Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
Alex@Sara spune:
Neatza mai catre amiaza si de la noi,desi eu sunt up@run de la 6.30,dat lapticul piciulinei si de la 7 si ceva-10 tur de fortza prin Dragonul Rosu
,prea multe nu am luat,ca la standul de unde iau eu de obicei,de maine baga marfa noua si de vara.Dar pisulinei tot i-am luat o pereche de pantofiori albi,de lac cu floricele mici brodate
.Mi-au zis femeile ca au avut body-ri de la Cocodrillo la 20 ron ,aia astept sa merg sambata.
Patricia,parca tu vroiai pant din in.Au aparut niste modele suuuperbe,cu banda elastica lata si sus si jos,cu siret,etc,dar marimi mici.Pt o burtica care are acum vreo 52-55 de kile sunt super ca-i poti lasa sub burta.
pt big mama de mine,nu am gasit pantaloni.Iar camasute subtiri sunt o gramada,trebuie sa vina socrella intr-o zi sa stea cu copiii sa pot colinda eu in voie,dar dupa Paste ca atunci nu or sa mai prea aiba vanzari si or sa mai lase di pret ca azi camasuta cu gluga cum mi-am luat eu era 40 ron 
noce,nu numai pt chestia cu placenta merg la T,oricum trebuia sa merg dupa eco morfofetala,dar cad am iesit ma sunasera fetele de la birou ca alex si-a facut un cucui si nu-l puteau potoli,al meu era la notar,asa ca a trebuit sa fug acolo.
Daca vrei sa vezi live produsele Doucer,azi am vazut ca au deschis stand in Dragonul tip Mall,patuturile erau la 270 ron,e bine sa le vezi live.Au si un model din lemn pe 3 nivele,la 700 ron cu lenjerie cu tot,lenjerie care e 120 ron separat.O sa il duc pe al meu sa il vada.
Fetelor,faza cu placenta pe mine sincer ma ingrijoreaza pt ca nici nu prea simt bebita miscand,am uneori chiar zile in care nu o simt
.La Sara si Alex aveam prin sapt 37-38 gr 2,acum o fi gresit la 14 sapt de a zis gr 2,dar la 22 de sapt cred ca atata avea,ceea ce nu ar fi normal.O sa ma linistesc doar dupa consultatie.
Cu dormitul eu sunt ok,ca numai pe stg pot dormi sau pe burta,dar acum e exclus pe burta,asa ca pe stg![]()
Sa va dau un pont celor care nu il stiti...incercati sa dormiti cu o perna intre picioare,o sa vedeti ca emult mai bine 
Gata acum,fug sa fac niste snitele pt amiaza si cand se trezeste Saruca sa iesim ca e tare frumos afara.
O zi buna tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
23sapt+ 
Giova spune:
ha-ha-ha...cu perna intre picioare si eu am dormit in prima sarcina, dar pe la sfarsit.
Am mare noroc, ca avem o super saltea la pat, care se muleaza dupa forma corpului...asa ca pot dormi pe ea aproape pe burta
. Numai ca nu-mi place mie, doar pe o parte, mai mult pe stanga.
Alex@sara bafta la dr. T sa fie o greseala ce ti-a zis la morfo. despre gradul placentei.
Pogos si eu am luat body-uri de la Tex, e bumbac subtire si moale, super dupa spalare. spor la gimnastica prin parc
.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
dariaioanaxx spune:
deci cu miscatul m am mai linistit, am vazut ca la mai multe fete bebicul misca "in chiloti"
la 20-21 sapt.; acum cu placenta si IR urile...mie in sapt. 17, dr. Iosup mi a scris la placenta -gradul1/2 de maturitate iar la IR uri - IR artera uterina dreapta=0.59 si stranga=0,61; ma asteptam sa fie mai mari in conditiile in care stau 8 ore pe scaun la servici; atunci nu mi a zis ca sunt marite si nici de placenta ca n ar fi ok si nici dr. Ion cand i am aratat ecografia n a zis ca ar fi nimic anormal;in fine ...sa vedem ce va fi la morfofetela de trim.II pe care dr. IOn a zis ca trebuie sa o fac dupa 22 de sapt, adica intre 20 apr. si 2 mai;
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.21 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
monica2008 spune:
patrici nu am mai avut scurgeri de loc si nu era sange era asa un pic spre maro dar oricum stau linistita si daca e ceva doamne fereste ma duc la dr
va pup fetele
monica mamica in devenire
+27
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
anemona27 spune:
Ce vroiam eu sa intreb,fetele care stau la casa si aveti deja bebe cum v-ati descurcat cu scarile din casa? ati pus gardulet de protectie?
26+
Moniland spune:
Nu am timp sa va citesc ca plec spre Bucuresti.
Diseara voi fi acolo. Las nr. meu de tel pe gmail si cine are chef sa se intalneasca cu mine sa ma sune.
Voi fi cazata la Hotel Venezia pe Kogalniceanu cica langa Cismigiu.
24+

Alex@Sara spune:
Fetelor,as vrea si eu parola de la mailul comun
Mersic
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
23sapt+ 
Galarina spune:
Salutare!
fetele ingrijorate de micile probleme ale sarcinii!![]()
Moniland drum bun! Sper ca nu conduci atata drum!![]()
mica_alsa, tu ai cumparat ceva de la aramis? adica chiar au toate produsele pe care le afiseaza in acele poze? eu am selectat o gramada de hainutze pana la 2 ani sa ajung la 500 ron, normal ca am depasit cu mult...
. Ma intereseaza daca-s seriosi.
Pup
Cristina
andra_80 spune:
Buna ziua mamici
Nu v-am mai scris de mult dar am incercat sa tin pasul cu cititul![]()
Aseara am fost la dr. si ne-am vazut bebelul care se pare ca este fata asa cum ne doream
. Desi de cand am ramas am simtit ca voi avea baiat, se pare ca m-am inselat
.
Suntem bine amandoua doar ca am o mica pb cu tensiunea mult prea mica ... se pare ca trebuie sa beau cate o cafeluta si multeeee lichide.
Martea viitoare vom avea morfologia de trim. II la dr. Iosup. Abia astept sa o vad acolo mai bine si sa fie totul in regula.
Multa bafta mamicilor care merg la echo zilele astea.
Andra_80
+22 
Va rog sa ne treceti si pe noi cu