Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Monik o sa caut iubito si o sa-ti dau
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
Clau stiu eu de ce plang: eu am avut pana la 22 de ani 52 kg la 1,70 inaltime. Si de la 22 pana pe la vreo 28 am oscilat intre 62 si 70. Iar acum am 80
claudia74 spune:
la 1,70 nu e mult 80 ,decat lesinata ca mine.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miriluta Clau stiu eu de ce plang: eu am avut pana la 22 de ani 52 kg la 1,70 inaltime. Superdünn ![]() Si de la 22 pana pe la vreo 28 am oscilat intre 62 si 70. A fost ok Iar acum am 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu esti asa grasa femeie!!!!! apuca-te de sport ![]() Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Miki
noiembrie spune:
Beeeeyyyyyyyyyyyy, ia gata cu lamentarile!-se aude?
Cine va place , va place asa cum sinteti-stiti cum se spune"cine nu te iubeste , nu te merita"-asa ca gata cu vaicarelile!
Si eu am 1.75si aproape 70kg. si sa vedeti ce pufoasa sint -mai ales pe burta-(am luat vreo 6 kg. din ianuarie pina acum -daca va vine sa credeti!-de la medicamente)si ce sa fac?, deocamdata asa , cum sint , asa defilez , si voi mai vedea!
Deci , sa nu cumva sa spuneti ca nu mancati praji , la intilnire , ca daca imi faceti si voi cum fac astia doi din casa...
Clau , ce copii mari si frumosi ai !
Mooniik , care-i viata ta ? caut si trimit , sa spui , doar cam ce te intereseaza . Miel nici eu nu maninc .Foarte multe nu o sa fac de mancare , dar cozonac ....dddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaa!.
Merg sa imi incarc bateriile , pentru o dupa amiaza muncitoreasca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
Mey, voi doua vorbiti din perspectiva alora slabe, dar nu ma supar pe voi, lasa ca slabesc si eu si sa vezi cate tone de poze pun dupa aia
mikiriki spune:
Miri, eu nu sunt slaba ( inca nu ). daca vrei te fugaresc dupa mine
slabim amandoua
Miki
ceska777 spune:
Mikiriki,
tu cand ai vorbit de dieta inceputa in februarie tot la "LliD" te-ai referit sau ce dieta tii????
Daca e sa facem topul "tonelor pe cantar" nu cred ca ma intrece nimeni, intrebati-o pe AdinaF!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra