Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Cornelia spune:
Buna seara zmeurici!
Ma bucur sa citesc vestile bune de la ecografii.
Urez multa sanatate mamicilor care au avut zilele astea ceva problemute cu sarcina. O fi fost ceva in aer, ca si mie mi-a fost foarte rau ieri. Am avut si nist edureri crancene de burtica si simteam azi noapte si o presiune jos, de am zis ca ajung la spital. Posibil sa mi se fi agravat starea proasta si din cauza tragediei Driei.
Multiumim frumos Micaalsa si fetelor care s-au oferit sa o ajute! Eu m-am dat la fund
ca nu mai am timp de nimic, iar la vara cu copiii mari in vacant aacasa si bb mic, nici o sansa.
Oanamariuca, bine ai venit!
Meleea, foparte frumoase hainutele! De unde le-ai luat?
Galarina, acum vreo doi ani am luat si eu hainute de pe Aramis, doar ca nu m-am ocupat eu de comanda. Ne-am grupat mai multe fete din Constanta si s-a facut o comanda mare. Din experienta mea, iti spun ca nu au toate hainutele in stoc (in cazul meu aproape jumatate au lipsit) si dureaza destul de mult pana soseste comanda. Hainutele au fost ok, avand in vedere pretul. De unele am fost f. multumita, dar de la altele aveam asteptari mai mari
. Sunt f. multe hainute frumoase pentur fetite. O sa ma uit si eu, sa vad la ce ma pot orienta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
CriPOD spune:
Sar'mana de intrebare, ma adun incet-incet. Ieri am avut o durere de cap ca-n povesti, am ramas fara cafea in casa si masina mea a luat-o fiu-miu la scoala, asa ca m-am plans la caine toata ziua si n-am ajuns nici la testul de glicemie (uliiasi, mersi, dar se pare ca pot manca inainte, trebuie sa evit fructe si dulciuri; e testul de o ora, la ala de 3 ore nu am voie sa mananc).
Danilelle, ala nu e wrap, e un carrier. Wrapul a doar o fasie dreptunghiulara de material, cel mult dublu tiv pe laterale si capete finisate, nu pot sa zic nimic despre ala la care ai pus link. Pe mine ma incanta cat e de versatila, nu mai spun ce minunat distribuie greutatea, eu am probleme si cu spatele si cu densitatea osoasa, asa ca nu-mi permit prea multe cand vine vorba de carat greutati.
Lucialu, da mai, dar nici nu m-am stresat cu papusa, partea buna e ca dureaza vreo 3 incercari si esti maestra la invartit material, moama ce m-am mai plans la inceput ca n-oi fi in stare sa le invat ever. Ia si tu o franzela daca inca n-ai papusi de indesat pe-acolo.![]()
Eu am invatat dupa http://www.wrapyourbaby.com/ si click pe "how to do it", si dupa http://www.momandbabyboutique.com/index.php?main_page=document_general_info&cPath=16&products_id=117
Cateva site-uri pe care eu le-am gasit interesante, pe langa cel pus de Motana (
, l-am gasit si eu la un mom dat si l-am pierdut apoi, mersi):
http://www.storchenwiege.com/babycarrierresearch.htm - considerente de sanatate cand alegi un carrier/wrap/sling
http://www.thebabywearer.com/ - o gramada de info
Alina, Patricia, io n-am zis nik, da' tare nu mi-ar fi venit sa cred daca se mai schimba ceva. Mai ales la Patricia. Eu stiu ca aia 1-2% se refera la cazul in care nu creste proba, nu ca gresesc ei. Felicitari si la experiente fresh!
Alina, da, mi-am luat sutiene, si am decis ca le voi transforma in caciulite de nou-nascut cand trec la sutiene de alaptat, talking 'bout sexy.![]()
Pepi nu-i chiar in apele lui cu toata starea asta a mea de kko, dar nici n-am simptome sa ma duc la dr, doar asa, stare generala proasta.
Apropos de miscat si dormit, in catastifele mele zice ca dr trebuie anuntat daca se reduce miscarea lui bebe, si ca un bebe care misca mult si vioi e super. Pe stanga incerc si eu cat de mult pot, dar nu prea dorm bine. Acu' incepem trimestrul 3, iar se "aude" numai ouch si ioi si vai pe-aici.![]()
Fiti cuminti si escuze de tot ce am uitat!
coccorina spune:
Anemona - eu spuneam de sutienele suport de la Triumph, sutiene suport, modelul TRIOACTION, din elastan/lycra si bumbac, pe care le-am achizitionat acum cateva luni si erau 85lei/buc. FFF comode imi sunt, eu le port zi si noapte, numai la baie stau fara![]()
![]()
, sau la....masaj....
.
Meleea - super lucrusoarele ptr bebic, imi place mai ales balansoarul, cam cat ai dat pe el?
EU am o durere de cap de 

