Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dimineata,

Imi pare rau sa va dau vesti proaste : din nefericire, sarcina mea este o sarcina fara embrion, care va trebui intrerupta saptamana aceasta. Pur si simplu am "tras un loz necastigator" , ca sa il citez pe dr.T , pentru care am toata stima.
Va multumedc tuturor celor cate v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii : Feli, Madutz, Lali.
O sa-mi revin, pentru ca eu sunt o femeie puternica, ce nu se lasa doborata de un asemenea esec, si sunt convinsa ca voi reusi in curand sa imi implinesc visul de a-mi tine copilasul in brate .

O veste buna : aseara mi s-a nascut nepotelul prin cezariana, are 3.700 gr si il va chema Mihai. De-abia astept sa merg sa il vad la spital astazi.
O zi insorita va doresc, din toate punctele de vedere .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Magdita,

Imi pare asa rau... Nu imi vine sa cred

Ma bucur tare ca esti optimista si atitudinea ta poate decat sa te ajute. Asa ma gandesc si eu ca suntem puternice si ca tot o sa ni se indeplineasca visul.

pentru tine si sunt alaturi de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

magdita draga... hai sa numim asta "repetitie generala" inainte de marele spectacol
ca sa urmam linia metaforica a lui tutu, data viitoare va fi "potul cel mare" ! sunt sigura de asta !!!

te pup si sunt alaturi de tine (asa cum ai tu nevoie )

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

...si sanatate piticului sa va bucurati de el. Este foarte frumos sa ai un nepotel...

Eu am un nepotel de 4 ani si noi credem ca este cel mai frumos si destept baietel din lume. Suntem toata familia inebuniti dupa el. Ma intreaba, tu cand faci un copilas, vrei sa faci un copilas? Imi vine sa il mananc, este singurul pe care nu ma supar cand ma intreaba genul asta de intrebari.

Iti mai spun ceva sa te mai inveselesc. A fost in weekend la noi si mergea cu mine si cu sotul meu in masina si ma intreaba la un moment dat " Nini tu faci un copil acuma, de ce ai tatele asa de mari" Eu am sanii foarte mici si aveam o bluza de trening care se ridicase asa la fermoar...era o iluzie optica... Treaba e ca nici acum nu stim de unde stie el de sani mariti in sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

magdita...imi pare tare rau, chiar m-am gandit la tine ieri. Important e sa ai moralul sus si sa fii optimista, cum ai reusit prima oara, va fi si a doaua oara si atunci va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

cristy, saru'mana de intrebare. sunt ok. am fost la medic saptamana trecuta, am un chist pe ovarul stang, dreptul e curat (nu'mi vine sa cred !!!), uterul ok... deci, de bine, pot spune. chistul nu e suspect absolut deloc, se vede clar ca e cu continut lichidian, deci endometriozic... deci m'am linistit
in rest, brotacul ma tine ocupata la maxim, si sincer, nu pot decat sa ma bucur pentru asta :) (oricum brotacul e cel mai minunat lucru care mi se putea intampla vreodata... )

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

buna fetele mele dragi, adi , cris , bea

va multumesc mult de tot ca imi dati sfaturi si va ocupati de mine , sunt din ce in ce mai speriata , citesc doar lucruri urate despre endo , nimic pozitiv
la medicover din fericire nu mi-au dat tratament cu anti si am facut si o eco la san pt ca am niste noduli de mai mult timp si acum mi-au spus sa fac si o mamografie (k sa vada exact ceea ce este acolo) si k sa poata sa imi dea un tratament pt san iar in ceea ce priveste chistul endo doc de acolo m-a sfatuit sa il operez (mi-a spus ca nu imi poate da un tratament pt chist pt ca imi va dauna la san...) Mie imi este frica mare mare mare de operatie , de anestezie... (de aceea nu am scos nici nodulii de la san si am stat asa avand in vedere ca nu erau maligni...) Ceea ce m-a nedumerit a fost faptul ca mi-a spus doc sa fac si o mamografie (dupa ce am facut eco la san). Eu am 30 de ani si am citit ca mamo se face dupa 40 ... (am mai facut o mamo si la 25 de ani ). of

magdita imi pare atat de rau ca s-a intamplat asa... de cand am intrat eu pe forum, vestea ca tu esti insarcinata a fost primul lucru pozitiv pe care l-am citit si ma bucuram ca si cu endo se poate ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Buna dimineatza dragutelor
criss.... as vrea eu sa mananc pt doi , ce bine ar fii sa fie asa ! Am perioade de genul asta asa ca nu ma gandesc ca ar fii vb de un samburas mititel . Regim ? eu am mai scapat si alte lucruri interzise ca de ex fainoasele ......nu pot renunta la ele si stiu ca fac rau . Am renuntat la ciocolata , prajeli , mezeluri , dar mom mananc paine si chestii de la patiserie .
magditzule.... imi pare ffffffff rau ! Sunt alaturi de tine . Dumnezeu sa te ajute sa treci peste asta . Ma bucur ca esti o fire tare si puternica , sti vb aia : ce nu te omoara te intareste !
Sa-ti traiasca nepotelul , sa fie sanatos .
Alina ....bine ai revenit .
Hionati ........in leg cu mamografia nu stiu ce sa iti zic , nu inteleg d c nu au putut vedea ce era de vazut la eco ?! ...Ciudati mai sunt medicii astia . Eu am facut o mamografie cand aveam 18 ani . Atunci nu stiam ce inseamna .....daca as fii stiut nu as fii facut , dar asta e acum . Eu am dispalzie mamara ..dupa ce vine Cm am sa merg sa fac si eu o eco sa vad cum stau cu sanii .
Luci , Beatrice , Didi , Mada , Ioana , Alexia .......si restul
oana ...bine ai venit , imi pare rau ca si tu suferi de aceasta boala nenorocita , dar impreuna vom reusii sa o invingem !
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

MAGDITAami pare rau ,stiu ce inseamna sa speri ,sa ti se implineasca visul apoi sa se naruie totul am trecut de doua ori prin calvarul asta dar mam ridicat si lupt in continuare ceea ce trebuie sa faci si tu.

FETELOR stiti cumva daca afecteaza cu ceva daca am facut histeroscopie acum 5 zile si azi fac histerosalpingografie? Am putina scurgere rosie niste firicele rosii cu mucoasa alba mai exact o fi bine? Lam sunat pe tutu sa al antreb si nu raspunde.VA doresc cat mai curant sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Magdita imi pare tare rau, tu stii ca si eu am avut o sarcina oprita dar pana la urma DD a vrut sa trag lozul castigator asa ca fruntea sus ca o sa reusesti pana la urma

Coca am citit in graba ceva legat de HSG si Tutu..sa-l suni sa-l intrebi...Tutu nu este de acord cu HSG si sa nu faci greseala sa-i spui de asta..asa cum am facut eu, era sa ma dea afara din cabinet, nu stiu sa-ti raspund legat de histeroscopie si HSG, eu am facut doar HSG la Giulesti

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput