Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Alina, deci pe stanga e recomandat sa se doarma? Ca eu pe dreapta stiam. Si ma chinui amarnic sa dorm pe dreapta si nu prea pot Sigur sigur e pe stanga recomandat?

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcmkarmi spune:

Noi suntem foarte fericiti cu noua veste , dar mai ales sotul care ii sclipeau ochii cand a auzit. In familia sotului sunt numai barbati. Ei sunt 2 frati, iar fratele lui are 2 baieti.

Am updatat si semnatura pentru ca crestem pe zi ce trece
In privinta kg, avem deja 7kg plus

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Stanga se recomanda.Dreapta nu e foarte indicat, nici cu fata in sus,dupa 16 saptamani.Poate presa o artera sau o vena si nu face bine la oxigenarea copilului.De asemenea si miscarile excesive adica toata ziua pot insemna o slaba oxigenare a copilului.Sunt un aume nr.d miscari care sunt obligatorii dar agitatia continua e semn ca oxigenarea este defectoasa.Acum trebuie un echilibru in toate,asa ca .....

sanatate multa la bebici si mamici

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Alex@Sara,
multumesc pentru toate detaliile.
Mie mi-a recomandat o prietena patut pliant, pentru ca ea isi gasea mereu fetita lipita cu fata de acea plasa laterala si se gandea ca ar fi fost periculos sa aiba patut de lemn cu gratii (de care s-ar putea lovi) sau cu aparatoare (in care s-ar putea sufoca). Deocamdata fetita ei nu a inceput sa se ridice in picioruse, deci nu stie cum va fi cu motricitatea. Eu ma gandeam sa iau pliant si in caz ca e nevoie sa iau unul de lemn cand mai creste bb.
Cred ca voi da o fuga in Europa, sa vad cand, pentru ca eu stau in Drumul Taberei.
Intre timp am gasit si situl firmei din Constanta, iar preturile sunt ceva mai mici:
http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Patuturi-copii/Tarc-patut-copii-cu-balansoar-model-8826.html

24+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Alex@Sara, am fost eu duminica la magazinul de pe Mosilor si chiar am intrebat de rochite de vara, vroiam sa-mi iau, dar nu aveau nimic adus. Mi-am luat doar 2 tricouri si o pereche de pantaloni.

Iulia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si eu tot pe stinga stiam ca e mai bine sa dormi, dar nu ma simt bine, ma anchilozeaza de spate. eu am probleme cu coloana si pe dreapta imi prieste, dar o sa incerc sa dorm macar 50-50.

alex, am vazut din mers in vitrina pe mosilor o rochita inflorata de vara. insa nu stiu daca se merita, sint scumpe, poti lua ceva mai larg cu bretelute si de mai buna aclitate, de bbc, din alte magazine sau dragon daca zici ca sint lucruri dragute.
eu mi-am luat o pereche de pantaloni de gravide, materialul e frumos, negri, insa croiala e asa de proasta, nu au mobilitate deloc intre picioare si tind sa atirne si sa ma tina la mers, sa cada de pe mine.
eu desi stau in colentina, nu am mers niciodata acolo, dar o sa fac si eu curind un drum ca am tot auzit laude.

mi-ar placea niste pantaloni de in cu siret in talie, cu talie joasa; ar fi f potriviti pt vara, am unii negri trei sferturi dar mi-ar placea si lungi, si alte culori (rosii)...

Patricia s22 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

noce, eu sincer nu ti-as recomanda produsele douceour ... proasta calitate la ele ... de fapt pretul reflecta foarte mult calitatea. Patuturile au un fas mizerabil pe ele ... in fine, nu vreau sa par prea transanta, acum depinde si fiecare cat isi permite sa dea pe un lucru ... dar asta e parerea mea, fff proaste calitativ.

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Fetele, bine de voi care sunteti in capitala pentru ca aveti ocazia sa cumparati la preturi bune mai toate. Aici la noi ajung cu un adaos de 40-70% .
Rallu superr faza de la "Dragonul R cu sotul din dotare"
Noce - si eu tot patut pliant caut caci am prietene care au cate doi copii si au incercat ambele variante. Ele spun ca cel de lemn e ffff rezistent=tare cand se lovesc bbeii de el si incep sa. Cel pliant in schimb e si mai comod, are 2,3 trepte si il poti lua si cu tine daca pleci undeva cand e micul.
Micaalsa iti spun 100% sigurrr pe STANGA. Mi-au spus vreo 3 dr si prietene care mai stiau deja.Cica e bine sa se invete asa si ul ca sa fie mai mult pe partea stanga la nastere - asa e indicat.

Noi am terminat mancarica si spalatul si mai vreau sa si calc. Wow, ce harnica m-am facut azi!!!!

viitoare mamica fericita!!! 23+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la racoare.
macar am terminat geamurile si roletele dormitoarelor, restul in zilele ce urmeaza...cate putin sa nu ma obosesc.
Acum stam putin in casa, dupa ora 17 iesim in parc.
patricia eu am rolete din plastic externe, nu interne. asa ca le-am spalat normal doar numai pe interior, nu m-am riscat sa ma urc pe pervaz sa le spal si pe exterior. mai faceam dintr-astea, dar in starea actuala am zis pas.
Micaalsa si eu stiu ca pe stanga e indicat sa dormim. e chiar partea mea preferata...asa ca nu am probleme. Cum ma pun pe dreapta misca bb la greu...nu cred ca-i place. la fel facea si marco.
am vazut pretul vestitului carucior de la peg-perego 3200 lei, doar caruciorul si geanta, bine ai zis ca fara scoica. Mi se pare exagerat de mare....
Coccorina ai fost si tu ca o azi.

Aviz mamelor de viitori baietei, care urasc bleul:
am dat o tura rapida in Miniblu...colectia de primavara de la orchestra m-a innebunit, niste culori frumoase si modele superbe., dar si preturi pe masura. Plin de orange, verde, galben, un altfel de albastru...
Si hainutele marca Miniblu aveau culori frumoase si mai ieftine putin.
, pe diseara.

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

M-am adunat si eu de pe drumuri..

Patricia ma bucur mult ca ti-a placut mandretea ta de baiat...ti-am zis eu ca ai sa te indragostesti iremediabil de el. Bune glumite face dl dr Iosup...daca stia el ce istorioara ai in spate..ba e fata..ba e baiat..nu cred ca ii mai dadea lui mana sa se joace cu inima ta asa.
Legat de gradele de maturitate ale placentei uite ce am gasit pe net (probabil ca intre timp ai gasit si tu):
Gradele de maturare placentara sunt asa:
-gradul 0 - trim I si trim II (pana la 28 sapt);
-gradul 1 - dupa 28 sapt; in 40% din cazuri se mentine pana la termen;
-gradul 2 - dupa 36 sapt; in 45% din cazuri se mentine pana la termen;
-gradul 3 - dupa 38 sapt.

Imbatranirea placentei (fenomenul de senescenta placentara) apare in insuficienta placentara, care se asociaza de obicei cu preclampsia si intarzierea de crestere a fatului. Semnalele de alarma sunt trase atunci cand apare gradul III mai repede decat ar trebui, apar modificari ale fluxurilor la Doppler si ulterior intarziere in dezvoltarea fatului.

Sa-mi spui si mie pe unde gasesti hainute pentru baietei frumoase si calitative...eu sunt tare in plop, nu am reusit sa cumpar nimic ptr strumf...sincer nu stiu de unde sa incep..aaa, ba stiu..sa ma apuc din urma sa citesc capitolele anterioare unde fetele tot au trimis linkuri..dar ma apuca pandaliile la o asa incercare

In schimb..eu ca o cuconeasa ce sunt, m-am programat deja la o croitoreasa sa-mi fac rochite de vara. Sunt toata ziua la minister si ma apuca jalea sa ma imbrac cu ce apuc. Nu-mi gasesc in comert nimic de-a gata care sa-mi vina bine si sa fie si elegant si de calitate. Plus ca ma apuca depresia cand ma vad in oglinda ca arat ca o rata: un fund urias si o burta pe masura...si nu am intrat inca in luna a 6-a.

micaalsa eu ma informasem inainte de a ramane insarcinata care sunt consecintele si actiunile ce deriva din RH negativ. In plus, atat medicul de familie cat si medicul ginecolog mi-au zis sa fac regulat titru de anticorpi anti D. Important e sa nu depaseasca 1:32. Preventiv se face vaccin Rogham in saptamana 28 si in maxim 72 de ore de la nastere. Am gasit si pe net articole in acest sens. Acum nu stiu de ce nu ti-a spus medicul despre vaccinul preventiv din saptamana 28 sau daca se face si la a doua sarcina. Sper sa-ti foloseasca informatiile.

Alinutza 21+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput