Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Buna mamici,
Am intrat sa dam si noi un semn, macar asa odata la 3 saptamani.

Am fost azi la eco, din pacate din cauza pozitiei ecografului, nu l-am putut vedea pe bb, dar este bine, a crescut mare, 830 gr, ceea ce ma bucura ca am fost putin stresata din cauza IR-urilor arterelor uterine. Din fericire, totul e ok.
Mie de vreo 2 saptamani imi amorteste noaptea degetul inelar de la mana stanga, si de curand si de la dreapta.. si intrasem la idei ca am facut vreun reumatism ceva, dar dr. a zis ca e doar o lipsa de calciu (mai multa branza si mi-a dat sa iau Magne b6, asta pe langa aspenter si vit. C pe care le luam pentru artere).
Oricum n-am alte plangeri si ma consider norocoasa.

Raportam si noi 7,5kg luate pana acum. Fericire maxima in dimineata asta dupa cantarire, in doua saptamani am reusit sa ma mentin si sa nu mai iau in greutate. Sper ca o sa reusesc sa ma incadrez sub 15kg in total.
Scurgeri nu am, si nici n-am avut pana acum.
Linea nigra - avem de vreo 3 saptamani, dar din fericire e destul de discreta.
Picioare umflate - avem, nu grav, dar se vede dunga de la sosete.Buricul este inca la locul lui, adica inauntru.

Am si eu o rugaminte legata de lista de pe prima pagina. Vreau si eu un carucior albastru si puteti sa ma treceti ca voi naste la CFR2 cu Dr. Mihaela Margaritescu. Multumesc!

Pupam si sper sa revin curand cu niste poze, primele din sarcina! cu burtica.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

http://picasaweb.google.com/nicoleta.corlan/Burtika#

revin cu poze... sper ca bb va fi mai fotogenic decat mine!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mie mi-a zis sotul ca mi-a crescut fundul, si credeti-ma ca nu e un compliment. Cu kg o sa vad miercuri cand ma cantaresc. Sper totusi sa nu fie f.multe. Verigheta nu o mai port de cateva saptamani, dar sotul nu se supara .
Maine ma duc sa mi se faca analizele din trim 2 stiti voi: urina si sange (fier, calciu...). E prima data cand le fac asa ca un pic am emotii.
Noapte buna fete dragi!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna seara burtici
am reusit sa citesc cu atentie de data asta tot ce ati scris.
dria imi pare nespus de rau pt ce s-a intamplat, chiar i-am spus si sotului meu si el a zis ca sigur eu as fi facut depresie grava. multa sanatate si putere sa o iei de la capat sa sper sa te auzim/vedem la o viitoare odisee.
super, felicitari fetelor cu rezultate de la eco, noi avem miercuri eco de 21 sapt sper sa fie totul bine.nu l-am mai vazut pe bb de la 15 sapt si desi il simt f bine mi-e un dor de el ....
micaalsa dc pot sa ajut atunci iti trimit nr. meu de tel pt eu am dpn pe 18 august deci as putea sa actualizez listuta.
despre simptome, ma bucur ca nu sunt singura care nu are, adica secretii mai am in unele zile dar sanii sunt ok nu am nici o dunga pe burta si nici buricul nu a iesit. hahaha
grishca spunea de dureri in abdomenul inferior si zona inghinala, din stea am din plin, adica in ultimul timp simt niste intepaturi chiar pe linia buricului dar in nterior nu stiu cum sa va explic, se mareste uterul asta ar fi explicatia medicala si da, avem si noi burtica. in sfarsit.
doinique si bb rares

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Altheea, lumi_clau, Anemona bine a-ti venit.Sarcina usoara si bbei la termen si sanatosi.

Mica si eu as putea sa te ajut,desi mie ar cam trebuii sa-mi explici ce si cum ca nush cum reusesti sa actualizezi listuta.Mai ar fi o problema la mine ca in ultima luna o sa stau mai mult la mama ca sa fiu aproape cand vine bebe,asa ca daca nu-mi iau leptopul la mine o sa intru mai rarut.

Nici eu n-am nici o dunga,buricul e cuminte inauntru,nu-mi curg sanii,am ceva scurgeri ,dureri care imi amintesc ca tre sa stau cuminte,si ameteli si stari de gen tremurat(nu pot sa exprim cum ma simt in momentul respectiv) am din plin,astept sa zica doctorul ce am de facut sa nu mai am ca e groaznic;si greturi am avut pana o miscat pilu,acu am f rar.

