Mamici si burtici din BAIA MARE (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Adriana, astea da vesti bune. O sa fie totul bine, doar nu disperati............daca puteti.

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Adriana, ma bucur mult ca rezultatul a fost bun. Doamne ajuta! Daca e doar o problema oftalmologica, sigur se poate corecta.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumesc din suflet pentru urari.

Adriana, ma bucur nespus ca e bine Estera si ca nu e nimic de natura neurologica. Ne rugam in continuare si va tinem pumnii sa se descopere problema si sa se rezolve. Doamne ajuta!

Malinka, pe Vlad il duc la matusa mea in oras (la momo, cum ii zice el), e sora mamei mele si il iubeste f f mult si se inteleg bine. Toata ziua il scoate la plimbare, poate te-ai intersectat si tu cu ei ca matusa sta pe Moldovei, in spatele blocului tau.

Va doresc o noapte usoara!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Neata!
Are cineva la bb patut-tarc? Am de lemn. Dar de Pasti vreau sa merg la tara si sa stau vro 2 saptamani. Am primit de la cineva unu de panza. E folosit si as avea cateva nedumeriri

Mergi la inceput

1. Are 2 nivele de sus mie frica sa nu cada dar jos nu o sa fie rece?
2. E suficienta salteaua din dotare sau tre sa iau una?
3. Cum il spal? E folosit deci tre curatat dar cum?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenbudea

1. Are 2 nivele de sus mie frica sa nu cada dar jos nu o sa fie rece?
2. E suficienta salteaua din dotare sau tre sa iau una?
3. Cum il spal? E folosit deci tre curatat dar cum?
Va multumesc.

Am avut eu(l-am primit). Pana la urma am renuntat la el din mai multe motive. Si mie mi se pare cam jos al doilea nivel.

Cu cate mamici am vorbit, spuneau ca mai trebuie o saltea pe langa cea subtire.

Eu l-am spalat cu bio carpet.

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata! anyone?

Carla matinala ca de obicei si maraita - tot ca de obicei

Carmen, eu am patut pliant insa il folosesc ca si tarc, nu pentru dormit. Am sa-l folosesc si pentru dormit in calatorii. De curatat, aspir salteluta si cand l-am cumparat l-am spalat cu o laveta si cu detergent de vase. Daca doarme piticul tau in el poti pune o paturica peste saltea, sa fie mai moale. Nu e prea jos, si patutul de lemn la ultimul nivel e la fel de jos. Doar ca astea pliante par asa mai fragile si n-as pune un bebe de 1-6 luni chiar atat de jos, pentru varsta asta e super primul nivel.

Melly, filmul de care ti-am spus ieri se numeste The curious case of Benjamin Button, e cu Brad Pitt.

Si o melodie pentru voi, care mie imi place foarte mult:

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata!

Hmmmm, buna cafea ai facut Anca.

Carmen, si eu folosesc patut tarc. Si eu l-am primit si l-am spalat la tara cu furtunul si ceva detergent si s-a uscat foarte repede la soare. Eu l-am primit cu tot cu saltea facuta special (la comanda) ca ce-a pe care o are in dotare e cam..... Dar daca iti faci o saltea poti sa-l folosesti mult si bine. Si asa nu mi se mai pare ca e prea jos copilul. Sau poate gasesti de cumparat saltea de dimensiunea patutului.

Mergi la inceput

Mersi fetelor pt sugesti.
L-am dau cu spiru si o sa il spal la tara in functie de vreme cu laveta sau furtunul si o sa.l la la aerisit.
Miho bio carpet ii pe care toxic el pune si gurita acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si multumim de superrrr!!!ma trezeste la viaatza ce sa mai....!!!o noapte faina fara treziri decat la 7.30 la laptic si olitza si apoi somn pana la 9.30 asa tot sa dormi!si avand in vedere ca am lipsit de pe aici ca a avut un bai calculul care intr-un final s-a rezolvat cu un simplu restart la care nu m-am gandit of corce... mno sa facem si un mic conspenctzel:

pentru inceput vreau sa urez tuturor celor care si-au serrbat noua luna si lui vlad care a ajuns mare la cel de al doilea anisor!

nikolletta speram sa treaca perioada de nemancat si nedormit! la mami si la pui!

anca81 & malinka avetzi niste puiutzi gata de plecare !ageri si dragutzi!un de la Amelia pentru ei!

irlandeza uite ca nu am reusit sa te vedem dar poate in august o sa reusim!oricum va dorim insanatosire grabnica tuturor si un mare lui Patty

radcarmen tzinem pumnii sa fie zilele la job din ce in ce mai usoare!si lui vlad sa termine repede cu etapa de nemancacios!

ana_mun welcome back la orash! oauuu cred ca si noi mergem la tzara in weekend!asa anticipeaza maria sa sosul

ancaurn sa stii ca nu esti singura cu lenea in spinare!eu pe langa lene am si o durere de bratze ingrozitoare!precum am zis, trage antrenorul asta pe mine mai rau ca in filme!si acu marea intrebare: geamurile cine mi le sterge ?!ca nu pot ridica mana nici sa-mi ridic cana de la cafea far' sa zic auuu!

adrianaSM yuhuuuu ce ma bucur pentru vestile bune!!!lasa ca sigur e ceva minor si se rezolva! lui Estera!

carmenbudea noi avem tarc si in ala dormim deja de vreo 2-3 saptamani si imi place ca nu mai stau cu frica ca va cadea sau nu din pat!adevarul e ca la salteaua din dotare eu am mai pus o plapumioara peste nu tare moale!si e ok!sunt multumita!si pot sal car dupa mine oriunde ca e pliabil!de spalat eu l-am dezasamblat de tot si l-am bagat in vana cu dero l-am lasat o zi acolo si apoi am frecat cu peria cu floci subtzirei!si apoi l-am pus la uscat si gata!si despre biocarpet eu spal covorul cu el pe care se plimba nono stop deci nu cred ca are ceva!potzi pune dar asa doi tropi cat sa te ajute la curatat!

anca81 merci de pontul cu filmul !desi l-am descarcat o data dar l-am sters si nu mai stiu de ce!si multzumim de sacul de dormit !e perfect, bine putzin cam lung dar creste fetitza noastra! voua!

mno cam atat!cred ca om iesi si noi afara dar mai duap 3 ca n-am chef mai rpd si ne-om plimba pe aici prin zona! gasca!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput