Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

marutza-ne era dor de tine!draguta-eu am intrebat-o pe iana de la hidrosalpinx cat costa si cum te simti dupa laparoscopie si histeroscopie!ea le va face pe amandoua in 10 aprilie..si asa ma bate si pe mine gandul sa le fac..sa stiu eu ca e totul ok..atat pe interior cat si pe exterior!sunt ff curioasa cum se va simti dupa..si cat costa chestia asta 2 in 1!
si chiar asa denisulle-tu cu endometru cum stateai in momentul in care ti-au implantat puisorii??
fetelor-voi pe unde umblati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

denissa imi pare rau pt nereusita ta,dar totusi stau si ma gandesc,daca s-au divizat,de ce nu s-au si implantat?ce tratament de sustinere ai primit in afara de utrogestan?am citit la fiv in europa ca fetele primesc tratament de sustinere f f f multe medicamente printre care si pregnylul la 4 zile.....

brunadria uratica ar fi o minune sa se prinda pe natural dar dupa atatia ani fara sa ne protejam nu cred ca am vreo sansa,dar imi pun sperante in lunile care urmeaza,cu IA sau FIV,tot voi reusi cumva.

lilicicatu ce mai faci?nu ai mai dat pe la noi?cand faci urmatoarea IA?nu stii cumva ce program are surcel de paste,daca e pe la clinica?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

denisule ,ma bucur ca treci pe la noi, draga mea multe lucruri sunt inexplicabile cum zice mara ...uite mie de ce mi au iesit embrioni si nu au stat unde i au pus???s au prins pe trompa!!!toate am trecut prin ce treci tu...e foarte greu...stiu...dar nu renunta..
stim de la inceput ca sansele sunt destul de mici, cu toate astea trebuie sa incercam daca ne dorim cu adevarat...
e adevarat ca e scump totusi si dupa un esec te gandesti ca sunt bani aruncati pe fereastra dar asta e, cine nu ar vrea sa reuseasca din prima...
hai draguta capul sus, uite moniland a reusit la a 5 a incercare...e adevarat ca e foarte mult dar a reusit si cred ca a meritat tot efortul din lume...
sper sa ti recapeti moralul si sa te aliezi noua ...suntem aici si intelegem orice situatie...
mara si pe tine te simt trista ,ai si motiv ...dar din pacate ne a fost dat sa luptam pt a avea copilasul mult dorit...stiu ca esti curajoasa si stiu ca o vei lua de la capat...acuma trebuie sa reusim fetelor...e momentul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

anamy , eu zic sa suni la clinica sa te interesezi mai bine de programul lui surcel...
uratica am dormit tare bine ,dar parca vad ca la noapte sunt planton langa calculator...4 ore baie????offf io n am rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

...uratica, am facut in decursul timpului o histerosalpingografie..asa de control, nu ca ar fi fost cazul ..doar ca sa vedem ce fac trompele sau sa dam "buna ziua" la trompe...erau bine mersi..permeabile si fara probleme,..dar din cauza durerii ce am tras..am zis ca n-o sa le mai "deranjez" niciodata; de laparoscopie, nu mi-a zis nimeni sa fac...doar Surcel a intrebat la una dintre monitorizari daca "d-na a facut laparo?"..iar Stela a raspunsca " in cazul doamnei, sutul are oligosprmie usoara"...deci am inteles ca nu era cazul sa mai fac si eu laparo...
annamy...de edometrul meu ce-i drept, nu s-a interesat nimeni...sau poate ca nu a fost nimic in neregula cu el...nu stiu ce dimensiuni avea..dar intr-adevat..cand am facut o IA la Bucuresti, cu nepretuitul de Marinescu...grosimea endometrului a fost parametrul de baza in deciderea momentului pentru IA.(dar de atunci stiu ca nu a fost nici o problema cu grosimea lui....)
In privinta tratamentului de sustinere...nu am pluat decat utrogestan...pe care si pe asta l-am schimbat cu Duphaston , cA nu-mi placea mie cum se "aseza" nu stiu daca am luat doza care trebuie...ca eu am luat 3/zi...ca pe Utrogestan...si la Crina am auzit ca ea a luat cate 5sau 6 pe zi...nu mai stiu...Daca a fost ceva gresit e bine sa stie toata lumea...si sa nu mai gresim a 2a oara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

bruni...mersi la fel....pentru toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

denisule -sunt alaturi de tine si stiu ca tie foarte greu dar nu crezi ca este pacat sa renunti acum dupa toate cele prin care ai trecut? te rog sa ai curaj sa mergi mai departe ca merita si sigur intr-o zi lui Dumnezeu o sa i se faca mila de suferinta noastra si mai ales cand o vedea ce luptatoare suntem o sa ne dea bebelul mult visat

Mergi la inceput

Anamy suna la clinica deoarece mie dr.Micu mi-a spus ca in perioada sarbatorilor de obicei au liber, la fel mi-a spus si Stela.
Bruni ma bucur ca ti-ai revenit si ca ai mers la analize-sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Va salut pe toate si va doresc o seara minunata.
Anamy nu stiu programul lui Surcel de sarbatori, nu l-am sunat pentru ca deocamdata sunt in asteptare pana apare urmatorul ciclu.
Sunt aici, va citesc in fiecare zi, dar neavand noutati, nu am mai scris.
Uratica te felicit pentru deschiderea noului capitol (sa fie incununat de succese si multe reusite).
Denisa aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu de nenumarate ori "unde am gresit, de ce nu s-au prins?" eu am avut transfer cu 3 blastociti, poate pana la urma d-zeu ne incearca sa vada cat suntem de puternice, daca ne dorim cu adevarat sa primim acel dar......
Nu trebuie sa fii suparat si daca crezi in sansa ta, pana la urma vei reusi.
Mara,Madutz,Brunadria,Uratica,Denisa.

Mergi la inceput

ma intrebati cum e cu injectiile: OK-le fac seara de seara la ora fixa. nu am nici un simptom de la ele doar ma inrosesc la locul intepaturii dar apoi dispare, nu ma doare. fetele care au mai facut au avut ceva simptome?si la mine nu?

Mergi la inceput