Copiluti de mai-iunie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
ChrisDun spune:
Andutzy, eu iau locomotiva + tender (vagonul de carbuni) cu 35 roni, si locomotiva simpla cu 31 roni. Sunt puse pe un carton bleu si acoperite cu tzipla transparenta. Pe Percy s-ar putea sa nu il gasesti individual, ci la set cu "spalatoria" de locomotive (parca era vreo 60 roni ? sau 100, nu mai stiu exact). Dar daca incepi sa iei "acareturi", apai iti trebuiesc shine :) Parca setul de shine era intre 60 - 70 de lei, si cele mai acatarii - poduri, cladiri, peste 80-90, pana la 170 de lei. Parca depoul mi s-a parut cel mai scump.
Dar vezi ca nu gasesti mereu tot ce iti pofteste inimioara. Daca insa ai vreo sursa cu locomotive mai ieftine, m-ar tenta si pe mine :)
Vezi ca Henry mai e verde :), dar nu stiu daca il poti pacali pe D. Carina le identifica imediat ! Ne-a lasat masca de cate ori nu ne prindeam care locomotiva este, sau incercam sa o pacalim, nu a picat in plasa.
Oana mygirl, su-per-be pozele aka protagonistii si peisajele ! Si ce matura pare Alex ![]()
nelia spune:
Oana, bine ai revenit si imi pare bine sa te vad scriind. Am vazut pozele!!!
Superbe! Iar voi sinteti o familie tinara si foarte frumoasa! Cred ca sotul tau a fost tare invidiat pe acolo, singur, cu o doamna si o domnisoara atit de frumoase! Bine, ca le merita din plin, ca nici el nu e mai prejos! Bravo voua, ma bucur mult pentru voi!
Mie mi-a ramas de citiva ani sufletul la Punta Cana, fetele de pe la Sezatoare si prietenii de pe aici se duc in fiecare iarna, macar o saptamina. Punta Cana iarna si Corsica vara sint destinatiile noastre preferate, in cap de lista, pentru anul in care ne vom permite sa plecam in concediu. Eu sper ca in Punta Cana vom pleca chiar in vacanta de primavara a Agatei de la anul, macar o saptamina, ar fi minunat sa reusim! Acum dupa ce am vazut pozele tale, iar ma visez pe plaja, la soare... mai ales ca aici sint 5 grade afara si bate un vint de pe ia pe sus.
e.a spune:
Buna!
Buna venit pe lume Sophiei!
Am reusit sa citesc ultimele cateva pagini, sa vad albumele cu fotografii ale Andrei, Oanei si albumul lui Beatrice.
Am intrat doar sa va urez un Paste Fericit, sa va pup si sa va arat si eu cateva poze noi [url=http://family.webshots.com/album/570652036vFMfBY]aici[/url]
elisor spune:
Oana ma bucur ca ai aparut pe aici cu vesti grozave, chiar ma gandeam la un moment dat ca sigur sunteti plecate pe insorite si inedite meleaguri, ma bucur pentru voi ca ati avut ocazia sa ajungeti acolo (de abia astept sa vad pozele) si mai ales ca v-ati intalnit cu tati. In iunie mai pleci pe undeva?
De abia astept sa ma eliberez (oare?
) cu lucrarile la servici si sa ajung acasa la ora normala si astfel sa mai am timp si de vizionat poze.
Deocamdata pe fuga, dar vin si zilele libere, de odihna, de plimbari, de stat la taclale...
Sunt atat de in urma cu tot ce inseamna casa, curatenie, copii, familie...vorba lui Monu, si eu vreau ziua de 32 h, noroc ca-mi place ce fac la servici si muncesc cu placere.
Lucas am facut (mint ca nu eu, ci Dan le-a facut ca-i specialitatea lui) spaghete "la carbonara". Spor la invatat, mai ai putin!
Adina fa ceva la linkul ala ca nu e operabil. Sarbatori fericite si voua!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
NewMami spune:
Ne-am intors si noi din mica vacant de Paste, a fost frumos, cel putin Patrick a avut fun, fun, fun, dar a fost putin prea aglomerat ptr. gustul nostru. Nu cred ca vom mai merge in perioada de holiday cand e toata lumea libera si booked 100%.
Poze aici: http://www.dropshots.com/newmami2005
Ne-am mai relaxat, copii s-au inteles bine, s-au simtit bine, iar noi parintii pe langa ei. Chiar daca am fost libera pana ieri, am robotit si ocupat de una alta incat n-am avut prea mult timp la dispozitie ptr. altele.
Iar de azi back in business cu forte proaspete.
Elisor, ma bucur tare mult ca am ajuns sa ne auzim ieri, mai pe indelete . A fost tare bine.
Welcome back Oana, ma bucur ca v-ati reunite familia, ca ati avut timp si ptr. voi, m-am uitat la poze – superbe … dragoste, liniste, fericire, numai uitandu-te la ele te simti altfel
.
Imi pare rau ptr. Alex ca sufera atata din cauza ca tati e plecat. Cred ca una peste alta e si o perioada, am observant asta si la Patrick. Sa nu plec din preajma lui, imediat ma striga daca nu ma zareste, are o perioada de nesiguranta, anxietate, frica de despartire. Tati e doar ptr. cateva zile in South Carolina si aseara s-a dus la geam si plangea de ti se rupea sufletul, asa dintr-o data sa vina tati lui back.
E tare greu, si ma bucur ca tot chinul va este rasplatit macar cu o vacant asa de frumoasa
.
Am notat hotelul ptr. vacant de iarna, oricum vroiam sa schimb Mexic, anul acesta cu problemele care sunt acolo din cauza drogurilor, etc. Mi-a placut f.f.f mult ca seamana cu resortul la care mergeam noi de obicei in Mexic. Asa ca l-am luat in considerare.
Danelutza, waw ce pregatiri ai facut … m-ai dat gata . Micuta printesa Isabella e in elemntul ei printer atatea flori frumoase si cadouri de la Iepuras.
OlgaT, ai o bomboana de fetita
. Sa va traisca micuta printesa, e tare dulce si durdulie. Cum a reactionat Tony, cel putin din poze e topit dupa Sophia.
Clara, asa deci ai dat bir cu fugitii ca sa te plimbi la Paris
???? detalii … ati mers fara gargarita?
Ma cheama datoria … revin.
Cloreta spune:
Hello fete,
Pe mine m-au zapacit pantofii, iar mi-am tras niste basici:((( Deci ii am de vreo trei ani, saracii au stat mai mul tin dulap ca nu reusesc sa ii dovedesc
Si fierea racneste si ea, am o zi minunata.
Noi am fost intr-un soi de concediu 2 saptamani, am venit sambata noaptea si luni m-am intors la munca
. Sunt varza de oboseala, am fost cu masina si am facut 7000 de km.
Da Elisor, Anca
, am ajuns si la Paris, am stat doar 4 zile din pacate, as fi bananait pe strazi, ma simt ca acasa. Mi-a fost drag sa umlbu cu harta metroului in buzunar![]()
(Tdi si noi tot pe la Graz am trecut granita)
Mno, pe drum ne-am oprit la Venetia la dus, in Franta am stat cel mai mult, in regiunea Auvergne, am facut un tur de forta pot sa spun.
De la Paris am plecat spreOlanda cu oprire in Belgia la Brugge (am stat niste ore si ne-am plimbat cu un alt domn pe care il cunoaste Adi:) si am luat masa la un restaurant f fain).In Olanda am stat 2 zile la prietena mea, nu am avut chef sa mergem la Amsterdam, mi-era si dor sa stau cu ea ca nu ne-am vazut de cand era Teodora bebe.
La intoarcere am mai oprit la Passau (desi am fi vrut sa vizitam Wurtzburg dar socoteala cu tmpul nu ne-a iesit) unde am si dormit, Bratislava (cu alta vizita :))))))) ) si am dormit intr-o localitate faina si Ocna Sugatag la nsite oameni de treaba la care am mai stat acum 4 ani. Ah si am mai oprit in Austria, la Melk sa vizitam catedrala dar a fost un mare fas.
Mi-am hranit sufletul si ochii dar fizic sunt franta pentru ca sunt in urma cu somnul.
Aa vazut ca a nascut OlgaT, sa fie sanatoasa bebelina, sa va bucure sufletele! Unde vad si eu poza cu ea?
Am vazut-o in albumul Ancai si pe Maya OlgaiM, frumoasa e si delicata.
Oana, imi venea sa intru in monitor sa miros si eu plantele, nisipul si apa, bravo voua, frumos concediu dar peste toate voi sunteti de tablou si se vede ca va iubiti fffffff mult.
ChrisDun, am citit la un moment dat ca ai primit cd-urile, cu mare placere.(o singura data am citit din Paris dar cui ii ardea de stat pe net?
)
Cam atat am retinut, nici nu am rasfoit din urma recunosc![]()
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Androix spune:
oau lumea se aduna de prin vacante care mai de care si eu intrasem sa ma laud ca ieri pentru cateva ore am avut in grija 3 copii nu 2 si m-am descurcat de minune
Ma rog nici nu e greu sa ai grija de Georgia, Filip si Eric. S-au jucat de n-au avut aer.
Am inceput ultima tura de bronhovaxom pe anul asta si Filip iar s-a umplut de muci. O sa treaca.
Hai ca plec la posta sa-mi iau un colet cu margele. ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
andutzy spune:
Hello!
Tocmai ce am mai scris un mesaj si a disparut in neant...cred ca am uitat sa-i dau send ![]()
Chris, recunosc ca Dragos e usor de pacalit, nu-si da seama de detalii pentru ca este repezit si nu sta sa urmareasca fiecare amanunt. De asemenea recunosc ca ieri m-am lasat sedusa de niste preturi super mici la locomotive din plastic intr-un magazin pe langa Cinema Cultural si cu 25 lei i i-am luat si pe Percy, si pe Toby si pe James(sau cum il cheama pe ala rosu), plus niste sine...Cu siguranta nu vor fi nici pe departe la fel de fiabile, dar DRagos se plictiseste repede si in felul asta vom avea motiv sa-i cumparam altcvea curand...
Fran, am vorbit la Disney, asigura transport pentru zona voastra. Daca ajungi dimineata, vei gasi acolo pe mama directoarei care te va ajuta cu toate detaliile.
Fetele, ca tot e joi azi, sa stiti ca am aflat ca la serv la mine este deja traditie sa se traga tzepe la comisioane, uite asa nu este legat de mine strict si nu imi va parea rau cand voi pleca prin alte locuri!
Frate nu mai trec o data orele sa merg acasa sa ma apuc de bagaje...Sambata dimineata decolam spre C_tza, mi-e dor de Dragos desi e tare liniste si bine in casa!
Horica e un cuminte, nici nu simti ca ai copil in casa...
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
ChrisDun spune:
Salutare!
Tot io ![]()
Clara, suuuuper CD-urile. Sunt de la NewMami ? Oricum, sunt super bucuroasa
ca am scapat de tortura Cleopatrei Stratan [:P]... ma si gandeam ca 10-12 ore pana in Grecia as fi innebunit de tot. Anul trecut de cand am plecat din Grecia, si pana am ajuns la Pleven, numai Cleopatra Stratan am ascultat
NewMami, bine v-ati intors ! Eu urasc sa merg in statiuni aglomerate, chiar daca serviciile sunt ireprosabile. Prefer statiunile mici si linistite... sau, mai nou
, Republica Dominicana ![]()
Fetelor, am doua probleme :
1. cine isi duce copiii la Fastrackids ? (parca stiam ceva de Monu, Fran, Babygirl... sau trebuie sa iau lecitina ??)
2. ce hote aveti si mi-ati recomanda ?
Am batut zilele trecute magazinele si mai am putin si ii iau pe toti la
Cand in fine gasesc un model, nu e pe stoc. Majoritatea modelelor pe care le gasesti la comerciantii online nu exista in magazine

Tdi spune:
Ciao fetele!
Sunt in priza, am un milion de treburi si zero chef, imi vine sa fac asa

...
Christina, nu stiu sa-ti zic de hota ca noi avem una veche (cu pedale ii zic eu
), este o fata aici pe forum care lucreaza intr-un magazin specializat, ni-na, cred ca poti sa-i dai un pm ptr. info ca e foarte dragutza si disponibila.
Vreau si eu in republica dominicana
...da' pana atunci ma multumesc cu romania!
![]()