Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
lisa79 spune:
hop si noi la raport![]()
Cami,multa sanatate Antoniei
Irina,bafta cu examenele
iulia,CVS sau Wlagreens pt poze,eu stiu ca nu sunt acceptate cele facute de noi,ti-a venit deja certificatul de nastere?
Si Ana are crize de plans,mai ales seara ,daca am pierdut momentul somnului de dupa-masa,avem show seara de oboseala. urlaaa de parca o taie cineva,nimic nu ii convine si asta cam 10 min,pana adoarme la mine in brate ,se trezeste in 30 de min zambind si gangurind![]()
Adoarme fara probleme singurica si oriunde![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_vr Bebeii vostrii au somnul linistit?De cateva nopti il gasesc pe Edy in fel si fel de pozitii in patut...azi dimineata era cu capul in grilajul de la patut Mamica fericita de Edy |
mei sa ma credeti ca am zis ca nu va zic ca ma credeti zuza..eu insami avand astfel de banuieli... dar si eu m-am trezit intr-o dimineatza cu copilul fara pantalonashi pe el
..hai ca ma trezesc la 8-9 si uit/fac eforturi sa-mi amintesc daca i-am dat sa pape spre dimineatza in jur de 6 ..ar fi una, dar sa fidezbracat copilul si sa-l las asa ...doamne feri nu ma cred in stare decat daca am luat-o pe aratura zau...
dar sa se dezbrace el... fara sa faca zgomot?? ca nu-l las sa planga deloc, la noi e delicat ca daca plange se trezeste si Teo, asa ca imediat cum ar zice pis io as sari imediat sa-l linistesc / deci zgomot nu a facut...a dat el asa din picioare!?
inca ramane un mister pt mine

IrinaC am inteles ca exista copilutzi care nu stiu sa adoarma, care trebuie ajutati sa adoarma.... prietena mea Ani (medic si ea!
..cica e o zicala cum ca daca e ceva sa se intample clar unui medic in primul rand i s-ar intampla) la fel pateste cu micutza... au facut carari prin casa plimband-o in brate. Adoarme in brate si daca cumva o pun in patut, se trezeste si o iau de la cap..biata zice ca nici la wc nu se duce cat timp doarme pitika...
la fel zice si ea...nu-si poate imagina cum e sa pui copilul in patutz, playgym..si sa-ti faci treburi spre ex

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
miereamara spune:
Am descoperit o noua distractie pt Aidan. Ii pun un ventilator micut sa ii bata in fata....merita sa incercati...sa vedeti ce fata face micutul
, rade in hohote!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
alinuk spune:
| citat din mesajul lui miereamara Am descoperit o noua distractie pt Aidan. Ii pun un ventilator micut sa ii bata in fata....merita sa incercati...sa vedeti ce fata face micutul www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Miere multa bafta la examene!
super Aidan ..asa de dragutzi sunt cand rad in hohote
si Andu e un zambaret si un vorbaret, ne imita, da din buze ca si cum ar vorbi si scoate niste sunete pe diferite tonalitati
Daca ma apropii de el si ii zic "hai mami sa radem amandoi' ..imi trage un zambet de ma topesc toata

Alinuk
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
micola spune:
Crisspy, Razvan seamana foarte tare cu Alexutzu meu :).
Ca sa nu mai zic ca avem si hainute la fel ![]()
IRINAC, multumesc de raspuns
, mai am o intrebare: pana la ce varsta sa astept sa coboare testiculul singur?
alinuk, si eu patesc asa noaptea: il aud cand chitaie usor, semn ca se trezeste, adorm la loc, apoi iar il aud si il caut repede prin plapuma, ma gandesc ca l-am inghesuit intre mine si tati in timp ce il alaptam, si cand colo copchilu' in patutul lui, nemancat ![]()
Sau, intr-o noapte, pe la 5, nu mai adormea deloc, desi mancase, si l-am pus in patut cu suzeta, si pentru ca ii tot cadea, i-o sprijineam eu cu mana din patul nostru peste patutul lui, pentru ca eu eram moarta de somn si la 9 dimineata cand m-am trezit...eu eram tot cu mana in patut, tot pe suzeta, care era tot la copil in gurita, si copilul tot maraia, deci abia se trezise
...Nici in ziua de azi nu stiu daca eu am tinut mana acolo 4 ore in continuu
sau am dus-o instinctiv, in somn, cand l-am auzit maraind![]()
de
Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Porumbita spune:
| citat din mesajul lui ingrid70 Fetelor, la controlul de 2 luni = 6160 gr si 61 cm. Nascut cu 3100 gr si 51 cm, deci dublat greutatea la 2 luni in loc de 4 luni. Alimentat exclusiv la san (cu 50 ml ceai de colici pe zi). Doc de fam. ma omoara sa-i dau ceai sau apa ca e prea gras, ca a luat prea mult in greutate. Saptamana trecuta avea 5890 gr, deci doar in ultima saptamana a luat 270 gr. Mie nu mi se pare ca manaca mult. Nu sta nici 10 min la o masa, nu goleste sanii decat o data pe zi, mananca la 2-3 sau 4 ore. Dar NU FACE KK! Ii pun supozitor in a 4 sau a 5-a zi. Si niciatunci nu face imediat, ci dupa 4-5 ore si atunci doar dupa ce il bazai cu servetelul pe la fund. La inceput ies niste mucilagii transparente si apoi kk galben cu puncte albe de consistenta normala (ca mustarul). Irina de ce nu face kk singur? Ai vostri, cei alaptati exclusiv la san, la cat timp fac kk? Fac singuri, fara ajutor? Da, si sa reiau, doc de fam ma omoara ca e prea gras, sa-i dau apa si ceai, ca daca ia prea mult in greutate in primele 6 luni o sa fie obez mai tarziu etc. Mi-a trimis chiar si articole frantuzesti pe tema asta! Asa o fi? Parca nu-mi vine sa-i dau ceai ca apa nu vrea! Ce sa fac oare? Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009 |
si robert si-a dublat greutatea la 2 luni si aproape 2 sapt si doc. a zis ca e f bine si sa o tin tot asa (alaptat exclusiv, fara ceai sau apa)
iuliacris spune:
Da, Lisa, ne-au venit si certificatul si social security number. Am un Cvs langa mine, o sa merg, mi-e doar groaza ca n-o sa stea Carla la poza. Nu stiam ca nu le accepta pe ale noastre, nu cred ca scrie undeva. Trebuie sa ma grabesc, ca dureaza 4-6 saptamani pana vine pasaportul, 2-3 daca platesti 60$ in plus.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Porumbita spune:
salutari tuturor!
am reusit sa citesc si eu din urma...
de Naty nu mai stiti nimic?
imi pare rau ca nu pot veni si eu in parc da stau pe Mosilor si nu vreau sa vin cu copilu prin mijloacele detranspor tin comun sau taxi si maine ia sotul masina...
azi am intrebat la toate farmaciile posibile de crema pt bb care sa aiba factor de protectie..
la 4 farmacii au incercat sa imi vanda creme care erau pt copii dar nu pt bbi...
cica ar fi ceva de la mustela dar nu o aveau pe nicaieri...
evident c ail tin cu sapcuta cand il tin in sling si ii pun si aparatoarea de soare la carut, dat totusi... dc are pielea ca mine se arde imediat...
deci,
de la cate luni se poate folosi si ce crema cu actor de protectie folositi?
alinuk spune:
Imi amintesc ca pt Teo am luat (deja avea peste 3 luni cand am folosit) de la L'Oreal crema cu factor de protectie 50
Alinuk
nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!