Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 7

Nix spune:
multumesc mult pentru incurajari si complimente alinutza78 si giova
uliiasi eu am DPN cam dupa 15 iulie (asta dupa masuratori), dupa UM am 13 iulie, dar cum imi este frica de nastere naturala si voi opta pentru cezariana cu epidurala, e foarte posibil si chiar probabil ca bb sa vina pe lume inainte.. deci avem sanse mari sa ne vedem pe acolo!
pentru fetele care vroiau rochite de vara de gravidute.
Eu am vazut niste bluzite si rochite din bumbac, foarte largi (oricum asa se poarta vara asta) la magazinul stradivarius din baneasa, si la niste preturi absolut decente (sub sau in jur de 100RON) Eu intentionez sa-mi iau de acolo plus niste colanti mov .
Stiu ca nu sunt haine speciale de gravi, dar eu pana acum, la magazinele la care am fost nu am vazut ceva la fel de dragutz.
Un alt pont: la debenhams au marimi mari (pana la marimea UK 20... nu stiu ce corespondent ar avea in RO, dar e maaaare) si au niste rochite de vara faine.. doar ca aici preturile sunt destul de maricele dupa parerea mea (peste 200RON). Oricum eu le cam pandesc, poate isi dau seama ca e criza si se apuca de niste reduceri ceva
pupam 26+

Luanambro spune:
Buna dragelor,
Cum am fost si eu plecata in tot felul de delegatii, am pierdut aproape 6 zile de forum si cred ca mi-a luat tot cam pe atata pentru a recupera ce a scris fiecare.
Eu fac efortul sa nu citesc "pe diagonala" pentru ca in multe dintre gandurile voastre se regasesc si multe din problemele, jenele si intrebarile mele inca nerostite mai ales pentru una care trece prin asa ceva pentru prima oara. Asa ca nu ezit sa va multumesc la fiecare pentru multe dintre raspunsurile indirecte pe care le-am primit la dubiile si nelinistile mele de peste sarcina.
Citeam de exemplu azi (creed ca la Eumada) ca bebe se misca exagerat cand are lipsa de oxigen. Din ce "googalisem" io zilele trecute, mai ales dupa niste sedinte repetate de lovituri foarte intense si aproape fara pauza, eram convinsa ca e foarte bine ca bebe se misca atata (chiar daca e deranjant) pt ca scriau aia acolo ca asa isi dezvolta musculatura si circulatia. Pana la urma, as vreau sa mai aud si niste pareri de la voi, poate ati trecut si prin asa ceva, dar poate pur si simplu nu a venit in discutie.
Le felicit si eu cu intarziere pe sarbatorite...si eu o sa schimb prefixul in curand si am ajuns sa cred ca 30 suna din ce in ce mai bine si nu e asa cum il vedeam acum ceva timp. Banuiesc ca asa o sa gandesc si cand dau de 40, e probabil doar o varsta a corpului si nici decum a mintii. Mai sunt convinsa si ca toate dintre noi, doar ca trecem prin maternitate, indiferent de varsta, avem un mental schimbat si cred ca asta se simte si in legaturile puternice de pe acest forum cat si in emotiile nesuperficiale care ne unesc.
Va doresc zile insorite (la Bruxelles iar ploua), vizite la dr. lipsite de stres si pline de bucurii si zambete cat cuprinde!
Pe curand,
Luana 24+

Alex@Sara spune:
Mai fetelor,eu am gr2 de maturitate la placenta inca din sapt 14,de la prima eco facuta la Iosup,dar nu mi-a zis nimic nici el si nici Tutunaru.Dupa cum vad scris aici,nu e normal.Abia asteptsa sun maine la cabinet sa ma programez si il iau la intrebari pe drT.Sper sa nu am pb cu bebita din cauza asta
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008 23sapt+

adrianafedorca spune:
salutare si de la noi
n-am apucat sa citesc ca eu iar am umblat dupa gresie, de data asta de exterior si normal ca nu-mi place nimic, maine mergem si la romstal sper sa gasesc ceva pt ca eu chiar nu ma mai pot deplasa...ma dor toate alea si de cate ori merg mult mi se umfla mainile si picioarele foarte rau
in rest suntem bine, maine dimineata ma duc sa-mi fac analizele, sper sa nu uit , la 8,30 tb sa fiu la dr
la capitolul manacare stau rau...as amanca non stop, ma roade stomacul...
am inceput sa iau magne b6 pt ca noaptea mi se pun niste carcei de lesin de durere...asa am patit si la prima sarcina, dupa ce-am nascut am scapat de carcei
cam atat despre noi, ma duc sa halesc ceva ca parca am un soricel in stomac
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
27+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

adrianafedorca spune:
aaa azi am schimbat semnatura, 27 de saptamani...Doamne ce repede a trecut...mai e asa de putin ...abia astept
avand in vedere ca o sa fac cezariana ...pe la 39 de saptamani, au mai rams 12 saptamani
_
27+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

micaalsa spune:
adrianafedorca, si eu am carcei de vreo cateva zile. Si cand mi se pun la pulpa, imi vin asa succesiv cate 4-5 de ma trec toate transpiratiile. E groaznic. Trebuie sa intreb si eu medicul sambata la control si sa ma apuc sa iau magneB6 daca asta ajuta.
alinutza, mie imi da pe foaia de la titru doar absenti, nu-mi da valoare. Si intr-adevar, nu stiam ca si in saptamana 28 se da vaccinul, doar dupa nastere mi s-a spus. Si la prima sarcina tot asa ... doar ca n-a fost nevoie sa-l fac. O sa intreb ... bine ca am aflat
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu
Nasterea printesei

ylla2009 spune:
Buna cam de vreo ora ma doare destul de tare partea stanga a burticii si parca ma tine ca un junghi chiar in coltul stang al cezarieanei..am luat un nospa..imi e frica sa sum medicul si mai frica mi-e de internare
.Mai astept putin sa vad cum isi face nospa efectul si daca nu obsev imbunatatiri sun medicul si probabil o sa ma duc la camera de garda.Asa bebicul misca,burtica nu e tare,dar de ce durerea respectiva? Cred ca bebicul isi schimba pozitia si apasa destul de tare pe vezica mea, e o senjatie foarte jenanta iar cand ma mai si loveste..simt a fac pe mine...Ma duc sa ma intind in patut si sa mai iau un nospa .Noapte buna si Pupici:)
Ylla 25+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

adrianafedorca spune:
ylla2009 off ..sper sa fie doar o sperietura sa treaca repede durerea
micaalsa mie aseara mi s-a pus in mijlocul talpei , am sarit caarsa din pat, mi-au dat lacrimile de durere, e cumplit, sper sa treaca cu magne b6
eu ma duc in pat sunt rupta la cat am mers azi si noapte buna
_
27+
it's a girl !!!

anemona27 spune:
micaalsa si mie tot asa mi-a dat rezultatul negativ fara alte valori,si vaccin mi-a spus ca o sa-mi faca dupa nastere.
Am zis de ieri ca o sa va arat caruciorul pe care l-am luat de la kidex si pe care abea astept sa-l folosesc
http://www.hoco.at/produkte/zaphir/index.php?lang=EN
Stiu ca e cam greu si dupa sfaturile voastre ar fi bun mai usor,dar e greu sa gasesti unul sa indeplineasca toate dorintele noastre.
si eu am inceput sa obosesc foarte repede,inca nu realizez ca am cateva kg bune in plus.
Va pup pe toate,noapte buna!26+

pogos spune:
buna fete!
patricia eu la morfofetala, la 23 de sapt aveam gradul de maturare la placenta 1 iar valoarea IR stanga 0,70. atunci mi-a dat sa iau cate un aspenter de 0,75 mg pe zi pentru ca stia ca nu se pune peroblema de odihna si daca nu circula bine sangele prin artere atunci imbatraneste placenta. vezi ce-ti spune medicul.
ylla, odihneste-te. poate nu e decat bebele care te apasa pe undeva.
eu la prima sarcina am avut cateva seri cu carcei de m-a durut gamba vreo 3 saptamani, ca si cum aveam febra musculara. dar dupa ce am inceput sa iau magneziu, nu am mai facut. atunci luam magneziu pliculete de la additiva. acum am inceput sa iau magne B6 mai devreme si nu am mai experimentat neplaceri.
o seara buna!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor