Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noiembrie Beeeeyyyyyyyyyyyy, ia gata cu lamentarile!-se aude? Cine va place , va place asa cum sinteti-stiti cum se spune"cine nu te iubeste , nu te merita"-asa ca gata cu vaicarelile! |
Pai husbandu ma place, problema e ca nu ma plac eu
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mikiriki spune:
Ceska, mai trag cu ochiul si pe acolo ( cam peste tot). In general incerc sa mananc sanatos, fara grasimi, iar dupa ora 18 nu mai mananc nimic. NU tin nici o dieta. Mi-.am impus un program strict si vad ca da rezultate
Miki
tumpi spune:
Salutare tuturor.
Ma primiti si pe mine?O pasarica mi-a soptit ca aici se intalnesc niste fete de gasca si am zis sa trec sa va salut.
O sa-mi ia ceva timp sa ma familiarizez,dar sper sa ma primiti si pe mine printre voi.
Miki, Simona, ma bucur ca v-am cunoscut.
Am vazut ca o alta Mihaela sta pe langa mine.
Ma retrag,dar mai revin.
O zi minunata va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaela_specht spune:
sanatoase sa fim restul nu conteaza ca suntetem grase sau slabe.
miki eu nu mananc toata ziua nimic dar recuperez seara si tot nu se pune .nu e buna reteta dupa ora 18 nu mai mananc .
ce frumos e afara ..ce bine ar fi acum la mare la soare... pe terasa la un suc de hamei
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
Tumpi, bine ai venit . Si eu ma bucur ca te-am cunoscut ( abia astept urmatoarea intalnire
).
Miki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
citat din mesajul lui tumpi Salutare tuturor. Ma primiti si pe mine?O pasarica mi-a soptit ca aici se intalnesc niste fete de gasca si am zis sa trec sa va salut. O sa-mi ia ceva timp sa ma familiarizez,dar sper sa ma primiti si pe mine printre voi. Miki, Simona, ma bucur ca v-am cunoscut. Am vazut ca o alta Mihaela sta pe langa mine. Ma retrag,dar mai revin. O zi minunata va doresc. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
bun venit tumpi. Cand am citi ce ai scris, m-am intrebat ce sunt alea fete de gasca (a se citi gasca - pasarea
![](icon_smile_big.gif)
mikiriki spune:
citat din mesajul lui mihaela_specht sanatoase sa fim restul nu conteaza ca suntetem grase sau slabe. miki eu nu mananc toata ziua nimic dar recuperez seara si tot nu se pune .nu e buna reteta dupa ora 18 nu mai mananc . ![]() ce frumos e afara ..ce bine ar fi acum la mare la soare... ![]() ![]() mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Miki
mihaela_specht spune:
Tumpi
Herzlich Willkommen
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
haideti la dans romanesc :
tot din ciclul ca la noi la nimeni.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'