Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
Eu traim cu impresia ca sunt codasa la facutul bagajului de spital.De vreo 2 sapt. tot bag in geanta aia de zor,si inca mai am
.Sotul ma tot intraba daca imi ajunge una

.
Maria bunica......Multumesc pentru griji
,dar sunt ok
.Pana sa o am pe bebelina cu mine,ma apucam de 10 lucruri deodata de facut si mi se parea ca ziua are prea putine ore.Acuma sunt obosita si daca merg 1km pe jos
si ca sa ajung la destinatie cineva trebuie sa imi cante acel minunat cantecel cu "melc melc codobelc si cu leusteanul " ca sa mai fac cativa pasi
.
Voicu gabi.......Din cate stiu eu recoltarea parca se face la nastere din cordonul ombilical(sper ca nu gresec)si este procedura nedureroasa.Dar poti sa intrebi medicul cand te duci la control.Cu siguranta o sa te lamureasca 
31+
MIRUNA-ALEXANDRA
voicu_bebi spune:
vreau sa va intreb si eu k si asa sunt paralela...ce trebuie sa contina bagajul pt la spital k eu nu l-am facut
Anca..

33+ 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

cosminica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi salut burtici...ce faceti? bine v-am regasit dupa o gramada de timp de cand nu am mai postat hihi noi suntem bine ,bebe e intr-o continua miscare,eu ma misc cam greu am unele dureri pe la baza bazinului da cred k sunt normale la varsta asta a sarcinii eu o sa nasc prin cezariana k avem in continuare placenta praevia,imi e un pic teama de cezariana sper sa fie bine si sa im revin cat de cat dupa operatie k la cate am auzit eheee mi s-a ridicat paru-n cap as vrea s ava intreb voi faceti recoltare de celule stem? si daca faceti cam in a cata saptamana de sarcina ar trebuie sa apelez la ei k sunt in dilema va pup pe burtici ! ![]() ![]() ![]() ![]() Anca.. ![]() ![]() ![]() 33+ ![]() www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici ![]() ![]() |
pentru recoltare de celele stem trebuie luat legatura ce firma respectiva cam din luna a saptea. vad ca sarcina ta e mai avansata si te sfatuiesc sa iei legatura telefonic cat mai repede.(sunt mai multi pasi de urmat, care necesita timp).
Succes!!
35+ 
http://bd.lilypie.com/zoHP0.png
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi vreau sa va intreb si eu k si asa sunt paralela...ce trebuie sa contina bagajul pt la spital k eu nu l-am facut Anca.. ![]() ![]() ![]() 33+ ![]() www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici ![]() ![]() |
iti voi scrie ce a postat catalina_b mai demult pentru bebe caci eu nu ma pricep; astept si eu sfatul mamicilor inaintate:
catalina_b:
"Sa va spun si eu cam ce am avut nevoie in prima perioada dupa nastere:Pentru BEBE:La spital:- pampers new born (eu prefer Huggies) + servetele umede (Pamepers sau Huggies, doar cu apa, fara aloe, etc)- cateva body subtiri cu maneca lunga si scurta (cu capse in fata, nu care se trag pe cap, pt a fi usor de imbracat copilul)- cateva salopete (cu bretele si talpa) subtiri peste body.Eu voi naste la inceputul lui mai deci voi imbraca bebe-ul ca mai sus. La Eva am tinut-o doar in body, pentru ca era foarte cald. - caciula - NU (pana in toamna nu e nevoie)- crema pentru fundulet (Bepanthene a fost cea mai buna)- comprese sterile pentru buric si spalat ochisorii- ser fiziologic pentru ochisori (exista fiole de plastic special pentru bebelusi)- scutece de finet, 4-5 bucati de 70/70 cm (sunt bune la orice, de imbracat, schimbat copilul pe ele, de dormit cu capul pe ele, de infasat copilul pt a-l linisti cand e agitat, etc)- prosop pt bebe (cu gluga la colt)- scoica de masina pentru cand se scoate copilul din spital- sapun lichid bebe (eu folosesc doar Mustela sau Klorane) pt zonele mai murdare (fundulet), in rest doar apa calduta- crema de corp bebe (pt masaj dupa baie) tot din gama Mustela sau KloranePentru acasa dupa venirea din spital (in plus fata de cele de mai sus):- patut + cearceaf (nu perna)- o paturica subtire- detergent antialergic pt spalat hainele bebe (Persavon sau Dermalin)- biberon mic + tetina (daca se alapteaza exclusiv, 1 buc e de ajuns, pt ceai; daca nu, 3-4 buc pt lapte). Tetina - depinde ce prefera copilul (silicon, cauciuc, diverse forme, gaura nr 0 - cea mai mica)- sterilizator biberoane(eu am folosit cu aburi)- suzeta - Eva nu a vrut (ceea ce a fost foarte bine mai tarziu)- forfecuta unghii cu varf bont (mai tarziu, la inceput unghiile erau foarte moi si se rupeau pur si simplu)- carucior landou- ceai anticolici, Debridat, etc contra colicilor si durerilor de burtica (ce recomanda pediatrul si are efect la bebe)- interfon bebe (Eva a dormit singura din prima zi in camera ei), plus ca e util si ziua, cand esti la bucatarie, baie, etc "
cata, sper ca nu te-ai suparat; eu le mai salvez pe parcurs ce mi se pare folositor
32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Fetelor, am observat ca cele mai multe dintre voi ati optat pt Cluj la cordcenter pentru recoltarea celulelor stem; ce au cei de la Cluj mai avantajos decat competitorii de pe piata?
32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
cosminica spune:
blue, maria - referitor la masuratorile eco si legatura cu data probabila a nasterii, eu stiu ca cele mai relevante masuratori eco sunt cele din trim I de sarcina, respectiv din saptamana 12.
35+ 
cosminica spune:
trebuie sa recunosc ca si eu sunt codasa la facutul bagajului pentru maternitate. am toate lucrusoarele (la materniatea unde voi naste se cer fff putine lucruri), doar ca trebuie sa le pun in bagaj.
35+
Eliza
Deea_24 spune:
Buna fetele!
Mai aveti cafea? Eu am dormit azi pana la 11:00...
Mvai ce bine a fost.
Carla imi pare sincer rau pentru vestea proasta despre cezariana. Dar ai si vesti bune, bebica e bine ceea ce e mult mai important decat vestea rea! Ma bucur ca dr. e alaturi de tine si te sustine. Sa dea Doamne Doamne sa fie totul asa cum iti doresti.
catalina bine ai revenit! Ce aproape esti! Mi-ar place si mie sa-mi sopteasca bebe data la care vrea sa vina!

Anda fie ce o fi! Sanatosi sa fie! ![]()
Ely Stim ca esti ocupata dar da-ne un semn! 
Oana eu nu stiu daca va fi sigur saptamana viitoare insa pana in mai nu mai avem sanse sa o intindem... asa ca pe mine poti sa ma treci in aprilie. 
Bebe Beca sunt foarte nerabdatoare dar se pare ca bebe e si mai si.
Voi cum mai sunteti? Sper din tot sufletul sa fie bine cu bebelul cumnatei tale. Doamne ce veste... cred ca e distrusa.
cris_82 ai dreptate, trebuie sa vedem si partea plina a paharului. 
alynta27 
Clody, Mari
Deea,
36+ cu
bebel mic Darian Rafael
Deea,
37+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
Deea_24 spune:
Buna fetele!
Mai aveti cafea? Eu am dormit azi pana la 11:00...
Mvai ce bine a fost.
Carla imi pare sincer rau pentru vestea proasta despre cezariana. Dar ai si vesti bune, bebica e bine ceea ce e mult mai important decat vestea rea! Ma bucur ca dr. e alaturi de tine si te sustine. Sa dea Doamne Doamne sa fie totul asa cum iti doresti.
catalina bine ai revenit! Ce aproape esti! Mi-ar place si mie sa-mi sopteasca bebe data la care vrea sa vina!

Anda fie ce o fi! Sanatosi sa fie! ![]()
Ely Stim ca esti ocupata dar da-ne un semn! 
Oana eu nu stiu daca va fi sigur saptamana viitoare insa pana in mai nu mai avem sanse sa o intindem... asa ca pe mine poti sa ma treci in aprilie. 
Bebe Beca sunt foarte nerabdatoare dar se pare ca bebe e si mai si.
Voi cum mai sunteti? Sper din tot sufletul sa fie bine cu bebelul cumnatei tale. Doamne ce veste... cred ca e distrusa.
cris_82 ai dreptate, trebuie sa vedem si partea plina a paharului. 
alynta27 
Clody, Maria la noi e chiar invers. Sotul ma cearta mai tot timpul sa il las sa doarma si sa nu il mai "bazai"
dar eu tot cu mana pe burtica as fi! 
Va pup pe toate! 

Deea,
36+ cu
bebel mic Darian Rafael
Deea,
37+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
alynta27 spune:
Lauraa multumesc! da draga- contractii sunt!
Si eu cochetez cu ele! Dar fii pe pace! Cred ca stii deja!
Deea sa-ti fie de bine somnicul! Eu mai nou ma trezesc la 9 si ma simt foarte odihnita, fata de 7 cand imi dadea David desteptarea...
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!