Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

mara, esti tare draguta,oricum is cam batrana pentru asa ceva...pentru tot de fapt is cam batrana...de fapt conteaza cum te simti nu cum esti in realitate..inainte mergeam la gimnastica aerobica de 3-4 ori pe sapt, sauna, masaj, tenis,...nu mai spun shooping la greu...acum chiar nimic,...absolut nimic nu ma tenteaza... totul mi se pare asa insignifiant si anost ca ma intreb cum de aceleasi chestii au putut sa ma incante pana acuma, chiar si prietenii (pana acum era casa mereu plina ,..chestiile cele mai desucheate erau gatite, spre a-i surprinde, felurite si exotice meniuri la bla bla)mi se par acum nesemnificativi..si obositori la un moment dat....ei saracii nu vor decat sa ne fie aproape,..iar eu nu vreau decat sa ma lase in pace...
uratica, bruni, mara, lilicica, turqoise,..fetele ...da hai sa va spun si una amuzanta pe care am petrecut-o la nepretuitul de Marinescu la Giulesti...

Mergi la inceput

cum stateam eu asa cuminte in fata mariei-sale Marinescu, care catadicsea sa se uite plictisit printre analizele mele, la un moment dat, vad cum devine atent, concentrat si vizibil iritat: " Da' doamna, ce-i asta???" habar nu aveam la ce se refera, pentru ca eu stiam ca toate anaizele mele sunt bune...si nu exista nici un motiv de horipilare..." nu stiu ,..dar la ce va referiti??"
si incepe Marinescu sa citeasca din analizele mele clar si raspicat:..."5 oua mari...5 linguri de faina, ..5 linguri de zahar, un praf de sare!!! " aaa, daaa, o reteta, nu cred ca tocmai va intereseaza , dar daca tot s-a nimerit..."!!!
am ras apoi singura de m-am prabusit,.."vaaai, cum a putut sa i se intample lui asa ceva??? ca sa vada ochii lui nestemati niste cuvinte asa de profane ?? hm,..niste provinciale ignorante!!!"
caci intr-adevar eu in ignoranta mea, am uitat printre analizele de la dosar, si o insignifianta si banala reteta de tort de crema de zahar ars....dar ce sa fac daca mie mi-a placut tortul????pacat nu si domniei sale...daca nu avem aceleasi gusturi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denissa_k1

cum stateam eu asa cuminte in fata mariei-sale Marinescu, care catadicsea sa se uite plictisit printre analizele mele, la un moment dat, vad cum devine atent, concentrat si vizibil iritat: " Da' doamna, ce-i asta???" habar nu aveam la ce se refera, pentru ca eu stiam ca toate anaizele mele sunt bune...si nu exista nici un motiv de horipilare..." nu stiu ,..dar la ce va referiti??"
si incepe Marinescu sa citeasca din analizele mele clar si raspicat:..."5 oua mari...5 linguri de faina, ..5 linguri de zahar, un praf de sare!!! " aaa, daaa, o reteta, nu cred ca tocmai va intereseaza , dar daca tot s-a nimerit..."!!!
am ras apoi singura de m-am prabusit,.."vaaai, cum a putut sa i se intample lui asa ceva??? ca sa vada ochii lui nestemati niste cuvinte asa de profane ?? hm,..niste provinciale ignorante!!!"
caci intr-adevar eu in ignoranta mea, am uitat printre analizele de la dosar, si o insignifianta si banala reteta de tort de crema de zahar ars....dar ce sa fac daca mie mi-a placut tortul????pacat nu si domniei sale...daca nu avem aceleasi gusturi....

faza cu ouale mari cred ca l-a dezamagit.... ca la varsta lui.....nu cred ca mai poate...sau ca are cu ce...

Cat despre mine...io-s in pauza...ca de 12 zile nu mi se mai opreste sangerarea...deci yoc ovulatie, yoc activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

medut, mara multumesc pentru urari...sper si eu din tot sufletul sa se faca bine, ca atata mama am...

Mergi la inceput

naida...du -0 la tratament pe ma ma, fa-o sanatoasa, ca nimic nu-i mai important (pentru noi , ce-i ce nu avem copii)...decat sanatatea parintilor,.ca doar pe ei ii avem) si sanatatea in general e lucrul cel mai de pret ce ni s-a dat...si stai cu ea acolo..sa vezi tot ce e se intampla si cum o trateaza...o verisoara de-a mea s-a dus cu tatal ei in spital la Bucuresti, unde l-a internat pentru niste probleme la colon, (el era si operat de colon, si acum ii recidivasera problemele)...s-a intors acasa si nu a avut stare..si s-a intors sa vada cum e tratat taica-su....si a ramas consternata...nu avea nici putere sa tipe la asistentele alea ...care nici macar nu citisera toata fisa lui medicala...unde spunea clar ca el printre celelalte afectiuni...era si diabetic...si desteptele alea il trecusera pe glucoza perfuzabil,.el se simtea din ce in ce mai rau de se dadea de ceasul mortii, si nimeni nu se sesiza de ce..noroc ca a venit fiica-sa sa-i smulga perfuzia cu glucoza de la mana ca murea omu' cu zile " datorita agravarii problemelor de la colon"....oricum si-a revenit saracu dupa ce i-au scos perfuzia...se spune ca daca un om are o problemam..chestie nasoala, da-i una si mai nasoala, sau da-i o spina iritativa mai intensa decat prima...ca o uita pe prima...

Mergi la inceput

kry, te rugam, tine-ne la curent cu ceea ce faci in Austria, pas cu pas, inclusiv unde stai in toata perioada asta, daca cunosti bine limba germana, caci nu se stie..poate te urmam si noi pe acolo..daca tu ai sa fii multumita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Naida imi pare rau de ce am citit dar nu dispera am auzit de multe astfel de cazuri care au fost rezolvate, ai grija de ea,de tine
kry sa dea Dumnezeu sa fie bine sa te intorci de acolo cu vesti bune
ooooooooooo bine ai reaparut Medut-daca nu apareai nici in aceasta seara nu-ti mai motivam absentele chiar ti-am simtit lipsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Georgetani sunt cu ochii pe voi non stop.
Sper sa reusesti si sa spargi odata ghinionul asta de aici. Si dupa tine poate vine potopul.., Uratica, maddutz, brunadria, naida, si toate dragutele de aici
Dar cum spunea si Mara, nici eu nu am nici o noutate, abia astept sa vin si eu cu o veste, ceva...Pe 6 mai mi-am facut prima programare la o dr, sa vad cum o simt, ce teanc de analize imi mai da sa imi fac ( caci din pacate asa se practica pe aici) si apoi vad. Inca nu m-am hotarat cu cine fac, dar a fost musai sa imi fac o programare, ceva, ca sa simt ca am facut primul pas din urmatorul Fiv.
In rest scotocesc peste tot, mi-am cumparat iarasi Branca Ursului, acum caut un med. ceva mai bun decat Vitex, se numeste ...ceva cu Hormonal Woman, am uitat si am sa incerc natural...daca voi avea cu cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Dar Georgetani sunt convinsa ca o asteptai cu nerabdare pe Maddutz, nu pe mine, caci ea este cea care ne linistete pe toate si ne spune povesti frumoase...

maddutz chiar asa , unde esti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

va multumesc fetelor , sper sa fie bine de data asta, eu sunt foaaarte optimista, pe de alta parte nici nu prea am de ales, daca nu reusesc acum , nu stiu cand mai adun bani de inca o tura
Denissa, nu prea stiu germana, dar o sa ne descurcam in engleza. O sa va tin la curent, deocamdata va fi doar o consultatie si apoi vom stabili cand va fi fiv-ul, eu as vrea prin iulie, dar depinde de medic.
Naida, sanatate mamei tale,veti trece si peste asta.
va pup cu drag pe toate

Mergi la inceput