Mamici si burtici din BAIA MARE (25)
Raspunsuri - Pagina 6
dflavia spune:
neata,
Anca81 am vazut si eu filmul, e foarte bun 
se anunta o vreme superba si azi, si vreau sa va zic o veste buna, Stefi a papat ieri un iaurtel din ala de la Humana cu cereale
mai ci fite da l-a papat, sper ca suntem pe drumul cel bun in ce priveste mancarea ca raceala a mai trecut, mai tuseste si stranuta da e mult mai bine
va
si o zi superba sa aveti, eu ma simt bine ca am dormit mai mult azi noapte si-s plina de energie, merg sa spal cuptorul si frigiderul ce e jaleeeeeeeeeee
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Flavia, ma bucur mult ca Stefi e mai bine si ca a papat
. Carla iar are fitze...
Melly
ti-am spus ca e lung dar important e ca o cuprinde. Ma bucur ca iti place.
Cine iese pe la 12? Noi mergem sa ne pregatim, Lore, te sun?
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
carmenbudea spune:
In privinta saltelei o sa pun o pilota (am luat.o cu aparatorile, cearsaful si nu am folosito ca doarme in sac) plus ca trebuie sa iau lenjerie si pt la tara, o sa iau tot asa cu pilota. Le pun pe ambele iar de nu imi place dau comanda dupa saltea. Pup
nikolleetta spune:
'neatza!
Ce frumos de voi ca aveti chef de curatenie. Eu sunt "pe spate" de obosita. Se pare ca micutul meu o tine tot asa. Se trezeste plangand
si nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred. Sa il doara chiar asa de tare gingiile? ca altceva nu are...
Vorbeati de pediatrii care sa fie si medic de familie...dar nu mai stiu unde sa ma uit. Cine poate sa ma ajute?
Malinka spune:
neatza...mi-e o foame...ia uite ca aseara n-am mancat nimic...tot de suparare ca marius n-a venit inca...
abia astept sa traga puiu un puiut de somn sa pot sa mananc si eu ceva...
noi iesim, dar nu mai repede de 13...pe la 13 sunt la mara...
flavia, ne bucuram mult ca sunteti mai bine...
anca81 spune:
Dezertoarelor, ati fugit acasa toate si m-ati lasa singura ![]()
Lasa ca am fost si am papat inghetata acolo unde am primit cuponul acela cu 50% reducere
. E bestial localul, imi place mult. Mihor, voi ati fost?
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolleetta Vorbeati de pediatrii care sa fie si medic de familie...dar nu mai stiu unde sa ma uit. Cine poate sa ma ajute? |
Eu pe Alexia am inscris-o provizoriu, dar pt. cand v-a fi in Ro., la POP SIMINA, e pediatra si medic de fam., e langa Meda, in al doilea bloc turn. Pare OK, acum cu problemele pe care le are Alexia, tot la ea am fost, deocamdata si-a dat interesul, vom mai vedea........
MARINELA
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
anca81 spune:

Buna dimineata! Ce fac harnicutele noastre 
Am facut o cafea cu lapte 
In sfarsit azi imi vine si mie soatza acasa, doua zile mi-a fost cam greu, mai ales ca pitica mea e maraita mai mult seara si i-o pasam lui. I-am facut si baita singura aseara, a fost destul de greu cu clatitul dar m-am descurcat.
Sa vedem cum papam azi...
Noi iesim, pe la 12 suntem afara 
tuturor
Irlandeza, vreau sa-ti spun (din nou) ca ai o fetita superba, m-am uitat la ultimele 2 poze din album 
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
melly23 spune:
neatza!multzumim de
anca81 a prins superr bine!mai ales dupa ziua de ieri ca am fugit non stop pe afara de la 5!am mers am dus pitica la mama pe la 6 si m-am dus sa-i caut pantofiori la rochitza rosie!si am mers pana la Ginette si cand am vazut ce pretzuri au
am tot iesit afara!o pereche de pantofiori costau 85 RON deci
si m-am enervat si am mers in Center!am umblat tot Centerul ca deh....sunt pretentzioasa
si i-am luat o pereche la 18 RON
or fi ei din Center dar ptr o perioada de timp nu prea are importantza!apoi mi-am luat si mie un set de lenjerie sutien si chilot si mi-am gasit in sfarsit
numarul meu!am scazut de la 100D la 90C
yuhuuuu!apoi am mers in Kaufland (la intrare era ancaurn acolo la job dar cand sa ies sa o salut pac nu mai era, unde ai umblat draga?
) unde i-am luat la piti lapti, cereale, apa plata sa avem ca mergem de sambata la tzara
!apoi am mers la mami inapoi sa-i zic ca mi s-a descarcat telefonul si sa il sune pe tasu' daca e ceva apoi la sala apoi iar dupa piti apoi baitza apoi somn , asta din urma e valabil la amandoua!ba nu...mint...ca m-am pus sa ma uit la filmul ala recomandat de anca81 deci....
superb!si incredibil in acelasi moment!n-am vazut finalul ca era deja 12.30 si mai erau vreo 20 min din film si m-am culcat!
dar recuperez azi!mno...amu ma apuc de geamuri cat mai e piti cuminte si pupam pe toata lumea fara exceptzie!zi superba tuturor!

edit: ca na is uituca 

Luca

si binentzeles lui piti a mea 

pupao-ar mama de cumintica!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele