Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la mamici si licurici

Cami, sper ca se simte mai bine Antonia

LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultimele zile (ca am ramas restanta la felicitari)

si MULTE FELICITARI pentru cine si-a botezat puiutul week-endul asta (si aici am ramas restanta)

Deci cum s-ar zice am ajuns acasa cu toate sarsanalele, chiar mai multe decat cu cate am plecat (patru pungi mari cu poza lu' Western Union cu pufuleti, pufarine, foi de cremes+pachete de crema, borcane de zacusca, malai, eugenii, prajituri ca nu aveau cozonac etc ce-am prins si eu de la magazinul romanesc) Plus cadourile pe care le-a primit bebe. Eh, noroc ca-i masina incapatoare si duce

Excursia a fost tare faina, desi cam lunga (9 ore si un pic drumul dus+la fel intorsul) - a durat atat caci am facut pauze la fiecare 2 ore ca sa-l scot pe flacau din scaunel, sa-i schimbam pampersii, sa pape nitel... ca sa nu mai vorbesc ca si noi trebuia sa mai imbucam oaresce, sa ne dezmortim, mai o cafea, mai un benoclat la peisaj ...

Prima zi a fost zi de vizite... adica am gonit prin Londra ca nebunii sa ne intalnim cu fel de fel de prieteni care voiau sa-l vada pe bebe (mai fratilor, Londra asta e IMENSA si aglomerata mai ales ca era week-end si vreme tare faina) A doua zi trebuia sa fie de vizitat "obective turistice"... dar in final dupa o ora jumate in care am ramas blocati in trafic in Blackheath cu bebe urlator (lu' Mister Mister ii place in masina da' masina sa mearga, nu sa stea pe loc ) am decis ca stam in zona noastra (adica south london) si lasam Turnul Londrei, Westminster Abbey si croaziera pe Tamisa pentru data viitoare. Dar tot ne-am simtit foarte bine: am facut cumparaturi, am vizitat pe strabunica lu' bebe mic (si asa am putut sta cu dansa mai mult decat planificasem) si chiar am reusit sa ne odihnim un pic pana la cina. Adica soacra-mea si sotul ei s-au jucat cu bebe, tata lu' bebe mic a facut un nani de dupa-masa iar eu am dat iama in colectia de reviste Italia a lui soacra-mea si am inceput sa tropai (iar) marunt prin casa - noi planificasem sa vindem casa, sa ne luam calbalacul si odraslele cu 2 si 4 picioare si sa ne mutam in Italia vara aceasta, planuri puse deocamdata "on hold" din cauza crizei economice internationale, situatia pietei imobiliare etc. In final, cina cu toata familia: noi trei, soacra-mea cu al ei, socru-meu cu a lui, cumnata-mea din Italia cu 2 dintre copiii ei + Gremlin motanu'... si somn de voie... Luni incarcat caruta din nou si "catre casi, oameni buni, ne revedem peste o luna"... ca la mijlocul lui mai iarasi venim... ca face tatal vitreg al sotului 60 de ani si se lasa cu chef

Poze avem... punem probabil pe seara (nu'stiu unde a dosit barbatu-meu aparatul foto)

Va pup.. si ma duc sa citesc din urma

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dark felicitari pt calatorie ...

abia astept si eu momentul sa va povestesc o astfel de plecare

multumesc si de mesaj ... primit si citit ..

eu astept o fosta colega sa vina pe la mine .. savedem daca apare ca deja iar m-am plictisit ... dar nu mai e mult si vom fi si noi bine ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vai fetele la cat doarme asta mica a mea cred ca la noapte iar stau cu ochii pe tavane rupta de oboseala...

azi e acoperit cerul la constanta si destul de rece ...

nu mai e nimeni prin preajma????

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cami multam, am luat legatuta cu Jasmi.

Eu azi am umblat prin oras ca am avut diverse drumuri de facut, asa ca l-am scos pe fi-miu la masa in oras Iar m-am enervat pe astia de la job ca mi-au gresit indemnizatia. Offf

Ciufik si alte fete care ati facut cererea de cic bagati si aici un model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Aalina, eu am scris asa:

In atentia conducerii (denumirea companiei si orasul in care se gaseste)

Subsemnata, ... , in calitate de angajata din data de ... a (denumirea companiei), CUI ..., avand sediul in ... , pe postul de ... , prin prezenta solicit intrarea in concediul de ingrijire a copilului incepand cu data de ...

Mentionez ca am efectuat ... zile din concediul de maternitate (prenatal si postnatal) - aici scrii cazul tau, eu l-am luat pe tot, conform actelor medicale prezentate pana acum.

Va multumesc.

Semnatura si data

Angajatorul a scris "De acord" (sau "Se aproba"), a semnat si stampilat, plus inregistrat cererea cu nr. si data.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Aalina, eu doar am semnat . Suna ceva de genu' cum a scris Selene, insa nu se preciza data de la care se intra in cic si nici pana cand, scria ca pe 2 ani, urmand ca, cu 14 zile inainte sa ma intorc la munca sa fac o cerere prin care instiiintez angajatorul. Voi obtine o copie de la angajator si dc nu te grabesti iti redactez atunci exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Selene e mortala Dariuta .

Azi ne-a venit si noua balansoarul . Daca la inceput ne-a fost un pic frica, acum suntem best buddies.

Am pus poze pe contul comun la photos

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cami, ma bucur ca sunteti mai bine, sper sa ajungeti repede acasa

Alinuk si restul fetelor care va intalniti in parc... distractie faina-faina... si mie mi-ar place sa vin cu voi

Ingrid, bebele tau pune numa' bine in greutate... aici ni s-a zis ca la varsta asta bebeii ar trebui sa "ia" aprox. 250 gr/saptamana... deci piticul tau e numa' bine. Nu e cazul sa-i dai apa sau ceai... laptele tau e tot ce are nevoie .

S-a mai discutat si banuiesc ca sa se mai discute... copilutii atat de mici nu plang "de chichi" sau sa ne faca noua in ciuda/sa se rasfete. Daca un bebe de 2-3 luni plange, e ca ceva nu-i convine: ii e foame, ii e somn, trebuie schimbat, se plictiseste, e obosit, il doare burtica, are nevoie sa fie la mami/tati in brate (si asta e o nevoie foarte importanta). Bebe mic al nostru plange rar, si clar ca atunci are nevoie "un oarece"... eu nu pot sa-l vad/aud plangand si sa-mi vad de ale mele, oricare ar fi alea. Prefer sa creasca cu ideea ca "daca eu am nevoie de ceva, mami/tati/un om mare e langa mine si ma ajuta" decat cu asta: "nu are rost sa plang ca tot nu vine nimeni la mine"

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Eu sunt cam cu psihicul la pamant......iar am probleme cu sanii - de fapt am avut tot timpul, da acum e mai grav....ma rog, cert e ca alaptarea in cazul meu, e departe de a fi o placere , sigur de la mastoza fibrochistica mi se infunda fregvent canalele si fac si abcese si toate alea...incep sa cred ca alaptind imi fac rau si mie si lui Alice... si cred ca e mai bine sa renunt, merg si discut cu dr serios ca nu se mai poate...

Aseara m-am speriat rau de tot pentru ca Alice dupa 2 ore de plans-urlat isteric a facut kk cu firicele de sange ...acuma ma tem sa nu ii fac eu rau cu laptele...offf...Oricum nu s-a mai repetat dar o tin sub observatie. Are idee cineva ce poate fi??????? e de la lapticul meu????

Am fost cu ea la medic joi si era f bine, a luat luna asta 1.1 kg deci ff bine, a facut si primul vaccin pe care l-a suportat destul de bine, gangureste, rade, isi tine capul destul de bine dar nu ii place deloc pe burtik.

Daca reusesc sa o adorm pe Alice - revin -
pupici la fete si licurici

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Veronica imi pare rau ca ai probleme. Sangele in scaun poate avea mai multe cauze, depinde si ce culoare are, poate proveni de la o fisura anala, sau de pe tractul digestiv (stomac, intestine),ceea ce ar fi mult mai grav. Sau chiar de la sanii tai, dc spui ca ai probleme, e posibil sa ai rani si sa inghita laptic cu sange?
Oricum eu as merge la medic dc as fi in locul tau, sa ii faca o coprocultura.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput