Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
LauraOana cred ca ati tras o mica sperietura! Si eu ma tot codesc cu bagajul, dar trebuie sa il aranjez! Cand i-au banii am sa-l completez si sa-l asez frumusel in valiza!
Bebe Beca sa d-ea DD sa fie bine pentru cumnata ta! Suportul familiei e foarte important in momentele astea! Daca nu s-a vazut nimic pana acum, poate e de la raceala ei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
voicu_bebi spune:
salut burtici...ce faceti?![]()
bine v-am regasit dupa o gramada de timp de cand nu am mai postat hihi
noi suntem bine ,bebe e intr-o continua miscare,eu ma misc cam greu am unele dureri pe la baza bazinului da cred k sunt normale la varsta asta a sarcinii ![]()
eu o sa nasc prin cezariana k avem in continuare placenta praevia,imi e un pic teama de cezariana sper sa fie bine si sa im revin cat de cat dupa operatie k la cate am auzit eheee mi s-a ridicat paru-n cap ![]()
as vrea s ava intreb voi faceti recoltare de celule stem? si daca faceti cam in a cata saptamana de sarcina ar trebuie sa apelez la ei k sunt in dilema
va pup pe burtici !

Anca..

33+ 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa M-am ingrasat fff mult, dar nu ma plang; sunt o mancaciosa de cand am ramas insarcinata si nu ma intereseaza decat Maya Teodora ![]() ![]() sa fie bine ca apoi are mami grija cu sala, cura, masaje, parafango etc; sanatoase sa fim |
felicitari pentru numele ales!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea_24 Buna ziua fetelor ![]() Acum am ajuns de la controlul (pe masa!!!)... doare... si sa o sun oricand daca am dureri. In caz de ceva ne internam... Incurajator nu? |
Se pare ca vrei sa fii cap de lista!
sa ai curaj! Si vei fi cea mai fericita mamica, ca iti vei vedea puiul!Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
kiralina spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca sunt cateva Albinutze care se pregatesc de marea intalnire. Va tin pumnii!! Sa fie bebeii sanatosi ca asta e cel mai important.
Carla, te inteleg ca esti suparata pt cezariana, si eu sunt f convinsa de nasterea naturala. Imi dau seama ca poate fi dezamagitor, dar important e sa fie bebe bine.
Eu am fost azi si mi-am facut ecografie la ochi, si ochii mei desi miopi sunt perfect normali. Mi-a zis medicul "da, poti naste natural, totul e ok la tine, nu ai ce pati, dar mai bine fa tu o cezariana ca si eu am facut si nu e rau deloc". Ufff... ce ne facem cu mentalitatea asta?! :)
Eu am miopie mare, si in Germania am fost la nspe doctori, am fost la un ditamai spitalul de ochi unde m-au controlat pe toate partile si concluzia lor a fost ca la mine nu e problema cu ochii ci e o chestie psihica, creierul meu nu poate citi informatia de la ochi. Atunci m-am simtit ofensata si am zis ca astia ma fac nebuna. Dar uite ca s-ar putea sa aiba dreptate din moment ce si aici imi spun ca ochiul meu arata perfect normal. Altfel, nu stiu de unde ar veni miopia asta a mea.
pupici.
29 saptamani cu
Ada Ruxandra
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Alynta..frumoasa burtica...

Clodyac..credeam ca doar sotul meu il mai "cearta "pe bebe cand ma chinuie prea mult...
Va fi totul bine..nu te stresa...va veti descurca super cu bebe!!
Cris82..ai grija sa nu te obosesti prea tare!!
LauraOana...super ca mergi sa te relaxezi la manichiura si pedichiura...dar ai grija de drum cu contractiile...Tare sotul tau aseara..mi-l imaginez..ca doar v-am povestit cum a facut al meu cand i-am zis ca ma doare burtica si am contractii..din prima secunda vroia sa cheme salvarea!!
Ai grija de tine si spor la facut bagajul!!
Carla..ma bucur ca esti un pic mai optimista...sunt sigura ca doctorita ta va face tot posibilul sa nasti natural daca nu e vreun risc pt bebe...fii increzatoare si optimista!!
Bebe_Beca..uoff...sa dea DD sa fie totul in regula cu bebe...cred si eu ca sunteti toti speriati si ingandurati..Si eu as fi optat pt cezariana..mai ales ca are deja 39 de sapt..Sper sa fie totul bine!!
Voicu_bebi..bine ai revenit!!Ma bucur ca sunteti ok!!Va trece si cezariana,daca e necesar..bebe sa fie bine!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
alynta27 spune:
Maria Bunica multumesc!
Ela 86 bun venit si de acum... nastere usoara!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
kiralina spune:
Am uitat sa schimb semnatura. Am schimbat prefixul, si am intrat in saptamana 31. 
30 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
maria_bunica spune:
Kiralina..felicitari pt schimbarea prefixului si la cat mai multe sapt cat mai aproape de termen!

32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
Buna fetili!
Deea, anda si catalina, nu pot sa cred!!!!! Deja apar albinutze?! Uau
! Abia asteptem sa vedem bebeii; eu nu mi-am facut bagajul, lista, nimic nimic
Carla, imi pare bine ca bebelina a vrecuperat si e bine, insa regret mult ca nu poti naste natural.Te inteleg si stiu si cat de mult iti doresti
Alynta, super pozele! Imi plac toate si ai o burtica mumoasa foc
BebeBeca, cum adica inima marita? De ce? Pana acum nu s-a vazut sau asa deodata la 39 de saptamani? Poate e o eroare medicala, na, zic si io; as opta pt cezariana.Saraca crek ce e in inima ei.Si de la o raceala?uof......nastere usoara cumnatei si s adea Domnul sa nu fie probleme
DanaMi, nu-ti mai fa griji; cum a spus si Maria: fiecare copil e diferit si are stilul propriu de crestere
oana_du, emotionant moment; prima lista deja isi adauga ultimile completari
si cele mai importante
; multumim
philip, sanatate puiului si sa incerci s ate odihnesti si tu
clody, incearca sa bei seara o cana cu lapte; ajuta la odihna si somn
Fetelor eu tusesc dar mai mult ca un tic, ca si cum as avea ceva in gat; mi-e teama sa nu fac rau bebelinei mai ales ca aseara am avut si cateva contractii dureroase sau asa cred: ma durea burta de jos in sus ca niste clesti care ma apucau, apoi ma lasa, iar ma lua...si tot asa.Astea-s contractii nu?
tiana, ai promis ca intri mai des
32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09