Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

micaalsa super ideea , eu am notat nr de tel si iti voi trimite sms cand o fi ...

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 26+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

nour La multi ani fericiti !!!

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

eu acum am venit de la dr de familie, miercuri imi face analizele asa ca la dr ginecolog ma duc saptamana viitoare ca sa-i duc si analizele, tare as fi vrut sa ma duc si maine s-o vad pe bebelina

Moniland din pacate dr meu nu cred ca-mi face si poze, nu mi-a dat niciodata, pe la 34-35 de saptamani vreau sa ma mai duc la o eco 3 sau 4 D si o s-o rog atunci pe dr care o face sa-mi faca poe cu bebelina cred ca atunci o sa se vada super bine, pana atunci ne multumim doar cu ce se vede pe ecran

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Dria, ma bucur pentru ca esti optimista si foarte curajoasa.
Sanatate multa, o sa fie bine!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dienutza insanatosire grabnica. e cam inselatoare vremea asta. si aici vad multi deja in pantaloni scurti si tricouri, dar eu nu ma avant...mai bine haine mai subtiri....dar lungi.
Micaalsa eu te ajut cu mare placere si acum si atunci. am experienta la deschis cap. si rectificat liste. dNoi avem DPN-ul apropiat...dar nu se stie niciodata.
cand l-am nascut pe Marco, a intrat sotul si a scris toate amanuntele si a pus poze...si-a facut initierea pe DC, primul si ultimul mesaj.
Alex@sara super caruciorul, intr-adevar pretul e cam maricel.
Alinutza super vesti de la eco.
Lucialu asa e cu ungurii....curand nu mai ajung eu la Szeged. as vrea eu putin mai departe, dar....sweet dreams.
Nasola patania cu spalatul pe cap. eu ma spal in cada, cu dusul, tot asa aplecata ca si la chiuveta stau. dar nu am patit asa ceva.
Blanca vezi ca a fost ok, nu a fost cine stie ce. eu am masina mea, nu m-ar deranja sa merg cu transportul in comun asa de tare cum ma deranjeaza sa astept in statii ca sa vina autobuzele.

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

E clar ca sarcinile sunt foarte diferite. Eu nu am nici buricul iesit in evidenta, nici linia maro, nici picioare sau maini umflate,nici secretie abundenta, nici sani curgatori, in schimb mai simt intepaturi prin abdomenul inferior si prin zona inghinala, desi la varsta asta de sarcina se zice ca ar trebui sa ne simtim cel mai bine.
Bebicul meu e binisor si de dragalas ce e ne-a mai chemat sa-l mai vada o data d-nul dr care i-a facut morfofetala, pe la 25 de saptamani, pentru ca la 21 nu s-a vazut foarte bine ceva la inimioara (posibil si de la ecograf dupa spusele dr). Dar na, eu la fiecare eco, analiza, control, mai aflu si cate o duda din asta asa ca am devenit, usor usor, imuna.
Ma bucur mult cand va citesc bucuria printre randurile scrise, mai ales cand veniti de la eco, sau de la cumparaturi. Veti fi niste super mamici.

23+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Hop si eu cu absent nemotivat de o zi - lenea, sau mai bine spus oboseala. Ieri am stat toata ziua la aer si aseara eram rupta de oboseala si asa ca am adormit ca o buturuga...
Dria - sunt alaturi de tine cu tot sufletul si vad ca esti tare totusi - psihic vorbind - eu nu stiu daca as putea fi. Iti doresc si mai multa putere sa poti sa incerci din nou, cat mai curand si sa iti dea DD un bb sanatos in viitorul apropiat.
Fetelor, eu am buricul iesit de la 20 sapt, saptamana trecuta mi-a picurat pe/patat sutienul, daca pot spune asa, sanul drept (ma bucur ca sanii mei se pregatesc), dunga neagra nu am, scurgeri deloc, oboseala si burta mare DAAAA. Dar cum ati spus si voi, nici o sarcina nu e la fel.
Da...burtica mea creste pe zi ce trece, chiar bombata e, pernute la solduri am deja, coapsele mi s-au 'latit', deci cele 8 kg se vad bine. Eh, sa fiu si eu si bbelina sanatoase ca totul se regleaza dupa. Vergeturi in schimb nu am inca.
Ayda, daca folosesti utrogestan intravaginal, atunci sa stii ca asta e, si eu aveaqm cand foloseam, acum nu mai e nevoie.
Fetele care ati intrat deja in 7 luni, se apropie marea zi a minunii, pe care toate o asteptam cu atata nerabdare....eu am emotii cand citesc ca aveti deja 7 luni, ufff mai e un pic...si ne tinem in brate puisorii

viitoare mamica fericita!!! 23+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ma bucur ca sunteti de acord cu mine, de ex. al meu sot nu e defel fan forumuri ... asa ca nici o baza pe el sa anunte. Poate nu e singurul si atunci tre' sa ne descurcam noi de noi.
andreea, eu zic ca mai bine e sa trimiti nr de tel sau sa-l iei pe al meu din contul nostru de mail ... ca sa nu-lo faci chiar public si in afara zmeuricilor, ca cine stie cine mai citeste pe-aici. Mail-ul nostru daca nu-l stii e zmeurici2009@gmail.com Daca nu stii parola, trimite-mi un MP si ti-l dau.
Giova, mersi Orice ajutor e bine venit. Ar fi bine si cineva din august sa vrea sa contribuie la listuta ... daca se ofera cineva, sunt dispusa sa si explic tot ce tine de actualizare si completare in ea.

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna burtici!
La multi ani nour!
noi in week-end am fost plecati de dimineata pana seara, iar sambata seara, cel putin, ma dureaugleznele de ziceai ca sunt rupte. dar culmea culmilor...nu mi s-au umflat picioarele. m-am si mirat.
dria imi pare nespus de rau ca treci printr-o asemenea experienta. sa te intareasca DD sa mergi mai departe si sa ai cat mai curand un bebelus sanatos.
micaalsa e foarte buna ideea ta cu numarul de telefon. multumim.
mie la prima sarcina nu mi-au curs sanii, nu mi-a iesit buricul insa am avut o liniuta pala.
acum, mi-a iesit buricul de imi vine sa urlu. e devarat ca mi s-au si departat muschii abdominali si poate si din cauza asta. noi sa fim sanatosi...
va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,fete dragi!

Am fost si noi la eco,bebe f bine,are tot ce ii trebuie,toate organele in ordine,inima e ok si e un mic domn ,asa s-a exprimat doctorita .Bineinteles ca fiica-mea a zis ca stia si ca ea oricum il striga demult Stefan asa ca numele asta va fi.
Are vreo 500 de g,a zis ca e f ok,eu am 21 s si 5 zile si nici eu nu-s mare.Fiica-mea avea mai mult la aceeasi sapt de sarcina,peste 600 g si pe grafice aproximau la nastere peste 4 kg si ea a avut 3,020 kg,copilul nu creste dupa statistica.
Problema ar fi ca prin aretera uterina dreapta fluxul sangvin e cam crescut dar nu e nici o problema,cica trebuie sa urmarim atent cum evolueaza treaba,deocamdata e fiziologic si totul in parametrii.Bineinteles ca acum ma apuc sa ma documentez de pe net.

Ei,cu sexul v-am spus eu ca aici nu mi-ar fi spus daca nu erau siguri asa ca m-am obisnuit cu ideea.
Dupa doctor,am fost la shopping,orasul era ff aglomerat,lumea se prgateste de Pasti,copiii au vacanta si a fost f cald.
Deocamdata nu am luat nimic lui bebe Stefan,dar 90%din hainele de baietei sunt cu bleu,m-am uitat f exact pe la h&m,c&a,zara.Nu am vazut decit un fel de tricou portocaliu n c&a si albe si vernil in h&m .Deocamdata nu ma grabesc,astept sa treaca sarbatorile sa fac inventarul ce pot folosi de la fetita si vad ce imi mai trebuie,ce masuri.Mi-am luat niste blugi cu burta de la h&m,am mai probat si alte lucruri dar nimic pe plac,multe is prea decoltate sau prea largi.Ei,nici nu m-am grabit,saptamina asta e de shopping muult,am timp.

Vorbiti de sarcini diferite,da,la mine au fost f diferite.La fii-mea mi-a fost ff rau mai bine de 4 luni,apoi miini si picioare umflate(am scos verigheta de la 4 luni,altfel riscam sa nu o mai pot da jos),linia neagra am avut-O acum nu mi-a fost prea rau,nu am vomitat niciodata,ma incalt normal in pantofi si azi chiar am stat multe ore,am mers mult si nu am avut probleme.Pina acum am luat vreo 9 kg,is grasa la fund,acolo e toata slanina dar nu am incotro.

Revin sa vad ce ati mai scris.

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput