Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 9
angipangi spune:
buna fetele
deci pe mine, iar ma dor oasele si de maine lucru pana duminica si deci nu o sa ma mai doara,ca raman fara eleati inteles ceva???
so...am citit si amantele,ca am avut de recuperat nu gluma
v
/am citit si vizionat pozele,am facut partial si treabarestul face colegul ca eu is bolnava
ma duc la control la ochi sa vedm daca si/au revenit
aha..am luat bicicleta noua la baiat si eu mecanicul m/am pus la ansamblatbineinteles ca nu am reusit miki stie de ce
clau ti/a fost dor di mini ?ca mie mi/a fost dor di tini.
Si eu nu vin la intalnire ,stiu eu de ce............
v/ati pus poze sa/mi faceti in ciuda,cat sunteti de frumoase
si eu care ma gandeam ca eu mi/s cea mai fremoasa.
imi i/au jucariile si ma duc,nicila amante nu pot ca alea sun fotomodeale
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora
mihaela_specht spune:
miki nu-s din zona
nem tudom magyar
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
Heiiii unde-i gasca,ca mi-o traba de Pasti sa o bag in oala sa fac o zama buna si o fripta pe masura ia auzi frate gaste pai nu ma noi ni-s curci pe bune
Ioana nu te speria ca ai dat de un stol aici,dar we love eachother, herzlich wilkommen
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Mai citesc o data mesajul Dorei poate imi dau seama de ce nu i-a iesit treaba mecanicului sef
Miki
claudia74 spune:
Dora,Dora Ich hab dich sehr vermisst ,acuma vii la mine ai? hai ca Miki tot aici e,adica la mini bre, scheisse arbeit stiu exact cum te simti si eu is la fel cand lucrez mai mult,care-i baiu si la tini ca oricum nu ti las sa pleci nicaieri, lasa jucarelele ca avem nevoie de ele ,baaaaaaaiiiiiiiiii de ce nu vii la intalnire reao :(
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
angipangi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki Mai citesc o data mesajul Dorei poate imi dau seama de ce nu i-a iesit treaba mecanicului sef Miki |
clau cum adica e la tine?ca face prajitura
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_specht miki nu-s din zona nem tudom magyar mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
nem tudom ( nu stiu cum se scrie ``nu stii`` )dar o sprechenesti bine
Miki
angipangi spune:
si tu estila kindergarten
teodora
i_ulia spune:
matza mea doarme asa ca am trecut pe la voi
monik, uite www.chefkoch.de/rezepte/67741025087178/Tarte-au-Citron.html" target="_blank">reteta de tarta pe care o fac eu.
clau, am inaintat propunerea zice ca daca n-are lehrprobe lunea de dupa sambata cu pricina venim. dar asta o sa stiu joi, pe 16, ca asa se anunta cu 3 zile inainte. deci pana atuncinu pot sa spun nimic sigur.
miki si simona, dragute pozele de duminica.
anangel, termina cu prostiile astea, ca tu esti cea mai grasa si mai urata. daca tu nu te placi, nimeni nu te va placea. totul e chestie de atitudine. acuma nu zic ca daca ai 100 de kile la 1m60 (nu da cu rosii, nu stiu ce dimensiuni ai, dar asta insemana grasa pt mine) nu esti grasa, dar daca tu mergi cu ideea: uite ce grasa sunt, nici nu te poate vedea lumea altfel. ia si tu bicla si da doua ture cu ea. maria sigur s-ar bucura. maimutza mea chiuie in scaunul de bicicleta.
codruta, nici eu nu ma incadrez la categoria femeilor tare vrednice, ca sa nu zic nebune. eu le las asa, fac doar cat pot, si nu pot multe, ca nu vreau multe. doar la bucatareala ma bag cu drag, ca acolo ma bucur de rezultat, in rest strictul necesar.
tumpi, si eu motz in comitetul de welcoming. deci bine ai venit si speram sa te simti bine la noi!
am fugit la treaba, si eu tot geamuri, mai am arbeitszimmer si bucataria. dormitorul nu pot ca doarme copilul, ce bine!
mikiriki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ricea
clau cum adica e la tine?ca face prajitura teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora |
Cred ca e cazul sa-mi schimb culoarea parului. Trec iar la negru . Ai reusit? daca nu da-mi un tel. O scoatem la capat. 2 blonde
Miki