Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara fetelor!

Noi mai mult afara suntem, de cand a dat caldura. Karina doarme fff bine afara si Daria e in elementul ei.

Cami ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. Sanatate multa micutei
Selene toti copiii mai au si zile bune si mai putin bune. Nici eu nu o prea las sa planga, decat daca fac ceva anume si nu pot ajunge imediat la ea si atunci e jaleeee neneeee, are un plans de ti se rupe inima. Pe Daria o mai las sa planga, cand nu vrea sa faca nani, dar nu prea mult, ca oricum nu se linisteste daca nu merg la ea. La noi nu a functionat chestia cu lasat copilul sa planga, Daria plange in fiecare zi, chiar daca nu merg imediat la ea. Asa ca stai linistita si bucura-te de Dariutza ta, care e o scumpica si tine-o in brate cat vrei.
Dark bine ati venit acasa Asteptam poze
Miere bafta cu lucrarea, el un dulce Aidan
dobreclaudia multumim pt recomandare
Ciucik bravo pt vizita lui bb la servici la mami
Aalina creste Fabi, se face baiat mare, si mai scoate si el cate o masa ca sa poata dormi mai mult Si un si pt Dorian.
Crisspy sa stapaniti sanatosi leaganul ii place lui Razvan?
veronica75, Daiopri sanatate multa, sa va faceti bine repede .
alinuk frumosi baitei ai, Andu e un scump , de Teo ce sa mai zic, e deja un cavaler
micola bravo pt hotararea ta si pt Alex care creste frumos
IrinaC pupam Ochila cel frumos Si piticei mele ii place sa adoarma in brate, ma omoara de spate, dar ce sa-i faci, cresc ei mari
oana_vr noi de pe la 7.30 nu prea mai dormim, mai mult vorbim si ne foim
iuliacris
lisa79 cumintica Anuta ta
Porumbita eu am de la eucerin, tot PF 50. Am folosit-o la Daria, dar avea deja 11 luni. La Karina as da putin inainte sa vad cum reactioneaza.

Va pup pe toate si pe toti , noapte buna!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, e in firea matusii sa fie asa, ea e facuta pentru postul de manager... Pe de alta parte, m-a ajutat f. mult, tine la mine, si, desi din gura zice ea mai multe, nu se baga peste mine, totusi... Cateodata imi vine s-o iau in brate si s-o pup, alteori, sa o scutur... E reciproca faza...

Si Dari azi, de bine ce ieri a "certat-o" matusa ca doarme prea putin peste zi, a dormit de la 13 la 18 fara 10...

Acum, pentru fetele care isi hranesc copilasii cu formula:

Eu ma tem ca am facut o prostie, si asta de mult, prostie pe care am repetat-o... vreo doua luni. Adica: desi pe cutia de NAN1 scrie clar ca, intai pui apa in biberon si apoi formula, eu am facut fix pe dos, ca am zis ca nu e nicio diferenta... Azi, insa, am zis sa vad ce iese daca fac cum zic ei si... surpriza! E diferenta la cantitate! Adica eu puneam 7 masuri de formula si turnam apa pana la 210 ml. Acum am turnat 210 ml si am pus 7 masuri de formula, si au iesit... 240 de ml de lapte! Carevasazica, mi-am hranit copilul prea concentrat! Amu' ma gandesc cat de mult am indopat-o si daca nu i-am frecat digestia de-amiaz'... IRINA, tu ce zici?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Saltare fetele, again!

De Naty am zis eu ca nu are calculator, stricat si le asteapta de la reparat!Am sa o mai sun.
Ma tot frichinesc ca si eu tot cu taxiul ar tbui sa merg maine, ma voi decide atunci ce fac in legatura cu Herastraul in orice caz anunt, ca asa e frumos.Sa vaz si ce noapte ne ofera ...Ochila.

Ochila adoarme Alinuk la san !Ceea ce a prestat si azi.So baita la 8 , papat el stie cat apoi jujitzu, Ochila , mancat maini, jucat cu caruselul(Miere este un Tiny love cu Bach, Mozart si Beethoven 3 melodii cam oribile ce e drept si fara luminite )apoi urlat , venit mama si azi ca tata e la tzara inca si au fost ceva incurcaturi cu o cheie...luat mama in brate urlet si ...in timpul asta eu spalat pe cap hi hi masca de par hi hi si deci la ora 10 iar la san...adormit pac pac si pus in patut unde nani si acum.

Dar pun pariu ca 1 , 3, 5, 7 ma astepata.Va pup si sper sa nu am atata dreptate

PS: dp faza cu spitalul cand el nu se mai trezea la mese noaptea si ma trezeam eu instinctiv ca- mi pocneau sanii am spus ca niciodata nu ma mai plang de nesomn..si de cand m-am intors nu cred ca m-ati mai auzit.Asa ca nu considerati divagatia de mai sus plangere.Pana la urma eu am acceptat ideea ca anul asta cel putin sunt norocoasa posesoare a unui singur job:Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Am ras initial de ce ai scris Selene apoai m-am distrat si cu Radu si in final desi am zis ca nu poate ca i acelasi lucru e cam asa:
1.intai apa 210 ml si apoi praf 7 masuri
2.7 masuri de praf si apa...PANA la 210 ml inseamna mai putina apa practic
Deci facusi mai concentrat laptele asa cum ai zis.Nu e ceva asa ...vital..da de maine..fa cum trebe'.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

am ras ceva de coma cu ...formula lui Selene

Micola lasa ma sa citesc nu stiu pn la ce varsta astepti.Vbesc cu prietena mea chir pedi si ma si informez

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Noua ne-a spus pediatrul crema de protectie solara speciala pt bb cu 70 SPF (cu 50 SPF mi-am dat eu alataieri si tot m-am ars,cu toate ca sunt creola la piele, aici este soarele f puternic), dar de la 6 luni in sus, pana la 6 luni tb ferit copilul de soare.

Am venit de la dentist, am gura stramba din cauza anesteziei:)))am avut nevoie de 4 plombe.

Cu formula asa este, intai apa si apoi laptele praf, eu ii fac 180 de ml (6 oz in masurile de aici) cu 3 masuri de lapte (din nou cred ca difera masurile)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Micola asa se spune, ca riscul mai mare de a se canceriza a-l unui testicul este dc se afla in fara scrotului, unde se considera a fi "rece", in abdomen este "cald".Practic dc nu coboara se intervine intotdeauna chirurgical.Dar de cele mai multe ori coboara.
Aalina ma bucur pt tine ca dormi..Andreitza nu stiu ce are ca si-a mai bagat 1 masa de 2 nopti.Sa vad ce se intampla sa luam masuri..
Delia f bine ai precizat, faza cu sepcuta.Mereu capul acoperit si nu soare direct pe fata copilului.
Flo ati iesit afara?cum a fost?????
Carmen am vzt pozeee sa-ti traiasca Stefanelul!!Te vreau si pe tine in poze mamico!
Eli inca pe la noi??Bravo, hai la intalnire..
Ingrid pesemne ca are un tranzit mai lent sau poate...un colon mai lung.Incearca cu Debridat nu e un medicament de aruncat , e un regulator al motilitatii intestinale.Dc bebe e alimentat la san--parca, nu? si tot nu face decat la 5 zile , exista posibilitatea sa aiba un colon mai lung.Vazand si facand.Intai Debridat.Si felicitari pt greutate...noi inca asteptam 6 kg si vom mai astepta ceva timp.Ingrid da-mi si mie articolele frantuzesti ca eu tot ce am invatat la atata scoala e ca: un bebe alimentat exclusiv la san NU ESTE NICIODATA in pericol de obezitate.Niciodata!!Da , au demonstrat ca se poate sa fie o legatura intre obezitate-ateroscleroza la copilul alimentat si cu formula.
Bebelusi nu am umidificator, nu stiu sa raspund intrebarii adresate
Selenuta eu fac aceleasi "greseli" ca si tine si mie mama imi zice aceleasi lucruri ca tie matusa.In carti zice ca noi avem dreptate.Experienta lor o spune altceva.Om trai si om vedea.Eu cam fac cum simt mai ales in ultima vreme dupa evenimentul cu spitalizarea.In plus tu esti atat de singura cu ea incat mi se pare ca faci fata cu foarte mare succes
Ledi eu asa tot patesc , dar noi suntem calmi , il facem ping pong de la mine la Radu si in final el adoarme...e f obosit atunci cand se intampla asta.
Dark welcome home!!!
Cami duminica ne trimiti prajituri de post ..ok ok...virtuale..ca e ziua ta da???Mai avem putin si scapati si voi 2
Claudia Dobremai vino pe la noi!!!Si in final:
Ttenzika fara f multe cometarii come back here!!!Poate am fost toate mai dure , dar toate am zis-o cu afectiune pt copil in primul rand si asta ar trebui sa fie suficient ca sa ne intelegi si sa ne mai scrii.Sa mai umpli pagina de .
Acuma noi: copchilului astuia nu-i place 1.pe burta 2.sa stea singur 3.sa stea si el linistit in leganelEl doarme doar in carucior dc se misca/masina dc se misca si.... la san!!!Cand va aud cu caruselul mor ...Ochila face ochii cat cepele cu caruselul.Nici vb de somnic.Eu oi fi gresit dar ...nici sa l vad urland nu mi place si dc nue luat in brate urlaaaaa.So ce naiba sa fac acuma...in afara sa citesc materialele lui Alinuk???www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Multumesc IrinaC. O sa incerc cu Debridat. Dar sa stii ca la 5 zile a facut kk ca i-am pus supozitor, ca mi-a fost frica sa-l las mai mult ca daca era dupa el nici atunci nu facea. Si am zis ca niciodata nu a facut imediat de la supozitor oricat l-am bazait pe la fundulet cu un servetel cu apa calda, i-am dat cu crema (Bepanthene ca e gras si se opareste). Abia dupa cateva ore cand ii schimb pampersul, iar il bazaii si intr-un final (10 minute) face. Nu pare sa-l doara nimic si consistenta e normala.... Probabil ca de aceea s-a si ingrasat.
O sa incerc sa-ti trimit articolul ala cumva, ca nu ma prea pricep!
Oricum , m-ai mai linistit. Cred ca daca nu ati fi voi pe net sa ma mai linistiti......Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Da, e alimentat doar la san. Sa-i dau 3 ml dimineata si 3 ml seara (are 6 kg)? Ca atare sau dizolvat in putin ceai? Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimi fetelor!

de la noi.

O zi frumoasa va dorim!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Ingrid debridatul se da la 8 ore , deci 2 ml de 3 ori pe zi--atatia ml cate kg are copilul doza totala zilnica.
Este posibil sa fie un megacolon --dar asta se va verifica doar dc debridatul nu da roade si nici introducerea alimentatiei solide+ fructe suc de fructe nu dau roade!

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput