Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 8
georgetani spune:
medut de tine ere vorba acum , caci pe maddutz... nu-i mai motivez absentele . plec eu saptamana viitoare spre cluj si va vedea ea ca o voi scoate si din gaura de sarpe si sa te tii ca ne-a cam dat uitarii
Lilicica spune:
Azi de cand am venit de la serviciu tot fac smotru la geamuri si la perdele, doar se apropie sa vina "Iepurasul" si trebuie sa le gaseasca curate pe toate.
Kry felicitari pentru primul pas facut la ultimul FIv care v-a fi incununat de succese, ii calci pe urmele lui Moniland.
Naida sa stai mereu aproape alaturi de mama ta, sa o ajuti, sa o sustii, sa-i fii mereu alaturi pentru ca va trece mult mai usor si v-a prinde mai mult curaj sa infrunte boala...... eu am pierdut-o pe a mea in urma unui cancer la colon galopant......, ce sa facem asta este viata cateodata nedreapta.
Mara nu ne-ai dezvaluit ce planuri de concediu aveti pentru anul asta?
Urativa,Madutz, Bruni,Criadema,Anamy,Georgetani.
brunadria spune:
pt toate fetele!!!
vad ca va faceti aparitia incet...
georgetani cand incepi stimularea?
nadia sanatate mamei tale, si tu sa incepi cat mai curand procedura bebe...
lilicica , esti harnicuta tare, si eu fac curat aici si saptamana viitoare in romania..
medut ,ma bucur ca esti printre noi , sa dea d zeu sa reusesti cat de repede ,mara si tu la fel ...de fapt noi toate!!!
denisule cine i batran aici??? batran e drumul tarii!!!! cum vorbesti asa???mergi mai departe , curaj!!!
si tare faza cu reteta de tort...hihi
uratica ce ai lucrat azi?
eu abia am intrat in casa si hop la calculator....
madutuleeee in seara asta vreau o poveste, hai fa ti aparitia , ne e dor de tine
kry
brunadria spune:
apalinooo!!!! tu??? hai sa ne spui cum mai esti??
criadema , hai si tu...ce nazdravanii au mai facut strumfii tai?
enni la bebici, sper ca sunteti bine...
jovana , cum e in postura de mama??
naida87 spune:
multumesc, fetelor, pentru ca ne sunteti alaturi Din pacate, starea ei s-a cam agravat, ca am fost in seara asta la ea si era si mai rau ca dupa-amiaza.bine macar ca nu o mai durea ficatul...ci capul...dar era total schimbata la fata si nu inteleg de ce.oricum, aveti voi destule probleme cat sa va mai incarc si eu cu ale mele.Pana si eu am uitat de a mea, vazand-o pe mama.
oricum, proiectul BB este amanat pana in mai, pana dupa nunta... Ei, dar daca da DD sa se prinda pana atunci ceva..nu ma supar. Chiar deloc!
V-am poopat gagici!ma duc sa fac un dus si sa ma culc, ca ma asteapta o zi grea maine Aveti grija de voi!
medut spune:
Naida, de aceea suntem aici sa ne incarcam una pe alta cu necazurile noastre si tot noi sa ne sustinem reciproc...Asa ca daca ai ceva pe suflet si vrei sa te descarci, noi suntem bune ascultatoare. Asta este avantajul acestui forum, poti spune niste lucruri intime, lucruri care daca le pove la prieteni, la cunoscuti te judeca, nu te inteleg, nu intelegi de ce plangi cand se naste un copil, etc..
brunadria spune:
fetelor , tocmai am vizionat un reportaj cu fiv in grecia...
offf foarte emotionant...
la 44 de ani ea ,el 32, la a 5 a incercare au gemeni..
in franta se face fiv doar pana la 42 de ani..
alt cuplu a reusit tot in grecia :tripleti...
deja ma si vedeam si eu cu casa plina de bebei...
foarte tare m a impresionat felul cum sunt tratate cuplurile in grecia, cata importanta dau medicii cuplurilor care ajung acolo...
ma duc la somnic , nu m am putut dezlipi de tele pana nu s a terminat emisiunea...asa ca dimineata sa nu faceti prea mare galagie..
fetelor sa visati frumos...
mara72 spune:
neata fetele!!!!hai, desteptarea ca a inceput o noua zi
medut, vad ca si tu esti in cautari, si eu fac sapaturi de zor dar deocamdata nu iau nici o decizie, e prea devreme.
brunadria acuma tu esti tristuta, lasa ca vine soarele si pe strada noastra.Odata si odata Si atunci sa vezi!!!
lilicica toata saptamina trecuta m-am ocupat de rezervarile pentru concediu.Asa am reusit sa imi ocup timpul liber si am inceput sa visez la ce frumos o sa fie.Mi-am facut eu un itinerariu prin ungaria-austria-slovenia-croatia in asa fel incit sa am parte si de munte si de mare ca sa fie relaxarea totala ca la toamna cred ca ma apuc iarasi de fivuri .Iar la intoarcere vreo 3 zile in budapesta.Mi-am facut rezervarile pe net, am renuntat la agentii ca e prea scump si avem buget restrins ca e criza. Sper sa ma intorc relaxata si gata de a incepe din nou lupta.Voi?Incotro in concediu?
kry pentru consultatie presupun ca ti-au cerut sa faci analize.Ce analize ai facut in plus fata de cluj? Sunt tare curioasa si ce schema de tratament o sa ai, abia astept si eu sa incepi
denisule am ris, s ama tavalesc pe jos la faza cu reteta.De-ar sti domn profesor ce bun e tortul ala de zahar ars.... mama mama n-ar mai fi fost el atit de revoltat .Si nu mai vorbi ca esti batrina ca nu esti.
uratica
geogetani saptamina viitoare se implinesc cele 14 zile de diphelerine? inseamna ca incepi stimularea iar de pasti o s afaci un cos de oo grasute si de cea mai buna calitate
pup si restul fetelor ma duc sa beau o cafea sa ma dezmeticesc putin
apalina spune:
buna dimineata fetele !!! cafeluta e servita io nu va ui fetele doar ca munca asta imi acapareaza cel mai mult timp si acum cu curatenia asta de paste.... si nu prea am ce sa va spun ,noutati nu am ,astept sa vina cm ,sper sa nu fie chiar de paste ca asa ratez luna asta
kry spune:
neatza fetelor
Mara , mi-a cerut hiv, hepatitele, rubella, tsh, t3,t4, fsh, lh, prl, progesteron, estradiol, pap, cultura bacterii, ecografie din care sa rezulte ca nu am chisturi, la sot 2 spermograme , hiv si hepatitele. Cam atat deocamdata. Cand o sa primesc schema o sa-ti spun, sa-ti faci o idee.
va pup cu drag pe toate