Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
naty35 spune:
Buna fetelor.
In sfarsit, am reusit si eu sa mai intru dupa vreo 3 luni, cred. Am citit si eu cate ceva, printre randuri, dar mai mult nu am avut timp.
La multi tuturor bebelusilor, ca si noi ne-am numarat printre ei sa fiti sanatosi si, de asemenea, mamicilor sa fiti sanatoase si "relaxate". Noi avem deja 9 kg, 72 de cm si "partzag" cat cuprinde. Vrem numai in brate si ceva nou la fiecare minut. Vreau sa va intreb daca a mai patit vreuna dintre voi ca la 5 luni de la cezariana, sa-i apara o galma la partea de jos a taieturii, care este rosie si taricica si dureroasa. Stau cu gheata de azi dimineata dar tot mi-e frica.....
Astept "linistiri" din partea voastra
carmendu spune:
9 kg?!?!?!?
ma duc sa ma dau cu capul de pereti!
al meu are 66 cm si 6,6 kg si alea luate cu greu. in ultima saptamana a luat 100 gr!!!!!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
monicus spune:
Multumim frumos criss703 mami de Paula Sofia ... Pupici multeeeeeeeee..... si sanatate multa.. mai vrem pozici cu printesa ta....
Eu am pus poze noi la semnatura.....daca doresti sa le vezi...
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 La multi ani si tot ce va doriti Hera si Bebecris La multe lunite cozonaceilor de azi Monicus votat prinsesa Ana Mar_ysa distractie placuta la mare , astept cu interes poze si povesti din prima vacanta in trei , noi doar peste 3 luni mergem si sunt curioasa Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra
monicus spune:
Sanatate multa sotului..Otiliav.. si nuami bine si aveti grija de voi.... Pupam mama harnica...
citat din mesajul lui Otiliav Neata ! Hera si Bebecris, sa fiti sanatoase si iubite! Eu n-am timp de nimic azi, nici n-am mancat dar nici nu m-am cantarit. Sotul e bolnav rau asa ca trebuie sa merg sa mai iau medicamente si sa cumpar mancare, sa o iau pe Ana. Clar, n-am timp de tabel azi, macar sa fi slabit. Fug sa iau rufele de pe sarma ca se termina masina de spalat. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Bravegirl ai votat-o pe printesa Ana?..
http://concurs.pampers.ro/profile/29269
Ca nu am inteles..imi cer scuze..... Multumim anticipat...
Am pus poze noi la semnatura...
http://family.webshots.com/album/570836001AsTyBJ
citat din mesajul lui BraveGirl votat printesa. am votat-o si pe Eva. Noi ne-am inscris demult, dar nu ne-au pus poza. Nu stiu de ce Cine mai e in concurs, puneti link sa votez ========== Corina Mamica de Arianna Maria Albumul meu POZE CU PRINTESA |
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Vin sa ne dam amandoua cu capul de pereti. A mea are 66 cm si 6,4 kg. Nici nu o mai cantaresc ca ma apuca nervii. La ratia de subzistenta pe care o maninca ...
citat din mesajul lui carmendu 9 kg?!?!?!? ma duc sa ma dau cu capul de pereti! al meu are 66 cm si 6,6 kg si alea luate cu greu. in ultima saptamana a luat 100 gr!!!!! |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
monicus spune:
carmendu multumim frumos..... sa iti traiasca victoras .. sa aveti parte numai de bucurii din partea lui..Pupici...multeeeee....
Multumiri
citat din mesajul lui carmendu La multi ani bebecris. sa fi iubita si sanatoasa! votat o eva si o ana. brie- ce mai face catalina? carmen lui Victor 15 noiembrie 2008 pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Amalia mersi de griji! suntem bine dar azi-noapte ne-am trezit plutind in pat...ne-am cam speriat dar a trecut repede.... suntem in aceeasi regiune doar in alta provincie...groaznic ce s-a intamplat...
si sa nu mai zic ca din decembrie au tot fost miscari usoare , azi am aflat....eu am simtit de cateva ori ca se misca patul si nebuna, am crezut ca-s atat e obo incat simt cum tremura patul sub mine...
mami de Thomas
aleinad.g spune:
Nu stiu ce sa zic, nu am 5 luni de la cezariana si nici nu am patit pana acum. Poate ar fi bine macar sa suni un medic.
citat din mesajul lui naty35 Vreau sa va intreb daca a mai patit vreuna dintre voi ca la 5 luni de la cezariana, sa-i apara o galma la partea de jos a taieturii, care este rosie si taricica si dureroasa. Stau cu gheata de azi dimineata dar tot mi-e frica..... Astept "linistiri" din partea voastra |
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:
Ce mai face puiuta? Si-a revenit?
citat din mesajul lui lorellay Hello... Nu prea mai am timp...suparat tare....Di creste si parca o iau razna...De la 18 seara incepe nebunia..cand vine Codrin..ii apuca pe amandoi urlatul, amandoi vor baie..amandoi vor mancare.... |
Teodora in luna a IV-a