Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Beca imi pare rau ca acum te mai intristeaza si vestea venita de la cumnata ta. Of! Numai griji pe capul tau !!!
Eu am pus tot ce aveam in casa la bagaj. Mai am acum de cumparat pampersi, garmastan, papuci, crema pt bebe/ulei/sampon.Apopos de crema pt bebe. Oare exista ceva din plante, chestii naturiste etc??? Sincer nu as vrea sa ma apuc sa il ung cu tot felul de chimicale din prima zi.
Oana_du nu iti dau voie sa ma pui pe lista deocamdata. Vorbim dupa ce ma intorc vineri de la control.
voicu_bebi stai linistita. Nu iti mai fa griji pt ceza. S-ar putea sa te simti bine dupa operatie, fiecare corp raspunde altfel, asa ca... Ai mai facut si alte operatii? Daca da, macar stii cum reactionezi tu la anestezie si la durerile taieturii. Fina mea de ex s-a simtit f bine. Numa in prima zi a fost naspa. Pentru ceea ce tre sa contina bagajul vezi capitolele anterioare (nu mai stiu care dintre ele), dar este si un subiect separat in odisee.
Deea azi te-ai respectat cu somnul.... Lasa ca cine stie cand mai ai parte de asa ceva

Vine bebica .... +35
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

bebe becasigur nu are nimic bebe, vedeu la eco morfo daca era ceva cu inima, probabil ca e o chestie punctuala, raceala sau cine stie.
Tre sa fie tare greu pt cumnata ta sa stea asa in incertitudine...eu zic ca daca ea grav ii induceau nasterea pana acum, probabil asteapta sa vada cum evolueaza
Totul va fi bine ai sa vezi

Cosminicaai dreptate, e clar ca intre eco si doctor e o saptamana diferenta, tipa de la eco zicea ca data conceptiei e 01-02.09 si docul meu 06.09, si eu stiu ca tipa are dreptate...asta ar insemna ca as fi in sapt 34 deja....
Ca si mie mi se pare cam mult sa aiba bb 10 zile in plus fata de grafic..o sapt mai zic...asta tre sa fie

NOI
Cristina 32 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Si eu studiez treaba cu celule stem. Multi dintre prietenii nostri au ales Cluj pentru ca sunt cei mai ieftini. Nu stiu insa ce iti ofera de banii astia, sau ce conditii.

De ex, nu este sti****t in contract ce se intampla atunci cand am nevoie de celule. Cine le transporta, in ce conditii? Daca celule se dovedesc a fi nefolosibile din cauza pastrarii incorecte ce se intampla? Daca ei le tin in conditii ok sau nu se va afla abia in cativa ani (probabil).
In contractele cu bancile din afara scrie clar ca daca nu poti folosi celule din vina lor, primesti toti banii inapoi.

30 saptamani cu Ada Ruxandra [love]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa..cam asa ceva,sunt contractii,am avut si eu azi-noapte..abia am reusit sa adorm..cred ca sunt normale cat de cat..corpul incepe sa se pregateasca pt nastere!!
Cris82..lasa ca ne "activizam" noi iarasi dupa ce apar bebelusii..atunci sa vezi cum nu ne ajunge o zi sa facem tot ce ne dorim..
Cosminica..ai dreptate..dar eu ma referisem la altceva..
Deea..bine ca te-ai odihnit...profita acum cand inca nu depinde nimeni de tine..

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

in primul rind, fetelor..va pup si scuze ca ma lipsit atit!
ce sa fac?!! nu a fost vina mea..
de la servici nu am mai putut intra pe DC, nu stiu din ce motiv tehnic..
aum ne-am schimbat locatia..si vad ca functioneaza, deci URAAAAAAAAAA!!! pot vb cu voi!

Maria pentru grija!
Carla nu te mai gindi la cezariana, ci la faptul ca bblina trebuie sa fie ok..si daca asta implica cezariana..o sa o faci si pe asta!
Deea si Anda-Magda ..m-am emotionat! DD cu voi! fi-ti tari si tineti-ne la curent..si eu ma uit cam lung la calendar..avem si noi 33 saptamini..si parca nu imi vine sa cred ca mai e un pic si este "delivery time" - cum spune o colega- !
Laura_Oana multumim pt linkul cu detaliile despre greutatea lui bb..in cazul meu..ghidindu-ma dupa ultima eco care a fost la 29 sapt..bb arata de 31-32 sapt..avea 1650gr!

asa..acum revenind la noi!
deci..luni mergem la control si vedem si noi ce si cum.
am inceput sa cmparam lucrusiare pt bb..suntem ff incintati am incercat sa asortez totul.. avem si bleu deschic..asa ca cerul..avem si vernil, dar si mango..am cumparat ciorapei..miciii..DD ce mici sunt..body-uri, pantalonei si bolerouri..scutecele, prosopele speciale pentru bb si "chilotei" new born.
nu mai zic fetelor ca ma boxeaza bb de nu mia pot nici respira..dupa-masa ma intind pe canapea..si cind incepe...ma ridic in coate ca simt ca ma sufoc..pur si simplu imi ia respiratia..sa nu va mai zic ca am o zona unde efectiv "ma arde" -dc pot spune asa- parca am foc in burtica..iar cind ses upara si pleaca..pleaca burtica cu totul..ma si sperii..nu stiu ce sa mai zic..ma rog de el citeodata sa se mai linisteasca ca s ama lase si pe mine sa dorm ..ti-ai gasit?? nu am voie..niic macar sa nani..de 2 nopti stau cu ochii pe tavan, mingii burtica si ma rog de el..poate poate! dar slabe sanse!

raportam 69 kg..cintarita azi dimineata..deci incep sa iau proportii nu jucarie..1kg in 10 zile..cam mult..

cam atit!..mai citesc si revin..sper sa fiu cu voi de acum zilnic..numai sa ma lase reteaua!

ana-maria 32 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ce m-ai distrat cu faza ca ti se muta burta
dar la tine nu e bebe mai activ atunci cand pui mana? la mine daca o las in pace ma lasa si ea pe mine. daca pun mana raspunde la stimul si incepe sa se fataie.

Vine bebica .... +35
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Anamariacs..ma bucur ca ai intrat cu vesti bune,sa foloseasca bebe sanatos toate achizitiile!!E normal ca de acum sa iei mai mult in greutate,pt ca si bebe creste mai repede!!Super jucaus si bebe al tau..
Anda_Magda...asa face si bebe Darius..daca e in miscare si mangai burtica,face si mai mare show..daca nu il bag in seama..se opreste la un moment dat!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

anda, garmastanu e pt sani? si la pampersi ce marime? zero? Au mai zis fetele pe aici, o sa caut caci de cel tarziu saptamana viitoare ma apuc si eu de bagaj

maria, asa devreme sa ne ia contractiile? Eu am visat numai prostii din cauza asta

kiralina, si eu stau in dubii; cand eram hotarata cu clujul am auzit niste lucruri nu prea bune despre ei; acum cu biogenis-ul nu stiu ce sa zic; uof; poate am timp sa ma hotarasc odata

a mea bebelina a miscat de doua ori astazi, atat; finutz si stimulata de mana mea; ma innebuneste de pe acum.Abia astept sa vina Radu de la servici sa iesim in copou.Aici e foarte frumos in perioada asta in copou, mai ales ca universitatile sunt acolo.Am locuit 7 ani in copou si mi se parea "normal", dara cum cand merg mi se pare feeric.

Mada77 si bebe tau tot asa lenes s-a pastrat?Am retinut ca e la fel de lenes ca a mea

anda, nu am apucat sa ma uit la prima pagina, dar am vazut ca nu ai la semnatura fetitza sau baietel; nu am fost pe faza.Inca nu stii sau nu vrei sa stii?

32 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

anda, vazui; sory; fetitza- Maria Letitia

32 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Salutare si de la noi.
Clody, Maria multumesc, culmea e ca am primit rezultatele si ciuperca nu-i deci am luat degeaba ovulele basca hemoragia.
Ioana, iti dau PM cu crescatoria de frisieni, deabia astept sa imi zici noutati de la Regina Maria, oare mai au aceleasi preturi...
Vad ca de sapt viitoare s-ar putea sa vina albinutele, hehe superrrrrrrrr!
Carla, imi pare rau poate se rezolva totusi cu dubla circulara.
Va pup si fug afara cu Iri.

Mihaela 34 + Dorotea si Irina nov 2005

Mergi la inceput