Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)
Raspunsuri - Pagina 13
cristy1977 spune:
ai auzit de gheorghe dracu? that's me, eh un concurs de imprejurari nefericite: laparo 1 (feb.2007)facuta cu o doctorita care habar n-avea pe ce lume e, a deschis, a constatat si a cusut la loc (si acum ii multumesc bunului dumnezeu ca nu a incercat sa faca nimic si sa ma nenoroceasca pe viata), laparo 2 (oct.2007), endo stadiu 3, curatat tot, dar fara diphe (facusem dupa prima laparo tratament cu zoladex), laparo 3 (dec.2008)+tratament diphe, curatat tot (chist endo+fibrom). am facut si laparo 3 pentru a trai cu constinta impacata ca am tratat asa cum trebuie endometrioza si in speranta ca poate acum pentru prima oara in viata mea se va intampla minunea, daca nu calea fiv-ului ne este deschisa
magdita, ne gandim la tine
"After all, tomorrow is another day!"
beatrice75 spune:
trebuie sa-si indrepte Dumnezeu si privirea spre tine!!ai facut inseminare artificiala?De ce nu faci FIV?Cat costa la noi?3000E?Am inteles ca in Ungaria e mai ieftin
cristy1977 spune:
beatrice, draga mea, de ce spui ca nu mai ai nici o sansa, ai incercat sa ai bebe si nu ai reusit? este adevarat ca endomterioza provoaca sterilitate, dar nu este o regula, sunt atat de multe cazuri cu fete care au avut endo stadiu avansat si au ramas gravi imediat si nu numai o data ci de mai multe ori, asa ca nu trebuie sa disperi, poti avea surpriza ca lucrurile sa fie mai usoare decat te astepti, insa mai intai trebuie sa scapi de chisturile alea care iti amarasc viata atat de mult si apoi ai sa vezi cat de bine te vei simti. si o sa vina si bebe.
coca1978 spune:
CRISTY tu cati ani ai deoarece vad ca ai trecut prin multe . Sper sa te ajute DD si sa se lase cu dupa atata suferinta
cristy1977 spune:
coca draga, 31 are baba, eu sper ca dumnezeu sa ne dea la fiecare cate un copilas, pentru ca nu cred ca e femeie pe lumea asta care ar trebui sa fie privata de aceasta minune daca isi doreste cu adevarat. tinem pumnii la fata maine
P.S. PM este Private Message, trebuie sa ti-l activezi de la profil pentru a putea primii mesaje private
aditzaC spune:
am revenit ...buna seara tuturor
criss... tu pe unde ai umblat azi ? chiar ma gandeam la tine , dar nu-i nimik ai vazut ca am tinut subiectul pe prima pagina . Ma bucur ca ti-au mai trecut bufeurile , eu nu am mai avut de cateva zile . In rest ce sa iti zic ....ziua 61 ....merg inainte cu speranta . Va citesc si ma gandesc prin cate suferinte ati trecut unele dintre voi , chiar si tu draga mea criss.
Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe .
Eu sunt tare curioasa ce va urma . In rest ....cum mai ziceam am o pofta de mancare extraordinara .
luci ....ce fac fetele scumpicile ? pe unde umbla ele ?
magditule ....esti ok ?
mada, ioana , ralu si restul
Va pupik
cristy1977 spune:
mai aditza, mai, tu mananci pentru doi sau mi se pare mie ce mi-ar placea si mie sa pot sa pap cat vreau, da na ca eu ma umflu ca un balon
pai ce sa urmeze, teoretic acum avem cele mai mari sanse de a ramane gravi, asa ca regim, odihna, relaxare si mai mult ca oricand... aaa...si ingredientul principal: rabdare
alina06st spune:
Buna fetele, am revenit si eu dupa cateva zile de curatenie intensiva. Voiam sa vad ce mai faceti. Ma astept sa va gasesc mereu optimiste. Ca doar de aceea suntem cu toate aici (a se citi pe acest forum) pt ca suntem niste luptatoare. Iar eu cred foarte mult in puterea gandului, a creierului, a optimismului, a veseliei, a dragostei. Si cred ca Dumnezeu ne rasplateste pe fiecare pentru eforturile noastre, pentru faptele si gandurile bune. Eu imi astept sotul, m-a anuntat ieri ca de ieri in 2 luni incep zborurile spre tara, asa ca in jur de 15-20 iunie e acasa. Astept si laparoscopia, in iunie inainte de sosirea lui, sau poate chiar din mai o voi face. Astept si concediul... Si intre timp ii dau inainte cu regim alimentar sanatos si tratament naturist cu tincturi si vitamine. Va puuup!
oana_32 spune:
hello!va salut pe toate!
povestea mea este simpla:in august 2008 am decis ca ar fi timpul sa facem un copil, am inceput analize si controale, in septembrie am descoperit un chist urat, am plecat din Bacau, am ajuns la Tutu,pe 9 noiembrie m-a operat, mi-a descoperit endometrioza avansata, dar ovarele ok si ambele trompe functionale...au urmat 3 injectii cu Diphelerine, infioratoare perioada, m-au terminat efectele...In ziua 94 de la ultima injectie(exact de Florii!!)a venit CM normal, fara dureri...sunt tare fericita!am decis sa incercam natural in aceasta luna,fara monitorizari si vizite si ecografii...nu mai vreau stres!!Oare e bine asa??sau sa merg la Tutu?tare mi-as dori o luna relaxata, fara ganduri negre, drumuri si telefoane!
Voi ce ziceti?Oare e bine sa merg in a doua luna la control?Oare se va supara ca nu m-am dus imediat??