Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Veronica dc sangele este proaspat se exclude sa fie de la sanii tai --ar fi sange digerat.Cel mai frecvent este vb de o leziune la nivel anal care poate fi cauzata de introducerea termometrului sau chiar de un scaun mai exploziv, mai rar este vb de un deficit de vit K si leziunile organice la nivelul tractului digestiv se cam exclud iarasi pt ca sangele ar fi digerat.Doar o leziune la nivelul anusului sau rectului mai dau sangerari cu sange proaspat.
Cat priveste boala infectioasa urmareste si starea generala , aparitia febrei, scaunelor proaste---dc aceste semne nu exista deja aparitia scaunelor cu sange in avans este un eveniment atat de rar incat exclud boala infectioasa.

Am mai avut cazul unei colege pe forum care m-a intrebat in privat si s-a dovedit a fi de la scaunele explozive care au lezat local mucoasa care fiind friabila a crapat.Copilul este bine si creste si e printre licuricii nostri.Sa nu mai amintesc de Ochila care a facut exact asta in a 4 zi de viata.
Deci dc starea e buna urmareste-l si cam atat.

Pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, matusa ta pare a fi o persoana foarte convingatoare dc inca te mai face sa te indoiesti de modul in care iti cresti copilul, mai ales ca nu e prima oara cand intrebi dc ar trebui sa iti lasi micuta sa planga sau nu.
Raspunsul e nu, nu ar trebui sa o lasi sa planga, cu atat mai mult timp de o ora asa cum iti sugereaza ea. Cat despre faza cu lumea e veche de 2000 de ani si doctorii au 20 de ani, no comment....pana acum o suta de ani, oamenii mureau de holera, sau mai rau, de la o simpla gripa, iar mamaicile ca sa-si calmeze copii le dadeau sa suga o carpa inmuiata in tzuica!

E trist ca materialele trimise de Alinuk zac pe contul comun neatinse si nedeschise (si sunt extraordinar de interesante, iti schimba viziunea asupra modului cum ar trebui sa tratezi copilasul), e trist ca inca mai sunt mamici care incep diversificarea la doua luni, e trist ca inca mai sunt mamici care cred ca dc pun doua caciuli copilului in cap il feresc de gripa....ce pot sa mai zic...eu una am obosit.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Aoleu pana nu uit (iar)! Miere, spor la lucrare si pregatirea pentru "defense", am inteles ca esti pe ultima suta de metri!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna seara fetelor...multa,multa sanatate tuturor licuricilor.Apropo de contul comun eu am incercat de foarte multe ori sa intru dar nu resusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Micola asa se spune, ca riscul mai mare de a se canceriza a-l unui testicul este dc se afla in fara scrotului, unde se considera a fi "rece", in abdomen este "cald".Practic dc nu coboara se intervine intotdeauna chirurgical.Dar de cele mai multe ori coboara.
Aalina ma bucur pt tine ca dormi..Andreitza nu stiu ce are ca si-a mai bagat 1 masa de 2 nopti.Sa vad ce se intampla sa luam masuri..
Delia f bine ai precizat, faza cu sepcuta.Mereu capul acoperit si nu soare direct pe fata copilului.
Flo ati iesit afara?cum a fost?????
Carmen am vzt pozeee sa-ti traiasca Stefanelul!!Te vreau si pe tine in poze mamico!
Eli inca pe la noi??Bravo, hai la intalnire..
Ingrid pesemne ca are un tranzit mai lent sau poate...un colon mai lung.Incearca cu Debridat nu e un medicament de aruncat , e un regulator al motilitatii intestinale.Dc bebe e alimentat la san--parca, nu? si tot nu face decat la 5 zile , exista posibilitatea sa aiba un colon mai lung.Vazand si facand.Intai Debridat.Si felicitari pt greutate...noi inca asteptam 6 kg si vom mai astepta ceva timp.Ingrid da-mi si mie articolele frantuzesti ca eu tot ce am invatat la atata scoala e ca: un bebe alimentat exclusiv la san NU ESTE NICIODATA in pericol de obezitate.Niciodata!!Da , au demonstrat ca se poate sa fie o legatura intre obezitate-ateroscleroza la copilul alimentat si cu formula.
Bebelusi nu am umidificator, nu stiu sa raspund intrebarii adresate
Selenuta eu fac aceleasi "greseli" ca si tine si mie mama imi zice aceleasi lucruri ca tie matusa.In carti zice ca noi avem dreptate.Experienta lor o spune altceva.Om trai si om vedea.Eu cam fac cum simt mai ales in ultima vreme dupa evenimentul cu spitalizarea.In plus tu esti atat de singura cu ea incat mi se pare ca faci fata cu foarte mare succes
Ledi eu asa tot patesc , dar noi suntem calmi , il facem ping pong de la mine la Radu si in final el adoarme...e f obosit atunci cand se intampla asta.
Dark welcome home!!!
Cami duminica ne trimiti prajituri de post ..ok ok...virtuale..ca e ziua ta da???Mai avem putin si scapati si voi 2
Claudia Dobremai vino pe la noi!!!

Si in final:
Ttenzika fara f multe cometarii come back here!!!Poate am fost toate mai dure , dar toate am zis-o cu afectiune pt copil in primul rand si asta ar trebui sa fie suficient ca sa ne intelegi si sa ne mai scrii.Sa mai umpli pagina de .

Acuma noi: copchilului astuia nu-i place 1.pe burta 2.sa stea singur 3.sa stea si el linistit in leganel

El doarme doar in carucior dc se misca/masina dc se misca si.... la san!!!Cand va aud cu caruselul mor ...Ochila face ochii cat cepele cu caruselul.Nici vb de somnic.Eu oi fi gresit dar ...nici sa l vad urland nu mi place si dc nue luat in brate urlaaaaa.So ce naiba sa fac acuma...in afara sa citesc materialele lui Alinuk???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Bebeii vostrii au somnul linistit?De cateva nopti il gasesc pe Edy in fel si fel de pozitii in patut...azi dimineata era cu capul in grilajul de la patut,pe la 5 dimineata l-am luat cu mine in pat si cand ma trezesc ce credeti???...era fara pantaloni pe elsa zbenguit pana a reusit sa ii dea jos...se pare ca are foarte multa energie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Salutari tuturor!

Am si eu o intrebare in afara contextului, sorry...pentru fetele din AMERICA, unde ati facut poze pentru pasaport pentru bebei. Eu am facut cateva acasa, dar nu stiu unde sa le printez sa fie ok ca si marime si cred ca si hartia foto trebuie speciala. Nu cred ca o sa pot sa o fac pe Carla sa stea cu ochii deschisi, gura inchisa, capul drept etc daca o duc undeva sa-i faca poze, de-abia am reusit acasa dupa o gramada de incercari.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina ce fel de melodii ai la carusel?
Aidan adoarme doar pe una singura, o melodie care imita sunetele naturii. Caruselul meu are un proiector care proicteaza niste figurine (luna si stelele) care se invart in ritmul muzicii si el sta cu ochii zgaiti in ele pana adoarme.

Dark, multumesc mult, sper sa iasa totul ok, am emotii mai mari ca atunci cand m-am dus sa nasc! Nu ma simt deloc pregatita, mai citesc noaptea dupa ce adoarme copilul, dar clar nu sunt in forma...ma adun foarte greu, nu imi vin cuvintele in minte nici in romaneste, ce sa mai spun de engleza!

Ma bucur ca ati avut o calatorie si o mini vacanta frumoasa!

Fetele distractiel placuta la intalnire!

Iulia, la oficiul postal sau la CVS am vazut ca se fac poze pt pasaport.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Iulia, eu nu-s din America, dar si aici pozele de pasaport trebuie sa fie asa-si-pe-dincolo... asa ca l-am dus pe bebe la un studio foto obisnuit (nu din ala care face poze artistice ), si s-au ocupat ei de tot (a costat cu doar 2 lire mai mult decat ar fi costat pozele care se fac "la cabina"). De fapt, aici chiar asta se recomanda pe site-ul oficial al Passport Office-ului... bebeii sa fie fotografiati intr-un salon profesionist, ca stiu cei de acolo ce si cum trebuie facut.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multzam, Miere. Bafta si din partea mea pentru sustinerea tezei!

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput