Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara fetele
eu astazi am tras o sperietura....m_am dus la baie sa fac pipi si cand termin si ma sterg o scurgere asa ca muci si cu un firisor de maro...am inceput sa plang,am sunat dr si mi_a spus sa stau in pat si daca mai am sa ma duc la urgenta.de avut nu am mai avut dar m_am speriat groaznic,bine ca bebe misca si stiu ca e bine

monica mamica in devenire+27denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Giova, uite cred ca site.ul www.wearyourbaby.com/Default.aspx?tabid=121" target="_blank">asta zice cel mai bine cum sa faci un wrap. Nu trebuie sa ai de vara si de iarna, daca vrei mai multe, de ex., diferenta e ca la bebe mic poti folosi un material elastic, apoi, de pe la 7 kg in sus ai nevoie de un bumbac tesut, ne-elastic, ca se lungeste cu greutatea copilului si e mai incomod. Daca mai vrei iti mai dau links despre wrap, eu am facut o mini cercetare, inca nu m-am animat la cumparat material, dar am fost de vreo cateva ori sa vad ce sa iau. Pentru vara normal, sa nu fie ceva foarte gros, desi am inteles ca ce te incalzeste e corpul copilului mai mult decat materialul insusi.

Si eu stiu ca e bine de dormit pe partea stanga, ca sa nu apese pe vena cava cred, in fine, nu numai.. caci ar fi imposibil, dar de cand am aflat iau in considerare si incerc sa ma mut mai mult pe stanga. Cam asa dorm si eu, pe burta dar inclinata sprea o parte, imi e cel mai comod.

Luana, despre miscari, iti spun ce am citit la un alt topic. E vb despre dr. Baiulescu de la Brasov, cel cu nasterea in apa. Deci cica cam asa: ar trebui sa simti cam de 10 ori pe zi loviturile lui bebe, insa trebuie sa faci diferenta intre lovituri si rostogoliri, ca o rostogolire include mai multe miscari consecutive, deci nu le numeri pe toate. Caci asa zici.. pai cam de 20 de ori l-am simtit, da, dar nu au fost lovituri toate, deci nu e cazul sa te sperii ca are bebe o activitate prea mare in ac caz. Cred ca implica un anumit efort toata povestea asta, dar se pare ca daca acorzi atentie iti poti da seama.

Eu, sincer, nu prea m-am implicat atat de mult, caci nu mi s-a parut atat de important, dar poate e. De cateva zile mi se pare si mie ca bebe misca mai mult ca inainte si chiar se vede cum se onduleaza burtica uneori nu numai ca se simte. E nice.

ylla, sper sa treaca sperietura, sa nu fie nimic grav.

Eu am uneori o durere in partea dreapta (mai ales cand merg repede), dar mereu in acelasi loc, nu am pe ce da vina, ca nu am nici cezariana nici alta operatie, o sa intreb cand ma duc la control.

Fetelor, trimestrul 3 cand incepe exact, la cate saptamani?

25+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

desi nu va scriu foarte des incerc sa tin si eu ritmul citind tot ce scrieti

am venit si eu cu o veste buna dupa ce am facut eco morfologica 4D si am aflat in sfarsit ca e fetita...va rog daca se poate sa-mi adaugati si mie un carucior roz pentru Sophia Alexandra :)

in ce priveste dormitul pe partea stanga eu am crezut ca e chiar invers si incercam sa dorm mai putin pe aceasta parte mai ales ca stiu ca bebica noastra are capul localizat in partea stanga jos...acum nu stiu ce sa zic...

va pup pe toate...si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata, eu acum plec la analaize, n-am papat nimic nici apa n-am baut , nu va spun ce foameeeee am...

Motana cred ca la 28 de saptamani

anemona27 e foarte frumos caruciorul, imi place ca are maner reversibil, ceva de genul asta am avut si eu la Cezar si a fost super bun pana pe la 10-11 luni cand am trecut la cel sport , mai usor

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 27+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

Motana...din cate stiu eu semestrul 3 incepe in saptamana 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

alex@sara, placenta acu e bine sa fie gr0, maxim 1 - eu din cate stiu, cand placenta ajunge gr 3 inseamna ca e deja la capat si urmeaza nasterea, adica ar trebui sa ajunga acolo in sapt 38. Trebuie sa vb cu dr tau sau cu altul. AL meu mi-a spus ca aceste gr sunt de fapt gr de imbatranire ale placentei si cu cat e mai mic cu atat e mai bine, adica e tanara si isi face treaba, cu cat e mai mare, inseamna ca nu mai poate sa isi duca functiile pana la capat. Eu spun ca sigur sa vezi ce e cu asta, poate din greseala a spus gr 2.

FEtele, vb de sutiene de gravida, ei bine, eu am 3 sutiene de la Triumph, care se numesc sutiene suport(stiu ca se recomanda la cele care si-au pus silicoane) - sunt dintr-un fel de elastan, lycra cu bumbac - fffffff bune si comode, imi tin sanii ff bine si le port si ziua si noaptea ca nu vreau sa mi se lase sanii cum am vazut la niste prietene care au nascut deja. E mai bine sa previn caci pe urma doar bisturiul regleaza.
Hai ca trebuie sa imi fac dus si la munca

viitoare mamica fericita!!! 23+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata burticute.am vazut ca deja va cumparati tinute de vara.ce bine e de cele care stau in bucuresti.pe aici,prin bv,nu prea vezi mai pe nicaieri si mai ales nu pt burtici.mai am de asteptat putin dar poate pana atunci ajung eu prin bucuresti.
am intrat sa va anunt ca am pus pe mail niste poze cu noi 2.sa vedeti ce mari suntem....atata doar ca am facut pozele dupa o partida de jumuleala cu nepotica.hehe....va pupic.mi`e fomica si imediat fug la servici.
sa aveti o zi buna.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

POGOS,PATRICIA ,MOTANA, multumesc ca mi-ati fost alaturi!!!
Buna Dimi si de la noi.
Dupa ce asrea am adormit vreo ora in jur de ora 9..m-am trezit cu aceeiasi durere si in plus piciorul stang ma durea din sold,ufff,am fost la un pas de spital, dar frica ca m-ar putea interna a fost mai mare,plus Printesa are maine spectacol la balet si,stiti si voi care sunteti mamici cum e,trebuie sa-i fiu alaturi.
Dupa multa foiala ,undeva in jur de ora 1 am adormit.Acum de dimi ma simt mai bine, ma gandesc ca ieri m-am incalcat in sandale..adidasi ma cam strang..balerini inca nu am gasit ceva sa-mi placa ..si cred ca a fost cam devreme pt sandale.In rest bebe e activ s-a trezit la 7.30 cand a sunat ceasul.Faptul ca bebe a fost activ cat mi-a fost rau m-a incurajat sa stept sa treaca noapte..in patul meu.Si bine am facut,acum ma simt mult mai bine.O sa intreb si eu medicul in legatura cu magneziu.Cam atat..mai revin.Imi e tare drag sa va citesc.
Sa aveti o zi super!

Ylla 25+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Alex@Sara,
si mie mi-a zis dr Iosup la 4D ca am placenta gr 2 si l-am intrebat daca e vreo problema, mi-a zis ca nu, ca e normal. Apoi mi-a vazut si doctorita mea rezultatul si nu mi-a zis ca ar fi o problema. Eu zic sa stai linistita. Eu n-as merge sa astept 2-3 ore la drT doar pentru atat.

24+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

imi pare rau pt dria, nu pot sa-mi imaginez cum as fi reactionat eu.....fi tare si ai grija de tine.

buna fetele,AM VAZUT CA ATI AVUT CEVA ACTIVITATE,noi mai putina ,dar am avut treaba si nici netul nu a fost prea bun, abia de aseara a inceput sa mearga bine.

aaaaa fetele care stati in Italia am auzit ca sunt niste reduceri

ffff mari in perioada asta, cica cu1000e iti dau camera completa pt

bebe inclusiv carucioarul cu landou ,partea sport si scoica; nu am

mai multe detalii,dar in seara asta sper sa ma lamuresc mai bine.

Meleea 24

Mergi la inceput