Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
naty35 spune:
Buna fetelor.
In sfarsit, am reusit si eu sa mai intru dupa vreo 3 luni, cred. Am citit si eu cate ceva, printre randuri, dar mai mult nu am avut timp.
La multi tuturor bebelusilor, ca si noi ne-am numarat printre ei
sa fiti sanatosi si, de asemenea, mamicilor sa fiti sanatoase si "relaxate". Noi avem deja 9 kg, 72 de cm si "partzag" cat cuprinde. Vrem numai in brate si ceva nou la fiecare minut. Vreau sa va intreb daca a mai patit vreuna dintre voi ca la 5 luni de la cezariana, sa-i apara o galma la partea de jos a taieturii, care este rosie si taricica si dureroasa. Stau cu gheata de azi dimineata dar tot mi-e frica.....
Astept "linistiri" din partea voastra
carmendu spune:
9 kg?!?!?!?
ma duc sa ma dau cu capul de pereti!

al meu are 66 cm si 6,6 kg si alea luate cu greu. in ultima saptamana a luat 100 gr!!!!!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
monicus spune:
Multumim frumos criss703 mami de Paula Sofia ... Pupici multeeeeeeeee..... si sanatate multa.. mai vrem pozici cu printesa ta....
Eu am pus poze noi la semnatura.....daca doresti sa le vezi...
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 La multi ani si tot ce va doriti Hera si Bebecris ![]() ![]() ![]() La multe lunite cozonaceilor de azi ![]() ![]() ![]() Monicus votat prinsesa Ana Mar_ysa distractie placuta la mare , astept cu interes poze si povesti din prima vacanta in trei , noi doar peste 3 luni mergem si sunt curioasaCriss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra
monicus spune:
Sanatate multa sotului..Otiliav.. si nuami bine si aveti grija de voi.... Pupam mama harnica...
| citat din mesajul lui Otiliav Neata Hera si Bebecris, sa fiti sanatoase si iubite!Eu n-am timp de nimic azi, nici n-am mancat dar nici nu m-am cantarit. Sotul e bolnav rau asa ca trebuie sa merg sa mai iau medicamente si sa cumpar mancare, sa o iau pe Ana. Clar, n-am timp de tabel azi, macar sa fi slabit. Fug sa iau rufele de pe sarma ca se termina masina de spalat. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Bravegirl ai votat-o pe printesa Ana?..
http://concurs.pampers.ro/profile/29269
Ca nu am inteles..imi cer scuze..... Multumim anticipat...
Am pus poze noi la semnatura...
http://family.webshots.com/album/570836001AsTyBJ
| citat din mesajul lui BraveGirl votat printesa. am votat-o si pe Eva. Noi ne-am inscris demult, dar nu ne-au pus poza. Nu stiu de ce ![]() Cine mai e in concurs, puneti link sa votez ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Vin sa ne dam amandoua cu capul de pereti. 

A mea are 66 cm si 6,4 kg. Nici nu o mai cantaresc ca ma apuca nervii. La ratia de subzistenta pe care o maninca ... 
| citat din mesajul lui carmendu 9 kg?!?!?!? ma duc sa ma dau cu capul de pereti! ![]() ![]() ![]() al meu are 66 cm si 6,6 kg si alea luate cu greu. in ultima saptamana a luat 100 gr!!!!! |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
monicus spune:
carmendu multumim frumos..... sa iti traiasca victoras .. sa aveti parte numai de bucurii din partea lui..Pupici...multeeeee....
Multumiri
| citat din mesajul lui carmendu La multi ani bebecris. sa fi iubita si sanatoasa! votat o eva si o ana. ![]() brie- ce mai face catalina? ![]() carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Amalia mersi de griji!
suntem bine dar azi-noapte ne-am trezit plutind in pat...ne-am cam speriat dar a trecut repede.... suntem in aceeasi regiune doar in alta provincie...groaznic ce s-a intamplat...
si sa nu mai zic ca din decembrie au tot fost miscari usoare , azi am aflat....eu am simtit de cateva ori ca se misca patul si nebuna, am crezut ca-s atat e obo incat simt cum tremura patul sub mine...
mami de Thomas
aleinad.g spune:
Nu stiu ce sa zic, nu am 5 luni de la cezariana si nici nu am patit pana acum. Poate ar fi bine macar sa suni un medic. 
| citat din mesajul lui naty35 Vreau sa va intreb daca a mai patit vreuna dintre voi ca la 5 luni de la cezariana, sa-i apara o galma la partea de jos a taieturii, care este rosie si taricica si dureroasa. Stau cu gheata de azi dimineata dar tot mi-e frica..... Astept "linistiri" din partea voastra |
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:
Ce mai face puiuta? Si-a revenit? 
| citat din mesajul lui lorellay Hello... Nu prea mai am timp...suparat tare....Di creste si parca o iau razna...De la 18 seara incepe nebunia..cand vine Codrin..ii apuca pe amandoi urlatul, amandoi vor baie..amandoi vor mancare.... ![]() ![]() |
Teodora in luna a IV-a

Paula Sofia DN 18.11.2008
Hera si Bebecris, sa fiti sanatoase si iubite!