Aradence DC...! (119 )- alaturi de Aida

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citesc acum mesajele de la subiectul Emmei si plang, nici nu stiu de cand n-am mai plans asa....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Imi pare rau ca va intristez si pe voi...uitati ce scrie ANA68:
"Doare,doare rau...cu sufocare si amaraciune...drum bun,scumpa mica!
Kissy era ca o printesa din povesti,imbracata in rochita alba cu flori rosii si verzi...ai fi zis ca-i Zana Primavara.Pe capsor, Doris i-a pus o bentita argintie cu floricele argintii,pe degetel purta un inelus minunat de argint cu pietricica,iar la gat un lantisor de aur.Aida i-a pregatit o posetuta roz in care i-a pus tot ce ii trebuie unei domnisoare:pieptene,oja,parfumulpreferat,mingiute,o lanterna...iar la picioruse stateau cuminti un catelus latos si alti doi mai mici,din plus.Iar sicriul este alb...allb...alb...Fetisoara Kissulinei este atat de calma,de linistita si cum ii sta gurita zici ca zambeste ghidus...e atat de dulce,atat de scumpa!

Drum bun ingeras drag!"

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

chiar nu vreti sa mergem la inmormantare? Eu cred ca Aida s-ar bucura sa ne vada.

Claudia si Raul-Andrei

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Emma ingeras bland

Mergi la inceput

Clau, uitasem sa scriu...eu n-am cum sa merg ca n-am cu cine lasa copiii...si sincer...nu cred c-as vrea sa vad cata jale va fi acolo...
Cred ca va fi ffff multa lume la inmormantare.
Daca mergeti careva contribui si eu pentru coroana sau flori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor, eu maine la inmormantare nu pot merge. Insa in seara asta daca vreti sunt dispusa sa merg la priveghi. Acum am citit ca va fi slujba de inaltare a sufletului de la ora 19.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nici eu nu pot merge miine la inmormantare.
Moni, de ce nu ne dai vesti??? Sper ca e totul ok!
Nu stiu ce am facut, cred ca mi-am fortat cam mult piciorul zilele astea, ca m-am speriat azi cand mi-am desfacut bandajul si am vazut ce umflat e. Nu am mai luat de 2 zile nici antiinflamatoare...
Mi-am scos aseara firele ca a inceput sa ma deranjeze unul foarte tare si nu mai puteam suporta pana luni.

Mergi la inceput

In seara asta eu si cu Mihavom merge la Emma si vom lua o coroana din partea noastra, a tuturor!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Alina cu scuzele de rigoare!

Dragos
La multi ani fecior Sa cresti mare si sanatos, sa-i bucuri pe mami si pe tati, iar pe Ade sa o iubesti!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Clau la ce ora mergeti?
Al meu e la lucru, mi-a zis ca vine la 18...l-am sunat si cica ma tre sa steaIoana e maraita , numa tzatze vrea, nu stiu ce a apucat-o mai nou.

Mergi la inceput

Chiar asa La multi ani Dragos

Mergi la inceput