Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 5
uratica spune:
aaaaaaaaaa..copilus-naida,vad ca nu ai mai intrat..insa daca tin bine minte-maine ai programare la cluj!!!iti tinem pumnii copilas!!sa ai parte numai de vesti bune!!!bafta multa!!
brunadria spune:
buna dimineata
ma servesc si eu cu o cafeluta de la voi..
eu ma pregatesc sa merg cu intrusul la analize ca s a decis singur si de buna voie sa le faca , cu conditia sa merg cu el ca ii e frica de tras sange...nu inteleg cum sunt asa fricosi barbatii astia!!!
eu care credeam ca mai fricoasa ca mine nu exista ...hihi dar eu am scapat...
denisule
mara , criadema , uratica , bravo fetele mele !!! ma bucur ca sunteti optimiste
anamy spune:
buna dimineata fetele
uratico m-ai trezit cu muzica,dans si voie buna,ahhh si mara cu cafeluta
denissadin cate am mai citit eu pe net in germania,dupa embriotransfer se da progesteron injectabil,la noi se practica utrogestan sau duphaston....
lilicicasi eu astept CM pt a merge la surcel,dar cred ca se va nimeri inainte de paste si chiar in perioada sarbatorilor eu voi face stimularea si apoi dupa paste ma duc la eco,asa am socotit eu,voi vedea daca se nimereste!!!
georgetani spor la injectat
brunadria,criadema,maddutz,mara, la toate fetele si o zi frumoasa va doresc
turqoise spune:
ciao fetele!
sa nu ma puneti absenta ca sunt aici
uratica& bruni, vad ca nu prea aveti ocupatie, haideti va rog sa-mi dati o mana de ajutor ca eu nu mai pot, am 2 locuri de munca si seara ma simt terminata,pe langa asta mai merg si la aerobic, ca de..vine vara.noroc cu tine, uratico, ca mi-am amintit ca si la mine vine ovulatia azi-maine, deci sper sa supravietuiesc
referitor la bebici, am o prietena care are gemeni, fetita si baietel, au 6 ani, si in weekend i-am invitat la mine.pai nu va spun ca mi-au intors casa cu susu'n jos, la inceput eram disperata , apoi m-am calmat, iar duminica cand au plecat ea m-a intrebat :mai vrei copii acum??iar eu i-am raspuns: elor va pupic si pove mai incolo.
uratica spune:
bruni-bafta!!!!!si sa vorbesti cu asistentele sa il intepe si mai tare si mai mult pe intrus!!stim noi de ce!
anamy-fotomodealo!!pai..poate iese acum pe natural..stii tu cum e..minunile nu inceteaza niciodata!
lilicica-ma bucur ca ai mai aparut si tu!sa te stim bine..si graviduta cat de curand!
madutzule-tu unde ai disparut??carliontat-ooooooooooooooo!!unde estiiiiiiiiiiiiiiiii??ne e dor de tine!!!!!
fetele-v-ati trezit???hai la raport!!
enni,jovanna,moni-voua si bebeilor,respectiv bebelinelor!
turqoise spune:
ce ma enerveaza cand apare asa. si nush de ce mi s-a sters din mesaj. continuare: si eu i-am raspuns:sigurrrrrrrrrrrr, tot 2 sper ca ati inteles .
uratica spune:
turqoise-baga mare fetita!sa se prinda!2 nu 1!!
hmm..cred ca noi cand o sa spargem gheata-vom veni toate cu gemelasi!ca prea ni-i dorim toate!
vezi criadema-de la tine ni se trage!si eu vleau o iasmina si un mihai!sau R@R!!sau 2 bebeline ca moni!!da ii voi avea cu siguranta!si voi la fel!
brunadria spune:
gata cu analizele!!!
mai are de facut intrusul spermograma, miercurea viitoare ca aici e cu programare ...
am intrat pe la un magazin si scurt am tocat niste banuti...
si ma batea gandul sa colind si dupa masa un centru comercial , dar ma abtin...
fete va pupi, ma duc sa pap ...
uratica spune:
bruni-pofta mare!!hmmm..altele fac mancare is altele doar papa..pai e corect??fetele-eu sunt in pana de idei-nu mai stiu ce sa gatesc!!am facut acum un pilaf..si o ciorbica..insa ce mai fac maine,de fapt poimaine?
si..cam usor a scapat intrusu tau!