirnace si se simt si la mana, atunci cred ca face tumbe.

Moni, mai vii la bucuresti?

alinutza, inca nu m-am gandit pe unde sa caut mai exact, dar spuneau si fetele si de miniblu, debenhams; va fi bine ca prindem marile reduceri de vara inca din iunie pentru hainutele imediat dupa nastere.
eu lucrusoare dragutze am mai gasit si la miniprix, eu sint fan miniprix, unde aduc numai hainute de firma la preturi fara concurenta; se merita mai ales pentru hainute de stat in casa (H&m, c&a, zara) un bbc de cea mai buna calitate. am gasit in primavara niste pantofiori zara de bebeluse, o minunatie, de piele bej, erau doar 19 sau 29 lei!!dar nu aveam pt ce sa ii iau.

Nu stiu daca magazinul Stradivarius de care pomenea cineva mai sus are haine marca stradivarius sau asa se cheama, dar la miniprix au foarte multe lucruri de firma asta si bershka,care sint absolut excelente pentru noi. prin magazinele noastre romanesti nu prea mai calc, sint produse turcesti si chinezesti, numai plastice si la preturi astronomice. asa ca prind ofertele de la magazinele mai bune si vizitez des miniprix.

o masca excelenta de par este cea de ulei masline si miere, face un par frumos, hidratat, lucios si cu mult volum.

Patricia s22 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ylla, merci pentru pontul cu baletul!!
cum te mai simti???

monica, ai mai avut scurgeri gen muci+sange?de obicei dopul gelatinos seamana cu asta, daca mai vezi sa mergi la doctor sa iti spuna ce poate fi.

Patricia s22 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si eu la semnat condica.
vroiam sa merg cu actele la CAS, dar mi-am uitat mobilul acasa si cheile de la masina sotului erau la mine. asa ca, de la gradi m-am reintors acasa si ma apuc de in balcoane.

Alinutza mersi de info cu placenta...stiam eu ceva, dar nu am avut nervi si timp sa caut pe net.
Adriana mult a fost, putin a mai ramas.
Anemona frumos carucior ai luat. sa-l foloseasca bb mult si bine.
Monica cum mai esti?
Motana mersi, am salvat linkul. daca mai ai ceva trimite tot, m-ar interesa sa-l dau la cineva sa-l faca.
Alinax felicitari pt. fetita.
Coccorina si eu am un sutien dintr-ala de la Triumph. Il purtam cand mergeam la sala, acum nu mai imi intra in el.
Patricia si eu ma bucur ca prindem reducrile din vara. de aceea nici nu ma prea inghesui la cumparaturi, multe am si de la marco. abia astept sa inceapa sezonul ca dau fuga la Z, Miniblu, vineri se deschide si la noi Zara...abia astept.
Lucialu eu m-as duce pana in Austria, dar nu prea vrea sotul. oricum, mult nu rezist...maraton ca in ian. la reduceri nu mai sunt in stare sa fac....

fug la treaba, o zi frumoasa sa aveti .

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna!
va salut acum ca mai tarziu nu stiu cum apuc.
eu astazi la 15.00 am programare pt o explorare doppler sa-mi mai masoare fluxurile pe arterele uterine ca sa vedem ce mai facem cu tratamentul. (ca tot veni vorba de IR-uri)
culmea, eu body-uri frumoase pt bebei am gasit la tarabe la obor dar cam groase. bumbac mai gros si cu maneca lunga. o sa mai incerc la Tex in carrefour, ca si ei au body-uri bune.
acum plec sa alerg putin prin parc . va pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput