Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Feteleee.... Unde gasesc Jucarii Thomas la pret mai rezonabil? gasisem ceva pe online dar se livreaza abia dupa Pasti...Stiu ca s-a discutat la un moment dat...ma ajutati va rog muult?

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetelor stiu ca multe dintre voi sunt foarte receptive la astfel de mesaje si apelez la ajutorul vostru.

Este vorba despre un baietel de aproape 9 ani care sufera de Osteosarcom telangiectatic. Andrei a fost operat la spitalul Marie Curie si i s-a extripat o parte din tumoarea care ii atinge coastele 3-4. Intre timp au fost depistati noduli si pe plamani.

Andrei este sub tratament in momentul de fata la Bucuresti si pentru o operatie in strainatate are nevoie de minim 30 000 de euro.

Povestea lui o puteti citi aici: http://andreidumitrescu.blogspot.com/

Va rog in masura in care fiecare poate sa il ajutam!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna ziua!
Cred ca mi-a venit randul sa dau cafeaua de pranz, asa ca va servesc cu cate o cana mare si fierbinte de dominicana, ca doar ce-am adus-o de la sursa.
Am tot dat tarcoale sa scriu de ceva timp, dar nu am reusit decat acum, ca am bateriile incarcate (de sotz). Glumesc, dar totusi e adevarat, fara el ma simt tare singura si deprimata, imi lipseste mult cu toate ca Alex are grija sa ma tina mereu in priza. A fost o perioada grea, am avut de tras cu racelile, alergiile si crizele Alexandrei care nu mai vroia la gradinita, nu mai vroia sa stea nicaieri fara mine. Fiecare zi de mers la gradi era un chin, o scoteam cu forta din masina, nici o metoda de calmare nu a functionat. Era mereu maraita, abatuta, cu toane. Si toate astea s-au tras de la dorul de tata si de la frica sa nu plec si eu, frica de abandon.
Ne-am intalnit cu sotzul intr-un concediu de vis, in Punta Cana - Republica Dominicana. A fost superb, familia reintregita, rasfatz culinar, caldura, plaja cu nisip fin si alb, apa turcoaz...pana la urma a meritat eforul nostru de 3 luni si jumatate de departare...Alexandra s-a purtat minunat, a suportat foarte bine drumul de 24h (de cand am plecat de acasa pana am ajuns la hotel) si n-a avut nici o problema cu fusul orar. A stat lipita de tati, ne mai ascundeam pe dupa colturi sa ne pupam cand era pitik preocupata de ceva, si parca ne simtea ca aparea imediat langa noi. Am plecat cu tratamentele dupa noi dar cum am ajuns acolo n-a mai avut nimic, i-am scos medicatia si n-a avut nici o problema, i-au disparut toate simptomele de alergii. Bineinteles ca imediat ce am ajus acasa a inceput cu nasul infundat, secretii in gat…. obisnuitele noastre.
Ar fi multe de spus, am lipsit atat de mult de aici dar recuperez eu. Nu am avut timp lunile astea nici macar sa ma intalnesc cu fetele din Constanta, am mai vorbit dar foarte rar la telefon cu Laura, Cornelia si Lili. Ne-am propus sa ne vedem dupa sarbatori, poate organizam ceva comun pentru pitici.
Am ratat multe sarbatori si aniversari si nu cred ca as mai putea sa recuperez felicitarile, dar trebuie sa ii urez si eu
BUN VENIT PE LUME SOPHIEI, SA FIE SANATOASA SI SA AIBA O VIATA FRUMOASA!!! Olga, sa-ti traiasca perechea, esti o mamica fericita si implinita!
Uitandu-ma pe mailul comun dupa pozele cu printzesa mica, am dat peste un mail de la Lili cu portete de copii, in creion, foarte reusite. Nu am putut sa nu o sun sa o intreb cine le-a facut, poate comand si eu ptr Alex unul, e o amintire tare frumoasa, am si eu ceva asemanator de cand eram mica. Surpriza, se pare ca Lili si-a descoperit un talent ascuns, o las pe ea sa va povesteasca J

poze din concediu www.dropshots.com/oanarules3

Andra, am citit mesajul tau, incearca la Metro, acolo vazusem multe jucarii Thomas, preturile nu le stiu ca sa le compar.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Uite ca au trecut si sarbatorile aici, de fapt s-a inceput munca de ieri.

Pfiuuu...ce concediu am vazut Oana, ca mi-ai taiat maul ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu.Acum ma uit dupa concedii in Punta Cana.Pozele sunt de vis si cred ca v-ati simtit extraordinar si parca imi si imaginez cum va pupati prin colturi.Am vazut numai zborul este in jur de 500lire de persoana.

Nici nu mai are rost sa va spun ce am facut in w-end ca e useless dupa astfel de poze.

Daca ieri cautam casa sa ma mut inafara Londrei, acum ma uit dupa vacante in Punta Cana.DAca nu ma mut, Oana e de vina cu pozele ei.Banii pe casa ii dam in concediu.

EDIT: a nu se intelege ca ne cumparam casa, e vorba cu chirie.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Oana, ma bucur ca ai vazut pozele si ca ti-au placut. intr-adevar, e de vis totul...inclusiv pretul. Daca nu era sotzul in Haiti nici nu visam sa ajungem acolo. Dar am zis ca e sansa vietii noastre, suntem tineri si facem un sacrificiu un an sa stam despartiti si sa ne intalnim in locuri exotice. Drumul a fost extrem de scump, noroc ca n-am platit decat ptr Alex si pentru mine.La noi doar transportul e 1200 euro/persoana si 1000 de copil. Ca sa mai facem economie am luat pachetul cu cazare si transport din paris, pana la paris am luat bilelele de pe net asa ca a trebuit sa ma cam fatzai cu bagajele prin aerport, dar am mai salvat vreo 500 euro. Oricum s-a meritat, serviciile au fost super, mi-a placut in mod deosebit ca se ocupau de copii, aveau miniclub unde puteai sa-i lasi toata ziua dc te lasa sufletul,noi n-am vrut mai mult de o ora/zi, plus ca erau animatori care faceau activitati cu ei la piscina, pe plaja, in zona de recreere de la receptie, astfel incat nu se plictiseau nici copii si noi puteam sa ne relaxam sau sa participam la diverse competitii, sa facem sport...A fost un concediu reusit insa destinatia noastra de vis sunt maldivele, sa fim noi sanatosi ca poate le bifam pe lista de vazute.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Oana superbe pozele.
am lasat naibii invatatul si ma plimb prin Republica Dominicana. oricum e mult mai fun si interesant.
Fran nu la gradinita 7 ci mult mai departe de noi, in Iorga. sa vedem, eu trag sperante.
Andutzy Thomas au fost la Kidex la super preturi, numai ca noi atunci am fost cu Matei si nu am reusit sa luam, il desfacea imediat si nu mai astepta iepurasul. acum ne intrebam ce sa luam. simbata am luat un DVD cu pinochio, ii place foarte mult.ne mai gindim, ca nici timp nu prea avem.
Androix eu am fost la C&A in prima zi, si am gasit blugi la 39,9, cert este ca ce am gasit eu in prima zi nu prea a mai gasit sor-mea dupa citeva zile, dar banuiesc ca vor aduce marfa iar.
danelutza tare frumoase pozele de la site, m-am "plimbat" aseara.
onixone sa stapiniti sanatosi masina si bafta la cautat casa.
Anca am vazut pozele, sunt superbe!!!
gabitzam am vazut si baietii!!! super Raducu. la tine e cu "fata" la noi este cu "sunt preocupat" sau "ma gindesc" ( in special cind trebuie sa faca ceva, ca de exemplu seara sa se culce, nu poate sa doarma pentru ca "eu acum gindesc, nu pot"
elisor ce spaghete ai facut?
Beatrice bine ati revenit! drum lung nu-i asa?
TDIspor la bagaje si drum bun spre tara, cred ca o sa fie aglomerat drumul, in special in apropiere de tara.
Matei este de luni la tara si e tare fericit, cred ca a terminat-o pe soacra-mea, e toata ziua afara, ieri a plouat un pic dar el a iesit imediat, si bineinteles ca soacra-mea aseara a spalat la greu.
acum la prinz au pus masa afara ca nu a reusit sa il mai bage in casa.

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri, o sa vad pana una alta a Metro, ca la Kidex deja e expirata oferta
Oana, ma bucur ca ai re-aparut, nu am reusit inca sa intru pe poze, dar cum am o clipa arunc un oki.
Beatrice, bine ca ati ajuns cu bine acasa!
Oana(din Anglia) sa stapaniti sanatosi noua masina.

Pe la noi pe aici in Berceni e blocata toata circulatia, cica e inmormantarea sotiei manelistului Salam. Alta tragedie si acolo, chiar daca nu stiu multe detalii...

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Andutzy, NU la Carrefour. Eu mai nou iau din Auchan locomotive THOMAS Die Cast (micute, cu shine din plastic, nu din lemn). Sunt foarte fiabile, Carina calca peste poduri, shine, etc si n-avem probleme cu ele. Sper sa mai vezi mesajul meu la timp.

Oana mygirl, WOW !! Rep Dominicana !! Bag acusica un oki la poze... Bine ati revenit in tara !

Bea, bine ati revenit. Sa inteleg ca pentru voi "Acasa" este Dk :)

Gabitza, da, io eram cu AC/DC

Oana lu'Alex, poate totusi ne povestesti ce-ati facut in we :)

Eu pot sa ma laud ca azi am prins curaj (mai mult de nevoie) si am plecat singura cu masina - a fost un succes, nicio zgarietura

Numai bine !

Mergi la inceput

Chris, am vazut mesajul...sa vad cum ajung la Auchan...sunt si alte personaje? NOi il cautam pe PERCY-ala verde...si chiar daca e alt personaj, daca e verde e PERCY penru Dragos... Cat sunt de mari astea de care zici si la ce pret?
Am primit si o sugestie de unele care nu sunt originale, insa ieftinutze si vreau sa fac o comparatie
Merci!

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pfuaaaai, sunt verde-albastra de invidie, mai ceva ca marea aia exotica Glumesc, Oana! Ma bucu tare mult pentru voi ca ati avut ocazia sa mergeti prin locurile acelea minunate! Te cred ca esti remontata dupa asa concediu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput