Aradence DC...! (119 )- alaturi de Aida

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni doamne ajuta sa fie totul ok. De abia astept sa ne dai vesti bune deseara...si sa fie cu cloantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

M-ati terminat cu vestea despre Emma! Nu pot crede ca s-a sfarsit asa!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Emma
Dumnezeu s-o odihneasca in pace...

Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

tocmai am ajuns de la munca, am intrat sa vad de voi si ....alte vesti proaste De ce oare?
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Emma!

Claudia si Raul-Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

poate vi se va parea sumbru, dar banuind ca inmormantarea e duminica n-ati vrea sa fim si noi alaturi de Emma si Aida?

Claudia si Raul-Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Imi pare atat de rau pentru vestile rele.

Dumnezeu sa-i vegheze somnul de veci ingerasului mic si sa-i dea multa putere mamicii in incercarea grea.

Clau, de mers la inmormantare e vorba?
Va doresc si voua puterea de a fi alaturi de familie, de a sti ce sa spuneti, cel mai important e sa fiti alaturi de ei.

Mergi la inceput

Flavia, da, sa mergem la inmormantare!

Claudia si Raul-Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Am vorbit cu Mariaa si inmormantarea ingerasului va avea loc duminica, la ora 14, la cimitirul din Giroc.

Claudia si Raul-Andrei

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Emma ingeras bland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pentru Aradencele noastre dragi, daca cineva dintre voi, doreste sa vina la inmormantare,

duminica, ora 14, la cimitirul din localitatea Giroc.

Noi ne vom intalni, la 13, 30, la intrarea in Giroc.

Daca e nevoie, revin cu detalii.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vai, m-a daramat si pe mine ieri cand am citit despre Emma. Am vrut sa scriu, dar chiar atunci mi-au venit musafirii, apucasem sa schimb doar titlul subiectului. Cand vad poza Emmei din stanga paginii nu ma pot opri din plans.

Aseara ne-am sarbatorit de ziua lui Dragos, n-am acum dispozitie sa va povestesc, pozele nu le-am descarcat, eventual maine ca diseara mergem la Cicir, e ziua baietelului prietenilor nostri.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput