Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 4
Lilicica spune:
Va salut pe toate si va doresc o seara minunata.
Anamy nu stiu programul lui Surcel de sarbatori, nu l-am sunat pentru ca deocamdata sunt in asteptare pana apare urmatorul ciclu.
Sunt aici, va citesc in fiecare zi, dar neavand noutati, nu am mai scris.
Uratica te felicit pentru deschiderea noului capitol (sa fie incununat de succese si multe reusite).
Denisa aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu de nenumarate ori "unde am gresit, de ce nu s-au prins?" eu am avut transfer cu 3 blastociti, poate pana la urma d-zeu ne incearca sa vada cat suntem de puternice, daca ne dorim cu adevarat sa primim acel dar......
Nu trebuie sa fii suparata si daca crezi in sansa ta, pana la urma vei reusi.
Mara,Madutz,Brunadria,Uratica,Denisa.
georgetani spune:
fetele eu sunt cam obosita de la munca ca am cam avut o zi cam grea asa ca va pup si va zic noapte buna
georgetani spune:
aaaaaaaaaaa scuze Uratica multam fain pentru noul capitol esti tare si sa fie cu noroc pentru toate.
denissa_k1 spune:
lilicica si Georgetani...sunteti amandoua f dragute...si multumesc pentru doza de optimism, dar daca as avea si eu 34 respectiv 36 ani...probabil as fi la fel ca voi.. si m-as alinia voua..dar pentru mine timpul are alta unitate e masura si trece altfel decat la voi...la mine a inceput numaratoarea inversa de ceva timp...iar eu m-am dezmeticit un pic..cam tarziu....
mara72 spune:
eu v-am pregatit cite o cafea sa va treziti si sa fiti vesele si binedispuse
denisule, stiu ca e greu, ca ti-ai facut sperante, ca te vedeai deja cu burtica ori cu micutul prin parc. Stiu pentru ca si eu am trecut prin toate starile astea. Stiu ca te preseaza si virsta, eu am 37 si mi se pare ca nu mai am timp, dar nu trebuie sa renunti.Eu mi-am promis ca atita timp cit nu intru la menopauza nu renunt.Hai, da manuta incoace si hai sa mergem mai departe.Vrei????
uratica spune:
denisulle..
si acum-buna dimineata fete dragi!!trezirea!!!!eu ieri am tras chiulul pe seara!!ca venisera musafiri!si asa suparata am fost pe intrus incat l-am lasat singur cu ei iar eu am plecat la o plimbare nocturna cu al meu catel!!asa!na!ca sa le fie invatare de minte!
si denisuule-sa-ti zic in cazul meu..si eu am facut histerosalpinografie..in 2006-atunci de fapt,dupa 7 ani de incercari si tratamente de facut bebe s-a descoperit ca ar fi o problema la trompe!nu prea mare ptr ca proba cotte nu era negativa-erau infundate inspre ovare!iar apoi a inceput tamatamul..si eu am fost tot la vestitul dr marinescu in giulesti ptr fiv!!nu s-a uitata pe documente,dar mi-a zis-ok..trecem la fiv!mi-a dat lista sa fac analizele si peste cateva zile sa merg sa-mi aprobe dosarul!zis si facut!!si cand ma duc cu analizze cu tot-care costau o gramada n bucuresti pe vremea aia si nu exagerez(asta nu ca mi-ar parea rau-dar ca simplu fapt-asa ca sa se vada cata nesimtire!),indrazneste sa se uite pe hsg-ul meu si sa-mi zica sa merg acasa ca nu sunt caz de fiv,ca a mine merge cu instilatii sau laparoscopie!!am ramas masca!nici nu am apucat sa ma dezmeticesc..ca incepe-ce sens are sa-ti strici corpul armonios cu protocoale fiv,ca nu vezi ce bine arati??ei na..de atunci mi-am zis-doar de ramane singurul centru fiv din lumea asta,doar atunci mai calc pe acolo!!!
asa..dar sa nu deraiez de la ideea mea!dupa ce am ajuns acasa,am facut instilatii!!iar de aici..sau poate chiar de la hsg..bomba!!infectie,balauri,bazaconii si alte cele in mine-de nici nu le-a putut desface dr micu la laparoscopie!!si pe care eu nu le-am avut!!asa ca..mai ales ca te-a durut cand ti-a facut hsg-ul..sa nu fi impins vreo infectie sau alte cele prin trompe si sa ajunga in uter..ma gandesc!ptr ca atunci cand ai trompele ok-nu te doare la hsg!
deci-asa cum i-am zis si lui madutz-e vitala laparoscopia!!ala e momentul adevarului!!altfel nu are cum sa-si dea dr-ul seama ca e ceva!doar dr micu si-a dat seama ca e o problema,dupa o simple ecografie de-aia cu infiptul chestiei aleia in rusinica!scuze-dar mereu uit cm se cheama!mai ales ca atunci eram in transa-ca se intamplase faza aia cu dezbracatul!si ramasul piloteilor pe mine!
insa..eu daca nu faceam laparo ca sa-si dea seama ca e ceva..faceam fiv si nu imi reusea!mi-a zis clar dr micu!!si deasemenea mi-a zis ca daca vreau fiv,sa fac operatie clasica-altfel el nu garanteaza ca voi reusi!!
asa ca..poate nu ai probleme..poate sa nu fie nimic..insa o laparo de diagnosticare nu strica sa faci!!!!!ca sa-ti maresti sansele!mai ales ca ai embrioni-raspunzi bine la tratament-e totul ok!!sunt si cazuri in care problema nu e numai la sot..poate fi si la unul si la altul!!de exemplu la mine..daca nu faceam spermograma sa stiu ca sotul e ok-toti se bazau ca am eu problemele care le am-si mergeam asa inainte!si poate el nici nu avea gigei..si descopeream unde???la fiv??la recoltare??nu e ok..eu o sa fac si histeroscopie inain te de fiv,asta in caz ca dzeu nu imi va da o minune pe natural!
mama cat am parlamentat!scuze fetelor!insa vreau si eu odata cu voi sa ma asigur ca o sa reusesc fiv-ul -din prima!!ca altfel eu as ceda cu siguranta!nu sunt atat de tare-de puternica ca voi!
o zi buna sa aveti!uite cafea,lapticul si ceiutul de dimineata!
madule-fa-ti aparitia!hai carliontat-o iesi afara si rade la soare ca sa ne incalzesca sufletul si inima si sa ne mearga bine!
criadema spune:
Mara, buna cafea ai facut, imi place sa o beau cu voi.
E foarte greu sa treci peste un astfel de esec si parca prima data e si mai greu de suportat decat urmatoarele dar daca nu incerci n-ai cum sa castigi, totul e sa-ti revii cat mai repede, sa treci peste asta si sa mergi mai departe, merita sa faceti asta, merita orice sacrificiu.
Denisa acum e greu sa iei o decizie oscilezi intre "da" si "nu", te cred si eu imi spuneam la fiecare esec ca nu mai vreau sa fac nimic , ca nu mai pot trece peste o alta nereusita, dar crede-ma primul gand cand imi reveneam din aceasta stare era sa mai incerc o data, sunt convinsa ca si tu vei face la fel, cum la fel vor face si celelalte fete, pentru ca instinctul de mama cu care ne nastem nu ne lasa sa renuntam asa usor la visul de a avea un copil. Acum detaseaza-te de aceste probleme, fa-ti ordine in suflet si gand, nu incerca sa gasesti un vinovat ca n-o sa reusesti, poate singurul vinovat in ce ni se intampla este D-zeu, pe care nu avem dreptul sa-l judecam si daca financiar iti poti permite continua.
uratica spune:
criadema-ai mare dreptate!insa nu cred ca Dzeu ar da atata durere unui om..ci tot noi cu poluarile,cernobilul nostru,cu toate porcariile care le face si le inventam,noi suntem singurii vinovati!!
asa ca..sa dam vina pe noi-oamenii-ca noi suntem singurii vinovati!insa..poate dupa incercarea asta dura,dupa toata suferinta traita,indurata-vom privi altfel darul vietii si ne vom schimba,vom deveni mai bune si pline de iubire!poate asta vrea dzeu ptr noi!si stie el de ce face asa!si stiu cu siguranta ca ne va ierta toate pacatele si ne va da si noua sansa de a ne tine in brate puiutul mult iubit si ravnit!
fetele!si din nou-buna dimineata!