Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 6
Miriluta spune:
Moaaaaammmmaaaa! cand va vad cat sunteti de sfrijite, ma apuca draciii!!! Vreau si eu la intalniri cu voi, vreau si eu sa fiu slaaaaabaaaaaaa
anangel_lexi spune:
Miriluta, lasa ca-ti trimit eu poze cu mine pe PM ca sa-ti treaca depresiile. E imposibil sa fii mai grasa si mai urata ca mine.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
mikiriki spune:
Eu nu va cred ca sunteti grase.
Miri,inca nu m-ai vazut in poze
Edit: cand vrei sa ne intalnim?
Miki
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki Eu nu va cred ca sunteti grase. Miri,inca nu m-ai vazut in poze Miki |
Ba te-am vazut, in pozele de la Craciun
Miriluta spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Miriluta, lasa ca-ti trimit eu poze cu mine pe PM ca sa-ti treaca depresiile. E imposibil sa fii mai grasa si mai urata ca mine. de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute EMMA INVINGE cancerul! Putere si iubire pentru pretioasa Emma! |
pui pariu?
Danke pt incurajare, dar nu tine
Miriluta spune:
Daca e vorba de mancat o frunza de salata in 3 zile si in rest muuuuullttttteee lichide...eu renunt de pe acum. Astept PM-ul
m0oniik spune:
citat din mesajul lui claudia74 Codruta da sunt de acord 100 % noi suntem nebune de legat,sotul imi zice asta de cand ne-am cunoscut ca is bolnava cu curatenia,cu mancarea,grija ptr copiii,etc da-s mandra about punct lasa statuia ca nu e necesara,imi arde curu daca stau jos si vad un firicel de praf pe undeva iara PUNCT |
Sunt de acord cu voi , sotul meu zice ca sunt maniaca si bolnava cu curatenia , dar asa suntem noi .
Codruta ia trimite niste retete ca si baietii astia sunt foarte mancaciosi , numai sa nu fie ceva cu miel .
Iar tu Clau - ceva retete cu lamaie si nu mai fa atatea . Eu vb care e singura si nu pot sa stau pe curutul meu
Mariana - dadad cu mare placere , nu stau departe de tine sunt doar 35 de km .
Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
Aloooooooo,care grase,care urate,nu vi-s tziglele pe casa,ce aveti sa va treaca,bai si sa va zic eu povestea vietii mele, de cand ma stiu radeau copiii de mine ca sunt slaba,am avut chiar probleme damit,mergeam odata la 6 luni la analize,eram anemica si nici acu nu mi-e rusine ce ameteli am, in scwangerschaft cu Denisa lesinam fest nu puteam sa merg niciunde singura,daca nu manc tremur dar na nu se pune,pana mea,da si cine alerga zilnic la antrenamente,in timp ce fetele se mai jucau cu papusile sau umblau dupa baieti eu mergeam la antrenamente la atletism,am facut 6 ani de atletism asa ca nu avea cum sa se puna ceva,acu nu sar de 52,dar in vara am avut si 48 nu vreti sa stiti cum aratam,la 1,66 totusi e cam putin.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'