Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Va pun si eu niste poze cu ce am luat pt bebe
si o sa pun si cu burtica dar nu acum

http://picasaweb.google.ro/meleea9/Alex?authkey=Gv1sRgCJ3V0_fEsf-7hAE#

Meleea 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cine se ocupa de actualizarea listei ati putea sa-mi treceti un si mie va rog?Patru doctori au confirmat ca e fetitza asa ca.....
Multumesc anticipat

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Galarina, eu n-am cumparat niciodata direct de la Aramis, doar prin intermediul unei tipe care facea comenzi. Eu n-am luat niciodata de 500 ron ca sa merita sa iau direct ... imi cadeau ochii pe cate-o hainute doua si le comandam ... si peste 2 sapt. altele si tot asa Eu am fost ff multumita de ele, sunt de calitate si dragutele, nu pot sa ma plang. Daca ai comanda asa mare, probabil trebuie sa le-o trimiti pe mail, si atunci ei iti vor spune daca le au pe toate in stoc. Stiu ca si eu pateam cateodata sa nu aiva in stoc anumite produse ... acum depinde. Ia legatura cu ei cel mai bine si te vor lamuri.
Alex@Sara, ti-am trimis parola pe mail.
dariaioanaxx, am modificat in listuta si la tine.
Anemona, foarte frumos caruciorul, sa-l stapaniti sanatosi. Il vei manui un picut mai greu pentru ca nu are rotile pivotante. Dar daca te obisnuiesti asa e ok.
Motana , uite-aici:
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 1-5 sapt.
luna 2= 6-9 sapt.
luna 3= 10-13 sapt.
luna 4= 14-18 sapt.
luna 5= 19-22 sapt.
luna 6= 23-27 sapt.
luna 7= 28-31 sapt.
luna 8= 32-36 sapt.
luna 9= 37-40 sapt.

Se pare ca am prins un virusache in laptop, si-mi face figuri. Daca dispar, asta e cauza. Imi astept sotul sa vina sa-l doftoriceasca ca eu la de-astea nu ma pricep defel. Deschideti voi un nou capitol, sigur va descurcati ... ca vad ca-mi face ravagii. u all

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

micaalsacred ca virusul laptopului tau mi-a papat parola,ca am primit un mail gol.Daca se poate pe PM ca il am activat

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

23sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Eu am luat si lucrusoare bleu la inceput,dupa care am iceput sa ne uitam si dupa alte culori ca deja incepusem sa ma plictisesc de culoarea asta mai ales ca este f des intalnita,exagerat de folosita pt baietei,de producatorii de hainute si nu stiu dece pasiunea asta. Unele poze vad ca nu sunt prea clare,cred ca mi-a tremurat mana ca ma durea mijlocul cat am stat aplecata sa asez lucrusoarele(cred si eu la cate kg am luat,oricum aveam si o mica pb cu coloana care vad ca nu rezista la aceasta pozitie)

Meleea 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

o zi frumoasa si de la noi
micaalsa dc o sa fiu pe faza schimb capitolul, asa invat si eu dar eu azi la 18 am programare la eco avem deja 21 sapt.
felicitari eumada pt fetita, frumos nume ai ales.
alez@sara o sa incerc eu sa-ti trimit parola dar acum nu ai pm activat.
felicitari alinax pt fetita.
pogos sa vii cu vesti bune.
pupici dulci pana diseara
doinique si bb rares

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna ziua zmeurici. Ce faceti azi? Vad ca devorati noul capitol..azi il terminati si pe asta .

Am fost si eu aseara la Militari Shopping..mm..asa si asa din punctul meu de vedere. M-am bucurat ca e acolo C&A dar nu m-am lipit de nimic desi as fi gasit eu ceva. In schimb mi-am luat de la New Yorker..o rochie cum imi doream..lunga, cu elastic la sani, si larga in jos..inflorata si mov..ca de tiganca ce imi mai place.....
La magazinele de incaltamine numai plastice...urat urat...si-a gasit sotul o pereche de opincute la Humanic.

Ce ma mai dureau picioarele in talpa, ma intepau asa..nu s-au umflat spre uimirea mea..dar ma dureauuu...Am zis ca nu mai bag shopping..dar sigur am mintit

Vorbiti de placenta, si mie mi-a zis Iosup ca e de gradul 2 dar cand i-am aratat fisa dr. meu nu a zis nimic. O sa il mai intreb la urm control, de azi intr-o saptamana.

Pup pe toate.

24+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

aLEX-SARA, Multumesc pentru pontul cu pantalonii de in!

eu imi fac ordine in hirtiile de sarcina si am gasit dosarul de la rebecca, sa vedeti ce coincidenta fantastica:
-ambele ecografii sint facute fix la 21+2 zile la la LMP
- la rebecca aveam ecografic 20+ 5 zile, acum 20+6 zile
- greutatea la rebecca a fost 371 gr+- 55 gr; acum am 372+- 54 gr
- vad ca aveam ir marite pe stinga si atunci, placenta era doar grad I de maturitate.

Patricia s22 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

fetelor,eu am activat Pm-ul de cand sunt inregistrata pe DC .Ce s-o fi intamplat?
Patri,daca dupa Paste ai chef de o shompingareala a la DR si vrei,mergem impreuna la atac
Merg sa pap ceva ca azi numai savarine home made am papat si ma ia cu lesin

Edit ca am verificat si intr-adevar era dezactivat Pm-ul.De ce oare?Acum l-am reactivat,astept parola

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

23sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

gata eumada ti-am adugat printesa pe prima pg
micaalsa am reusit, am schimbat si nr carucioarelor, sper ca e bine, eu fiind doinique,
alex@sara ma loghez acum pe id-ul meu si iti dau PM

Mergi la inceput