, si macar daca as fi facut ceva treaba astazi, doar am mers la munci, atat, pana la 2 si pe urma am cumparat niste balerini lacuiti si niste colanti negri, ca eram chiar de ras tot cu cizme la vremea asta. Dupa-amiaza am lenevit, am atipit, dupa masa si tot degeaba, ma doare rau, cred ca trebe schimbat - proasta marfa cateodata
. Am sa iau un ibrupofen poate imi mai trece - cica sa iei de astea in cazuri extreme, eh la mine acum e caci alta solutie ar fi sa merg la un abator

viitoare mamica fericita!!!
23+
Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
doinique spune:
fetelor, am venit
vesti bune in sensul ca bb e f bine, misca intr-una, n-a putut s-o masoare pt ca facea tumbe chircita si vestea care m-a doborat (aici o sa ma bata eumada)

e ca e FETITA.
am facut eco 4D si s-a vazut f clar asta e rares s-a transformat in Lucia. 

da' ma obisnuiesc eu cu gandul. in rest numai dee bine. ma duc sa-mi strig amaru' si ma intorc.
doinique cu 
hahaha tre sa schimb semnatura
20 + 
CriPOD spune:
Tot io, ca mi-am adus aminte. Papuci care garantat sunt comozi, suporta cresteri de picioare si umflari: www.crocs.com/canada/" target="_blank">crocs - vara, www.birkenstock.de/birkenstock/index_1024.html" target="_blank">birkenstocks - primvara/vara/toamna, www.uggaustralia.com/" target="_blank">uggs - iarna/primavara/toamna. Si sunt si moderni.
Bine astia sunt destul de piparati ca-s branduri de referinta, dar sunt falsuri pe aceleasi modele, la o fractiune de pret. Eu si negravida si ma destrabalez cu asa ceva de vreo 3 ani, fara probleme, birkenstocks am luat abia anul asta, dar sunt super, asta daca nu cauti eleganta. Pe partea cool, insa, sunt excelenti.
Ca mi-am amintit ca va plangeati mai multe de problema picioarelor...
Eu nu pot sa nu ma surprind ce preturi aveti voi acolo. La toate... lucruri de copii, dar pana si sutiene... E f ciudat...
eumada spune:
ZI BOGDAPROSTE CA E SANATOASA...
Sa-ti traiasca Lucia .TOT AI NOSTRI SUNT SI SUNT LA FEL DE BINEVENITI....si trebuie iubiti la fel.....fetele sunt mai delicate si trebuie avut grija mai multa...
Am vazut cazul cu fetitza disparuta...in seara asta....poa` sa-mi zica lumea ca-s nebuna da` eu o sa-mi pazesc copchilu` ca pe ochii din cap.Fara sa stie ea...dar asa voi face.....cu orice pret.
Mada
20+
Eva-Maria
pogos spune:
doinique bine ca sunteti sanatoase, ca restul nu mai conteaza. o sa te obisnuiesti cu gandul si va fi bine. e nasol ca te obisnuiesti ca e ceva si apoi ti se da cu firma in cap si te intorci la 180 de grade.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor
ylla2009 spune:
Buna
DOINIQUE felicitari pentru printesa .
OANAMARIUCA bine ai venit la odisee, nastere usoara,la termen si bebic frumos.
Asa ma simt eu foarte happy si emotionata..de fiecare daca cand vb de strumfi imi dau lacrimile de emotie.
MQQM e palcut sa auzim de u.
Strumfi al meu e faorte activ si uneori se impinge asa tare undeva in partea dreapta deasupra buricului..de parca nu mai are rabdare..dar mami o sa stea cuminte si o sa se rage ca el sa stea acolo pana la termen.
Sanatate multa va doresc tuturor.Puoici dragelor, noapte buna!!
Ylla
25+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
AMARIAM spune:
buna fetelor, nu apuc sa scriu mai des, dar macar sunt la zi cu cititul. Pe mine ma apasa sarcina (23 sapt) pe ficat sau cel putin asa simt, ma doare uneori rau de tot, statul pe scaun a devenit un cosmar mai ales dupa ce maninc simt nevoia sa ma intind. La serviciu nu am unde of course iar pina acasa mai fac o ora in masina, deci...Simt deja si arsuri de stomac desi incerc sa maninc corect (fara prajeli, tocaturi etc). Altfel totul e ok, bebita mea e vioaie si activa si deja o iubesc mult de tot. Pina sapt viitoare cind sunt programata la dr, aveti vreun sfat, ati simtit ceva asemanator in aceasta perioada de sarcina?
23 +