Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica, a scapat usor e adevarat !!!am intrat cu el si mi s a facut mie rau...da las ca l vad eu miercuri ca eu sunt dusa...
eu nu am idei ce ai putea face de mancare, m ai prins!!! la capitolul asta sunt varza...
aici incepe sa ploua,ma dispera vremea ploioasa...
se pare ca dupa 14h fac pe soferita, mi a facut intrusul program....
si asa as treage un puiut de somnic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..asa-ti trebe daca ai fijit din romanica!ca aice e cald..e soare!!
nu stiu daca unii sunt normali-insa vad tot mai multi oameni in tricou!!asa cald e!totusi-mi se pare un pic exagerat!
hmm..eu am facut mancarica,acum imi fac unghiutele..si imi bag cv-urile pe net!sa vedem ce-o sa iasa!
fetele-
madutzule-te dam disparuta deja!!

Mergi la inceput

mai fetele,cum dadura soarele,cum fugirati de pe-acilisa!!
hmm..cred ca ar fi cazul sa ies si eu un pic pe-afara!sa respir aer curat,de munte!
fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

hai ca vin eu cu o veste...am trecut la pasul urmator. In mai am programare in Austria pentru consultatie, am inceput sa-mi fac analizele , sper sa fie totul ok iar in vara sa fac fiv 4 Sa nu credeti ca merg in Austria din snobism, nu, am crezut in reusita mea la Cluj, am incercat de 3 ori aici, acum cred ca a venit momentul sa incerc si altceva. Toata stima pt dr Micu, nu am nimic sa-i reprosez. Va doresc succes si sper ca voi sa reusiti aici si sa nu fie nevoie sa va cheltuiti toate resursele (financiare , psihice, fizice)in alta parte.

Mergi la inceput

kry-felicitari ptr tarie si bafta multa!!garantat vei reusi de data asta!ptr ca vei aplica regula aia cu..schimbi locatia-schimbi norocul!asa ca..garantat vei reusi!!si..binenteles pe urma sa ne informezi-inveti si pe noi cum se fac copchiii!
si sincer-nu vreau sa o amarasc acum pe marutza-insa..mie nici acum nu-mi vine a crede ca nu a reusit!nu stiu de ce!eram ferm convinsa ca de data asta va iesi cu ochisori..si toata stima ptr ea!eu cred ca am fost mult mai demoralizata decat fata noastra frumoasa,curajoasa si optimista!
iar pe medut-deja o vedeam mamica de 2 pruncusori!!
uff-nu-s ce sa zic..da asa cum zice denisuu..pana eu in mintea mea nu gasesc o explicatie cat de cat logica..nici ca ma avant la fiv!si tu lilicica-avusei fiv cu blatocisti si tot nu s-a prins??uff-aiurea rau de tot!
insa vom reusi si noi fetele!cu siguranta!

Mergi la inceput

hihi..iar vorbesc de una singura!fetele-ce mai faceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

buna ziua! fetele mele!

eu vin cu vesti nu prea bune....ca nu mai merg la sibiu maine.Nu stiu daca v-am zis, dar trebuia sa merg cu mama in primul rand, ca i-a gasit celule pre canceroase pe col si vroia sa se opereze.eiii, de stress...sau de altceva, si-a dat ficatul peste cap si aseara a facut o frumoasa criza biliara, de a tinut-o un frison 2 ore! asa ca e internata in spital, la bc....si tot nu-i bine deloc.Deci, s-a zis cu clujul pana la nunta.

Poate asa a fost sa fie.....

scuze a nu am mai scris de cateva zile...dar sunt motivate absentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica, cum am auzit ca n-ai cu cine povesti pe forum cum m-am infiintat si eu si nu ma amarasti fata draga deloc, adevarul e ca si eu am crezut in reusita mea de aici de la cluj. Si doctorului micu i-a venit greu sa creada ca desi raspund bine la tratament, sotul e in regula iar embrionii sunt buni nu se prinde nimic. Sunt insa si reusite aici, pe linga enni si criadema eu mai cunosc personal citeva fete care au copii obtinuti prin fiv la cluj.Poate norocul meu e in alta parte, cine stie.
kry, sa ne tii la curent cu toate demersurile. Stim ca nu din snobism te duci in alta parte, adevarul e ca e mult mai usor sa stai la tine acasa pe toata perioada fiv/ului, sa te duci la monitorizari de la serviciu si sa nu fii nevoita sa faci mii de km cu masina. Dar stiu cum te simti dupa 3 fiv/uri nereusite, stiu ca nu iti mai vine nici sa te apropii de clinica desi nu ai ce sa reprosezi la nimeni, ca iti pui la bataie toate resursele ca sa te duci la alta clinica unde speri sa fie norocul tau.Asa ma simt si eu.Norocul tau va fi la wells, sunt sigura de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

naida imi pare rau pentru vestile proaste, sa se faca mama ta bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Naida sanatate multa la mamica ta!!!

Nu stiu daca stii, dar a aparut pe piata un produs numit Bio Bran, un medicament . Se spune ca e foarte bun, au fost cazuri in care oameni care l-au cumparat s-au intors in farmacie sa multumeasca. Mai exista si Stem Cell. Cauta si tu pe google mai multe detalii si intreaba si doctorul. Uite niste detalii in link
www.chemomed.ro/produse.php?id=3&tipLista=4" target="_blank">http://www.chemomed.ro/produse.php?id=3&tipLista=4

Mergi la inceput