Vroiam sa va intreb de cand putem sa nu mai purtam centura,ca eu cum conduc f des ma deranjeaza centura,voi ce stiti?

DriaImi pare f rau ce ti s-o intamplat.Multumesc ca ai povestit ce ai patit pt ca eream f ingrijorata.Iti spun sincer ca tu mai facut sa fiu increzatoare si sa fac cerclajul si speram sa aud ca totul e ok.Sa ai mare grija de tine,noi suntem alaturi de tine si ne .te

nourLa multi ani

Va

Mony 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

mony si eu conduc zilnic dar sincer n-as renunta la centura, eu am pus un cleste de rufe si mi-am prins centura mai larga in partea de sus. de unde iese, si ma simt f bine.
pupam fetele, noapte buna
doinique si bb rares

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani Nour sarcina usoara si la termen si bebelusi sanatos.

Blanca simpatic vis ai avut. eu am pus trei embrioni.

Dria imi pare rau. Iti doresc multa putere sa poti trece peste asta

Mie a inceput sa imi iasa buricul. Dunga nu am dar am scurgeri abundente. Si inainte de a fi gravi aveam scurgeri abundente si nu aveam nici un microb sau vreo infectie.
Bebeii misca de zori si uneori la unison. Imi sunt asa dragi. Sa vina iulie mai repede.

Am vazut ca ati trecut spitalul si dr cu care nasteti.
Eu voi naste la Elias cu Dr Rotaru Octavian

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Nour!
Bun venit zmeurele noi!
Felicitari pt vestile bune aduse azi.

Dria, , imi pare asa de rau. Am vazut ieri mesajul scurt de la tine si-am facut stanga-mprejur sa nu cer detalii, in speranta ca este o alta explicatie la ce ai vrut sa zici. Nu am cuvinte...

Belly-buttonul meu e afara, cu un cm inaintea noastra, flat a fost pana acum 2 sapt. In rest n-am din celelalte descrise nici eu... daca tot ne batem in burice.

Aici la noi testul de diabet combinat cu cel de anemie este standard pt 26-27 sapt, il face toata lumea. Eu merg maine, mi-au zis ca-mi dau ei de baut acolo, nu-mi aminteam insa daca am voie sa mananc sau nu. Citindu-va, o sa ma abtin. Anemica stiu ca sunt, in Dominicana mi-au facut rapid hemograma si-am vazut, era 10.5 hb, asa ca sigur primesc fier. De umflat m-am umflat la picioare doar dupa zborul de dimineata, dar e de inteles. Ieri am fost la shopping the sutiene, m-am facut de 34C, dar cum nu au asa ceva am luat 36C. M-am eliberat.

Poza la wrap n-are sens sa fac, e mai important de pipait, vorba Giovei. In final nu-i decat o bucata de material lunga de 5-6 metrii. Asta este din tricot fff subtire si cu tinuta buna pe lungime, la inceput pana e mic se zice ca merge elastic. Oricum, eu aveam materialul, long story, foarte potrivit, singura problema ca e rosu, as fi vrut pastel. Anyway, sa ma invat, e bun. Bebe-papusa e numai bun de exercitii, i-am dislocat ceva incheieturi, l-am scapat de cateva ori, dar deja sunt chiar rapida la vreo 3 feluri de impaturaturi.

Na ca m-am luat cu povestile... si-am uitat sa zic... la noi e alb, a nins azi noapte, asta dupa ce ieri a fost asa de cald, si incepusera plantutele sa iasa... Oh, well, cam in fiecare an este o scremuta deasta de aprilie...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.15]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Fetelor care aveti rh negativ si sotul pozitiv, cat de des repetati dozarea de anticorpi anti rh? Eu mi-am facut acum vre o luna, a iesit negativa si ma gandeam sa mai repet o data.
Si eu am luat patut si carucior de la kidex,chiar nu mi-a parut rau ca am mers.O sa pun maine un link cu caruciorul,imi place mult,abea astept sa-l plimb pe bebe in el.
Noapte buna va urez si numai vise frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Vreau si eu mailu si parola sa pun poze si sa va vad si eu.Cred ca am activat pm

26+

Mergi la inceput