Aradence DC...! (119 )- alaturi de Aida
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
CLAU vai doamne ,de la extaz la agonie acum Si ce fericita erai zilele trecute . Nu stiu ce sa mai zic,dar daca simti nevoia sa ne scri,scrie ... nu trebuie sa te retragi.Oricum toate ne vom gandi la tine , la voi
Noi am fost la targul de Paste,Diana s-a destrabalat vreo doua ore la gonflabile,pana am stricat io niste bani pe-acolo.Maine seara mergem la Timisoara,la Budau si inoptam la niste prieteni.Probabil ca ne intoarcem doar samabata seara.Sper ca v-ati simtit bine si ca v-ati intalnit azi in parc macar cateva.
MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
gabitzica spune:
Clau nu trebuie sa te retragi. Poti oricand sa te descarci aici. Pe mine chiar daca ma intristreaza asemenea vesti, ma fac sa apreciez mai mult ce am in jurul meu, sa fiu mai buna si mai recunoscatoare pentru tot ce mi-a dat Dumnezeu.
cristinacsa spune:
Alina.a, felicitari!
Clau, Dumnezeu sa va dea tarie si putere.
Si fetele au fost ieri la expo cu prietena lor si mama ei.
Ildi, nu ne mai zici nimic?
Cristina si gemenele
ancapolgar spune:
OFFFFFFFF!!!! Am senzatia ca viata ne da intr-un montaign-rousse gigantic, intr-un ritm nebun.
Alina a., felicitari pt bebe, o sarcina usoara si un puisor sanatos!
Clau, e clar ca suntem alaturi de voi, oricum ar fi. Stiu ca acum cuvintele sunt de prisos, ne raman doar rugaciunile.
alinamoro spune:
Clau, imi pare fff rau pentru cumnatul tau. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Poti sa ne scrii in continuare despre el, sa te descarci, noi te ascultam cu drag si daca putem te incurajam cu o vorba buna.
Si eu sunt suparata pt. prietena mea, inca nu are rezultatul de la biopsie, cel dupa 14 zile...medicii presupun ca-i carcinom, dar nu se pronunta inca. E tot la Cluj, face radioterapie deocamdata.
Moni, te asteptam cu vesi bune de la Timisoara.
Plec si eu spre casa, mai repede azi ca am terminat treaba. Am si musafiri azi.
Nu prea am avut pacienti azi, probabil din cauza ca-i Pastele catolicilor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
clau imi pare tare rau...nu am cuvinte...
va multumesc tuturor pentru uraile voastre,mi-au mers la inima.eu sunt in faza aia emotiva,parca imi aduc aminte doar de cele mai emotionante momente de cand am fost gravi si dupa restul e in neant.
nico sa sti ca aseara eli mi-a luat telefonul si "vorbea" cu maya la telefon.tare mult i-a placut de ea
bine ca a venit vara ca ne vedem mai des,dupa paste o incingem la mine odata, oficial am terminat cu toatae si cu gradina ,curtea,nu ma fac de cacaco.
mi-au venit si rezultatul de la analize ,bhcg-ul s-a triplat in 2 zile deci nici vorba de extrauterina lui furau,analizele generale sunt neasteptat de bune,morala:suntem apti amadoi sa mergem mai departe...
moni abia astept rezultatul ,daca ai sti ce curioasa sunt....numai la mine nu sunt,cred ca voi insista sa nu mi se spuna ce am si sper sa nici nu-mi dau seama desi e cam greu
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy
povestea noastra...
X-ray spune:
Doamne fetelor...a murit emma...
povestea noastra...
monica70 spune:
Si eu acum am citit ...
ALINA.A daca aflu sigur ce e, intru diseara din Timisoara si va zic.Sper doar sa fie totul ok.
MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
gabitzica spune:
Am citit si eu despre Emma. Mi s-a parut sumbru mesajul lui Doris, dar nu m-am gandit ca vine asa repede sfarsitul
X-ray spune:
eu cand am citit ultimul mesaj al aidei parca am stiut ca e aproape,parca a stiut si ea...
povestea noastra...