Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Patricia,ma bucur ca e bine si la tine,asta e cel mai important.
Cu arterele uterine nu e asa mare bai,mai ales daca una merge bine si nu sunt notchinguri.Am citit ca se recomanda mai multa odihna si dormit pe stinga,cica se iriga mai bine bebelusul.Eu nu pot dormi numai pe stinga ca amortesc,dorm alternativ dar incerc mai mult pe stinga.Trebuie tinuta situatia sub control si Doamne fereste,in caz de retard de crestere,trebuie tratament.Eu am pe 27 aprilie din nou termin la doctorita mea.
Da,si bebitza al nostru e frumusel,fiica-mea vorbeste neincetat de el si daca i-am spus in dimineata asta ca totusi imi doream o surioara pt ea s-a pus pe plins ca nu-l iubesc pe bebe .Cica de ce nu am inteles ca e mai bine sa aiba un fratior.Oricum nu mai am ce face iar la noi capitolul de facut copii se incheie in august.
Eu stau acasa astazi si mi-am propus sa fac treburi casnice,spal gecile de iarna si le pun in pastrare,fac papa si mai plantez una alta in gradina,pe la prinz mergem la biblioteca si la o inghetata,e tare cald si frumos.

tutuor,zi buna!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alina, si eu am valori crescute pe artera stinga (0,78) si eu dorm extrem de putin pe stinga, dar am sa incerc mai mult. in general dorm pe partea dreapta putin spre burta sau pe spate.
cu odihna e mai dificil, caci seara mai devreme de 11 nu pot sa dorm, ma trezesc l baie de cele mai multe ori, sint in urma cu somnul, mai recuperez in weekend. poate o sa ma odihnesc mai mult prin iunie cind imi voi lua concediu.

spor la treaba. si eu am de gand sa stau acasa ori joi si vineri ori sapt viitoare, sa apuc sa fac si eu ceva curatenie de pasti si sa nu fie si fata acasa sa ma ingreuneaza.

giova, cum ai spalat roletele?? am si eu la bucatarie si ar fi prima data cind trebuie spalate. vorbesc de cele de interior plastifiate.

Patricia s22 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor, ce-ati mai scris! Am lipsit o saptamana, iar acum sunt in recuperari la citit.

Vroiam sa va intreb de patuturi. Eu caut unul pliant, din material textil, colorat si frumos. Parca la un moment dat a scris cineva aici pe forum ca exista o firma in Constanta unde se pot comanda patuturi ieftine, la vreo 200 de lei. Noi mergem de Pasti in Constanta si ma gandeam sa cautam pe acolo patut, carut, etc.
Pana acum n-am cumparat decat Infacol (medicamentul pentru colici din Anglia) si am primit cateva lucrusoare. Noi am tot amanat pentru ca ni se parea ca e prea devreme. Acum mi se pare ca timpul s-a scurtat si abia astept sa ies cu lista la cumparaturi.

De clinica Isis ati mai auzit ceva? Noi ne gandeam poate o vizitam tot in vacanta de Pasti.

24+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

HELLO..si de la noi ..suntem intr-o stare mai depresiva azi ,raportam doar ca suntem ok ,doar sani mariti ,maini picioare umflate su unele scurgeri unori ..in rest cu buric si linea nigra, mai asteptam. Va pup cu dreag, ma bucur ca voi si bebici sunteti ok .
PATRICIA intrebai la un moment dat unde merg cu printesa la balet..la Palatul Copiilor, in fiecare marti si joi,orele depind in functie de grupa la care o inscrii,tariful e foarte mic spectacole au cam de 3-4 ori pe an in sala de la palat.
PA pa si o zi buna va doresc!!!

Ylla 25+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Felicitari fetelor ce ai facut echografii zilele astea, ce ma bucur sa ctesc despre rezultate bune!

Blanca merci de pozele cu bluzitele, cea colorata mai ales e superba! Si tu esti o viitoare mamica care arata tare bine!

Nour daca ne citesti La multi ani si din partea mea mami si mai da si tu un semn pe aici!

Giova spor la treaba in continuare dar nu te obosi prea tare, ok!

Abia astept sa va spun si eu cu ce doctor nasc dar inca nu stiu uf. cred ca sunt singura in situatia asta, e cam nashpa. sapt viitoare merg la consultatie , la dr la care am fost si la inceputul sarcinii. Sper sa ne clarificam odata.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna burticutelor.iaca reusesc si eu sa intru doua zile la rand,cre ca e un record.
Patricia,ma bucur mult ca bebe e bine,pe mine Iosup,acum la a doua bebelina m-a pus sa ghicesc ce e,si eu aveam ferma convingere ca e baiat,si el cu un zambet sugubat mi-a zis ca sa mai incerc o data-de parca mai puteam incerca de 10 ori.La Sara m-a intrebat direct "Si cum o sa o cheme pe d-soara?",atunci stiam ca e fetita 90% ca imi zisese inainte cu o zi si dr meu de atunci..Acum Iosup tot glumeste cu mine ca daca am un baiat si doua fete,al patrulea trebuie sa fie baiat sa echilibreze balanta in familie,dar i-am zis ca gata,inchidem definitiv fabrica,punem sigiliu,si sa echlibram balanta punem si catelul la masculii familiei..Dar de data asta,nu mi-a prea placut de el ca s-a grabit ff tare,in 10 min deja ieseam din cabinet,sper ca la 32 de sapt sa fie mai bine,vreau sa o fac si pe aia.
Si eu valorile IR marite,la dreapta am 0,51 si la stg am 0,64 desi noaptea dorm ca un prunc,neantoarsa,minim 8 ore.Rar de tot se mai trezeste mandra de Sara si maraie,dar merg repede la ea,o mangai putin sa ma simta si gata,in 2 min sunt inapoi in pat sii altele 2 dooorm deja.Nici cu Alex nici cu Sara nu am avut pb cu somnicul cat am fost insarcinata,sper ca si acum sa o tin asa pana la capat.
noce,eu din proprie experienta nu iti recomand patuturile pliante.Noi la Alex avem de lemn,inca nu il cedeaza(emoticon care se da cu capul de pereti,ca nu imi merg emoticoanele azi)si de la 4 luni jumate se ridica in picioruse tragandu-se de barele lui.Avem si pliant,l-am luat pt cand mergeam la socrii sau il tineam in curte,si pe Sara am pus-o in el,si e mare diferenta intre dezvoltarea lor motrica.Bine,nu poti compara copiii intre ei,chiar frati fiind,dar am ma pus-o pe Sara si in patutul lui(cand nu ma vedea el) si se ridica mult mai repede si usor in el decat in cel al ei.Cred ca pe Sara am sa o invat in patul normal peste vreo 2 luni,ca desi avem mobilata camera copiilor de 2 ani,noi in dormitor toata gasca lui papuc,si zau ca al treilea patut nu mai avem unde sa il punem.Pe Alex nu reusesc nicicum sa il despart de patutul lui,i-am luat si lenjerie cu Cars,cu Scooby, cu catei,mascota big big cu Scooby sa doarma cu el ca in patut nu incap amandoi,dar nimic,nu vrea deloc in camera aia sau in patul normal desi e misto,e gama Mammut de la Ikea mobila.Si pt bebelina mica o sa cumparam inca un patut de lemn,ca nu mai vreau sa o tin ca pe Sara in cel pliant.Or fi mai ieftine cele pliante dar practice doar daca calatoriti des.Daca vrei sa vezi pliante,poti veni in Europa,Dragonul Rosu,Niro,sunt standuri cu multe modele,iti poti alege.Daca vrei,te pot insoti ca si ghid ca am ceva experienta la cutreierat prin ele.Si hainite si luicrusoare pt bebe poti lua de aici cu cel putin 50% mai ieftine decat in magazine,care majoritatea tot de aici se aprovizioneaza.Am gasit un stand super si cu hainite de firma,la preturi bune,deja ma cunosc doamnele de acolo,i-am luat Sarei blugi Obaibi la 30 ron.Pantofiori de la Mexx la 32 ron.Au si Carters,Miniwear,Oshkosh,Baby Gap,Esprit,etc.
Eu am noroc ca stau ff aproape,fac 10 min pe jos de acasa pana in Dragonul Rosu,merg destul de des,si jucarii pt Alex am luat la preturi ff bune.De ex,o masinuta Bucsa din Cars,cu telecomanda,in Metro era 85 ron la promotie,si eu am luat-o la 25 ron,fix si identica.Burticutelor din Bucuresti,nu ocoliti posibilitatea de a face cumparaturi de aici,va zic eu ca merita.
M-am intins ca o placinta,sper ca nu v-am plictisit,va mai spun doar ca va pot da ponturi bune daca va hotarati sa veniti incoace la cumparaturi.Pupici si toate bune

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

23sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Alex@Sara, cred ca o sa te "angajez" si eu o data ca ghid. Macar sa vad pe unde sunt minunatiile de care zici.
Eu stau fix in cealalta parte a BUcurestiului si am ajuns o singura data acolo.
N-as putea sa-ti spun unde exact am fost pt. ca mie mi se par toate la fel dar, desi am gasit lucruri frumoase la preturi acceptabile (un exemplu: imi cautam atunci niste pijamalute de-alea cu desene haioase cum gasesti in Cora, Carrefour...Vienetta parca se numesc daca nu confund cumva cu inghetata) in momentul in care ziceam vanzatoarelor ca vreau en-detail, se schimba si politica lor.
Deveneau scarboase si nu te mai bagau in seama.
Aaa...plus ca am reusit sa ma cert urat cu sotul din dotare pt. ca m-am ratacit. Complexul unde am fost avea 2 parcari: una pe o parte si cealalta in partea opusa.
El ma astepta in masina iar eu il cautam in cealalta parcare, incercand sa-i explic la telefon ca-s la locul cu pricina dar nu gasesc masina.
El credea ca fac misto si uite asa am tinut-o pana ne-am prins care era faza.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 27+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcmkarmi spune:

Buna,

Am fost si noi la doctor aseara pt ecografia de trim 2 si ni s-a confirmat ca o sa avem o fetitza

Am dori si noi un carucior roz daca se poate

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Rallu,cand o fi,cu cea mai mare placere.Eu dimineata trag o fuga pana acolo ca i-am luat o pereche de balerini mandrei mele si ii sunt mari,merg sa ii schimb sper sa mai aiba mai mici ca sunt superbi.Si desi am zis de n-spe ori ca nu mai iau bani prea multi la mine cand merg sa iau ceva anume,nu ma pot abtine si tot sparg cate 2-3 milioane.Sambata trecuta am mers sa imi iau pantofi,ceva mai decupat si toc jos,nu am gasit deschis standul de unde imi iau de obicei,si le-am luat picilor hainite si mie o camasuta de bumbacel subtireeeeeeeee,cu gluga care merge ff bine la burtica,si am lasat iarasi 250 ron pe acolo.Noroc ca al meu habar nu are ce cumpar sau cati bani iau cu mine ca mi-ar da foc,ca si asa deja nu mai prea avem pe unde le piti,si am o gramada ramase noi nepurtate,de la Sara am noroc cu piciulina mica,dar ale lui Alex pana acum le-am donat.Maine daca am timp merg si la standul Bebeto sa iau o geanta pt carucior ca mi s-a rupt care am vut-o la Sara,si am vazut la Bebetto unele ff misto,habar nu am la ce pret,dar daca trebuie .
Si daca tot veni vb de haine iarasi,voi de unde o sa va luati vre-o rochita care sa mearga si la burtica?Eu vreau sa merg la magazinul de pe Mosilor dar nu stiu daca au adus modele de vara.De la Alex am numai un sarafan roz fainut dar nu cre ca o sa ma mai incapa,ca atunci am vut 62 de kg cand am mers sa nasc,acum deja am 62.Iar de la Sara nu am de vara vara pt iunie-iulie ca am nascut-o in mai si ce am e de primavara.Sau daca stiti vre-un magazinunde au rochite dragute pt burtici,dati de stire.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

23sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alinutza78, de ce trebuie sa-ti faci vaccinul in saptamana 28? Si eu am RH neg, si la prima sarcina doar dupa nastere se punea problema sa fac vaccinul si doar in cazul in care Iulia avea rh pozitiv. Dar cum l-a avut si ea negativ ca si mine, n-am mai facut nici un vaccin. Nici acum nu mi-a zis doctorul ca ar trebui facut ceva, in afara de titru de anticorpi periodic.
Giova, mersi . Iti trimit parola pe PM.

Multumesc si fetelor care s-au hotarat, o sa incerc cat de repede sa fac un rezumat despre tot ce trebuie sa stiti ca sa deschideti capitol nou, sa modificati in listuta ... de fapt alfa_ancaa trecut toate astea in listuta de la inceput, le mai revizuiesc si eu si eventual daca nu intelegeti ceva ma intrebati.

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput