Mamici si burtici din BAIA MARE (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anca81, unde ai mancat inghetzata, ca nu m-am prins?
Ariana sau alte fete care stiti nr. de la receptie de la Euromedica, nu mi-l dati si mie? Mi-e lene sa merg pana acolo si mi-e lene si sa ma uit in Pagini Aurii! Nu stiti, oare pot intreba prin telefon ce acte sa am la mine, gen daca si certificate de nastere sau doar buletine etc?...
Io zilele astea atata m-am muncit si m-am spetit ca toate amicele mi-au prezis ca o sa nasc ieri sau alaltaieri noaptea, am avut 2 zile agitate rau. Dar uite ca tot Kinder cu surpriza is, desi as putea naste ca am 38 si 2 zile. Dar nu ne grabim, sa fie clar! Am terminat si camera Sophiei, am pus poze noi daca vreti sa va uitati
Ancaurn lucreaza la Kaufland? Io mereu merg acolo dar n-am prins-o; acum vom capata 2 amarate de tichete de Paste si ma duc sa le sparg acolo

38+Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ilinca uite nr. de la euromedica 0262206179!cat despre ancaurn, da lucreaza la banca de la Kaufland nu in Kaufland!chiar cum intri pe dreapta!iar despre Kinder cu surprize las draga ca o sa-tzi doresti uneori in vremuri grele sa mai fi stat acolo putzintel!hai si tzinem pumnii!iar camera este superba!un model vesel si mult spatziu !o sa-tzi prinda bine pe cand merge in ale exploratului!bafta in continuare

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laura, s-a deschis un restaurant nou pe strada Scolii, vis-a-vis de Il Padrino. E o pizzerie/gelaterie . Am inteles ca e al patronului de la Pizza Plus, oricum nu se compara ca design cu Pizza Plus, e mult mai misto si elegant. Anca lucreaza la BRD-ul din Kaufland . Nr. de la Euromedica e 0262 206 179 si 0262 206 180. burtica.

Edit: foarte frumoasa camera. Hainutele sunt de la outlet, nu? Am intrat si eu ieri insa nu mai aveau decat marimi mici sau > 1 an.

Melly, si noi eram afara ieri dupa masa, pacat ca nu ne-am intalnit, noi am fost la cumparaturi in Billa.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata
mersi Anca de cafea buna buna cu lapte

AMELIA sa cresteti mari
ce harnice suntem in dimineata acesta, si eu deja ma terminat mancarea mai am de facut curat. eu de aceste sarbatori nu o sa mut mobila ca sa fac curat ca mergem la tara maine si nu ne intoarcem decat dupa paste asa ca o sa fac curat dupa ce ne intoarcem acasa, nu merita ca oricum dupa ce venim acasa fac curat ca se pune praful.

noi iesim azi dar trebuie sa merg sa ii iau la alex ceva hainute de paste si asa o sa colind prin oras.

Melly asa cum zici sunt niste preturi la ginet, am vazut o gecuta la alex de primavara si era 70 lei si ceva iar lamaterna aceeasi geaca este 53 de lei, ca sa vezi diferenta.

Adrianasm bine ca este Estera bine. o sa treaca si controlul oftalmologic.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Amelia Luca

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Anca81 saptamana acesta am trecut pe acolo dar nu stiam ce se face dar arata super tare localu. o sa trecem si noi pe acolo sa vedem.

Mergi la inceput

Ilinca.m las ca sta piti bine acolo

Mergi la inceput

mno tu fete avem la vara unde sa mereu la o inghetzata!hihi... io nu manc mult...promise

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

ana_mun du-te in Center ca au niste costumase super si pretzuri faine!chair daca nu-s de cine stie ce marca dar arata bine!eu mai trebuie sa-i iau lu piti o camasa alba!daca vedetzi careva undeva datzi un semn ca am plecat sa o iau!dar grijitzi la pretz ca-i criza!hihi

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Melly sa sti ca ma fost si prin center dar nu incanta mult ce modele au, am sa merg si in centrul vechi sa vad acolo.

Mergi la inceput