Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
vally spune:
eu de ieri am inceput munca si a fost fff obositor...la 8 eram in pat...nici dus nu am mai facut....
si eu am fsot ieri dupa pavaj pt curte;am gasit ceva dragut la Brico
imi trimiteti si mie va rog un model de cerere de reducere a timpului de lucru de la 8h la 6h pt gravidute...va rog ![]()

vally
21+
Sara Adelina
doinique spune:
gata si alex@sara, ti-am trimis datele. micaalsa nu e f greu dar sper sa-ti repari laptopul, oricum pana in august o sa as in forumuri, promit.
eu plec acum de la birou, imi iau jumatatea de la sv ca azi l-am dus eu ca sa ne fie mai usor si mergem la doctor sa vedem bebele.
va pup, din nou, vb diseara
doinique si (sper in continuare) bb rares
dc i-a cazut intre timp si s-a transformat in fetita va zic diseara.

20 + 
Alex@Sara spune:
doinique

mersic mult.
eu azi bantui pe aici,nu stiu daca mai ies afara cu copchii si mai tarziu ca ma cam doare mijlocul
ne mai jucam si in casa ,kilometrajul pe azi l-am depasit cu muult
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
23sapt+ 
monica2008 spune:
meleea f frumoasae lucrurile pt bebe
eumada
felicitari pt printesa
doinique te asteptam cu vesti bune
monica mamica in devenire
+27
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Giova spune:
Andra, Eumada felicitari pt. fetite.
Meleea superbe hainutele de bb. Tot din Italia le-ai comandat sau de la noi?
Pogos, Doinique sa vebniti cu vesti bune de la eco.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
lucialu spune:
Alinax,Eumada FELICITARI pt BBline!Revin fetitele in forta!
Monica imi pare rau de patanie.
Incearca sa nu faci efort si ai spus o vb mare:DD sa ne ajute sa aducem pe lume BBici sanatosi!
Patricia, Alina pup "exihibitionistii"
vostri mici!Sanatosi sa fie si pe langa ei si voi si printesele voastre!Eu zic ca fiecare are farmecul lui:fetite sau baieti.
Mqqm m-ai distrat tare cu papusa si wrapu'.Deci daca tu esti la a treia runda de mamiciciala si mai dezmembrezi experimental papusi
,eu mi-am luat orice gand cat de mic legat de fasa minune
ca am doua maini stangi.
Pogos alergat???Brava tie!Eu nu sunt in stare nici negravida...
Bafta la dr!
Doinique bafta la dr!Si eu astept sa vedem daca i-a crescut ceva sau ba...
Meleea foarte frumoase lucrusoare ai achizitionat!Sa le folositi sanatosi! Cat despre Dria...din pacate nici nu vreau sa ma gandesc o secunda macar "cum ar fi daca...",efectiv nu pot.E crunt cand se intampla asta la inceput,dar si mai crunt cand se intampla mai tarziu...cand deja stii mai multe,te atasezi pe baze reale.Ma bucur doar ca ea incearca sa fie tare si asta conteaza mult,sa constientizeze cda tre sa mearga mai departe.
Alex&Sara merci de pontul cu patutul!Foarte de buna simt explicatia.Ne vom axa pe patut de lemn,clar.
Giova eu am zile si zile.De-asta chiar nu stiu cum ma nimeresc sa merg oriunde,iar pt o calatoreala de genul...tre facut program de dinainte.Si eu am vazut chestii frumoase la Miniblu de Arad
cand am fost la Carrefour.Parca Zara se deschide la Mall,nu?
Moni drum bun la Bucale!Si cumparaturi placute!
Multumim fetelor care au grija de noi sa ne treaca la capitole noi si sa pastreze ordine pe aici!
Azi ma innec in eclere,a treia zi la rand.Am descoperit cleclerele din Real si nu ma mai satur de ele![]()
![]()
sa nu cumva sa ratez vreun kil in plus

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
oanamariuca spune:
Buna, as dori sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor din august, DPN29 august, din pacate ma chinui de ceva vreme si nu reusesc. Cred ca imi scapa ceva sau neuronii mei s-au dus la plimbare pe o asa vreme frumoasa...
.Am citit cu mult interes mesajele voastre, ma bucur ca exista un asemenea loc in care sa ne impartasim bucuriile si nelinistile si in care sa descoperim impreuna transformarile prin care trecem in aceasta perioada care pentru mine este cea mai frumoasa din viata de pana acum.
Pe scurt experienta mea de viitoare mamica: greturi minore primul trim., eco morfofetala de I trim. in parametri normali (acum sambata mergem la cea de trim. II), n-am dureri, n-am pofte, nu mi s-au umflat "membrele", am luat 6 kg greutate la 20 saptamani si am o stare aproape continua de fericire si implinire.
Aaa, era sa uit - voi naste cu dr. Sorin Badescu, la Municipal
Pupici la burtici
romanitza spune:
Cam greu sa recuperez dupa aproape 2 saptamani in care nu am citit...
Se pare ca hormonii isi fac de treaba la mine, am avut niste stari f naspa, stari de depresie, cu plans, crize de nervi si tot felul de chestii din astea. Plus ca am avut niste saptamani f grele...
Dria- nici nu stiu ce sa iti spun. Imi pare asa de rau... Iti doresc sa treci peste hopul asta si sa revii intr-o buna zi la odisee. Mult curaj, draga mea!
Am citit despre semne specifice gravidelor... La mine in afara de buric iesit in afara de vreo saptamana si sani care nu mai incap decat in sutiene speciale, nu pot sa "mandresc" cu altceva.Aaaa, si cu aciditate gastrica.
Doar durerile de spate ma chinuie, asa ca il rog pe al meu sot sa ma maseze in fiecare seara.
De dormit, am citit ca e recomandat sa dormi pe o parte incepand cu a 16 a saptamana de sarcina, preferabil pe stanga. Iar dupa fiecare masa, nu trebuie sa ne culcam, ci trebuie sa stam in pozitie verticala inca 30 minute, cel putin.
Luci -
vad ca tu ai pofte de eclere, eu de placinte cu branza si stafide si de cornulete. Si de Eugenii
Am mancat cam multe in ultima vreme, tinand cont ca am sarbatorit si schimbarea prefixului.
Bine ca mi-am amintit,
sarbatoritelor noastre: ayda m, buburuza, nour Sa fiti sanatoase si sa aveti o sarcina usoara in continuare.
mQQm - nu stiu tu cum te simti, eu simt ca nu mai rezist f mult cu vremea asta... De 2 zile ninge aici si temperaturi negative. Si imi spunea ieri sora-mea ca acolo sunt 25 grade!!!! 
Ti-a trecut raceala? Sper ca totul e bine cu tine si Pepitzel.
anemona27 spune:
meleea foarte frumoase lucruri i-ai luat lu bebe,sa le poarte sanatos.
sa ma iertati dar nu reusesc sa retin toate numele,nu mai stiu cine zicea de sutienele de la triumph,cam care e pretul lor?
26+
pogos spune:
m-am intors de la eco si gata pe ziua de azi. nu mai ies din casa.
la eco a fost bine. au scazut valorile IR-urilor, insa voi ramane in continuare cu un aspenter pe zi. bebelicul meu statea transversal si-si manca manutele. e un scump. mi-a mai dat o pozica cu fatuca lui, dar mi-a spus ca are circulara de cordon, insa ar fi o bucla larga. doctorita mea mi-a zis sa nu ma panichez ca mai are timp si loc sa se tot miste si sa si-o scoata.
doinique bafta la eco!
meleea foarte frumoase lucrusoarele. dar am vazut si niste pantalonasi de fetita pe acolo? ![]()
lucialu nu te gandi ca fac ture de parc. alergat dupa copchil, ca baga niste sprinturi...si trebuie sa fug dupa ea, ca altfel o pierd. dar culmea e ca de cand am inceput sa stam mai mult prin parc si fac mai multa miscare, ma simt mult mai bine. nu ma mai doare nici bazinul, nici ligamente, nimic. zici ca n-am bagajul la purtator.
oanamariuca bine ai venit si iti doresc ca nu iesi din starea pe care o ai acum 
pup
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor